Fórum alapú szerepjáték a pokemonok világából.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 [KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés!

Go down 
SzerzőÜzenet
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Left_bar_bleue16/100[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Empty_bar_bleue  (16/100)

[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Empty
TémanyitásTárgy: [KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés!   [KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Icon_minitimeCsüt. Márc. 21, 2013 2:12 pm


Lake of… Rage… - olvastam a táblát összevont szemöldökkel. Az előttünk elterülő, sík víztükör minden volt, csak nem mérges. A szél lágy hullámok fodrozódását okozta felszínén, s a távolban halk madárcsivitelést véltem hallani.
Ez volt hát az a tó, amit föntről láttam.
Messzinek tűnt, mintha magát az időt utaztam volna át, a leégett falucskától idáig. Közben sok minden változott, többek között én is. Sokat gondolkodtam a történteken, és a szívemet markoló érzés nem akart szűnni. Nem bántam meg semmit. Én voltam, teljes valómban, ám különös érzések kerítettek hatalmukba, és ezek között elég előkelő helyen szerepelt a kíváncsiság, a tudásszomj. Sokszor nézegettem a fekete anyagot, amit az öreg adott. Nem tudtam mire vélni, ahogy a történteket sem, egyelőre túl sok volt, hogy képes legyek egyszerre befogadni. Nyugalomra vágytam, csöndre és békességre. Ezért is kerestem fel a tavat.

Ekkor döbbentem rá, hogy semmim sincs. Ami kevéske értékem volt, vagy leégett, vagy a táskámban őriztem, illetve a legfőbb kincsem mellettem lépdelt, beleszaglászva minden fatörzsbe, ami az utunkba akadt. Még ruháim sem voltak, csak amiben aznap reggel elmenekültem a Growlitheok elől. Pénzem se volt sok, éppen annyi, amiből pár hétre elég elemózsiát vásárolhatok magunknak. Fürdőruhára nem tellett.
Halkan sóhajtottam, majd ledobtam magam egy árnyékot adó fa tövébe. A kilátás biztosan szebb lett volna odaföntről, de semmi kedvem nem volt felkapaszkodni az ágakra. Fáradt voltam, magába szippantottak a problémák, és nyomott hangulatomat még a verőfényes napsütés se tudta felderíteni. Hiába próbálkoztam optimistán szemlélni a világot, nem ment. Valami… valami Újra vágytam, bár aligha hihettem, hogy csakúgy rám fog találni. A környék amúgyse hemzsegett a turistáktól.
- Nem baj, legalább téged nem akar senki, Ritkaság – simogattam meg Mütyür fejét. Igaz, hogy ha együtt voltunk, a trénerének néztek, ám az övemen lógó pokélabda még mindig nem nyílt ki egyszer sem. De ezt sem bántam. Majd ha úgy dönt, hivatalosan is csatlakozik hozzám, nem kell semmit elsietni.

/Kevin, nem felejtettem el, csak most volt rá időm és kapacitásom elkezdeni! Bocsi a késésért!/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Turner
Tréner
Tréner
Kevin Turner

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 1

Karakterlap
Szintpont: 95
Tapasztalat:
[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Left_bar_bleue15/100[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Empty_bar_bleue  (15/100)

[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Empty
TémanyitásTárgy: Re: [KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés!   [KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Icon_minitimeVas. Jún. 23, 2013 8:44 pm

Pár napra haza látogattam, és egy verőfényes napon kisétáltunk Alfa-val a Lake of Ragehez. A tavat jól ismertem, és kiskoromban sokszor horgásztunk itt, és előfordult, hogy úsztunk is benne egy kicsit. Alfa egyre jobban kezdett alkalmazkodni hozzám, és ehhez a társ, vagy pokémon-trainer kapcsolathoz.
- Na pajti, most te is megláthatod, hogy hol szórakoztunk régebben. – mondtam a cyndaquil-nak, aki csendben lépkedett mellettem. Ez a terület még ismeretlen volt számára, és néha el-elkószált, hogy felfedezze a környezetét. Nem egyszer egy sűrű bozótosból hoztam elő, de szerencsémre a mérges szömörcét elkerülte. Nem lett volna szép látvány, ha be kell másznom utána egy olyan bokorba. Utána biztos, hogy hetekig, hónapokig, kiütéses lettem volna. A hatodik alkalom után, mikor Alfa felmászott egy fára, meguntam, és a nyakamba vettem. Menet közben onnan nem fog egykönnyen lejönni. Pár perc után meg is pillantottam a tavat. A napfény gyönyörűen csillogott a víz tükörsima felületén, olyan látvány volt, mint Edward Cullen bőre a Twilight filmben, mikor kilép a napra. Csak a tó felszínéről ez a csillogás még jól is néz ki. Mikor odaértünk, tisztes távolságra álltam meg, figyelembe véve, hogy Alfa nem kedveli a vizet.
- Megjöttünk. Látod, a tó neve megtévesztő, de egyszerűen remekül szórakoztunk a többiekkel kölyökkoromban. – mesélem a pokémonnak, de nem igazán köti le. Ahogy a túlpartra nézek, és bár az árnyék remekül takarja, egy lányt pillantok meg az egyik fa tövében. Az tény, hogy baromi meleg van, és megértem, hogy hűsölni vágyott. Hirtelen ötlettől vezérelve tölcsért csinálok a kezemből, és átkiáltok neki.
- Hahó! Szép napunk van nemde?! – a tó elég széles ahhoz, hogy kiabálni kelljen a túlpartra, remélem értette, amit mondtam. Ettől függetlenül, a lehető legközelebb merészkedem a víz széléhez, és egy szó nélkül belevetettem magam egy elegáns fejessel. Néhány másodpercig csak a sűrű buborékokat lehetett látni, majd a víz felszíne visszanyerte tükörsima felületét. A lendülettel, és néhány csapással nagyjából a tó feléig jutottam el, ahol ismét fel kellett jönnöm levegőért, majd mielőtt bármit meghallottam volna, ha a lány szólni készült, ismét lebuktam, és befejeztem a távot, majd kimásztam a túlparton.
- Kevin vagyok. – mutatkozom be a nem mindennapi belépő után. Hajamból, szakállamból, ruhámból eleinte ömlik, majd egyre csökkenve, csak csöpög a víz. A jobb kezem egy kicsit megrázom, hogy némileg száraz legyen, majd felé nyújtom.
- Hogy vagyunk ma? – kérdezem mosolyogva a lánytól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Left_bar_bleue16/100[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Empty_bar_bleue  (16/100)

[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Empty
TémanyitásTárgy: Re: [KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés!   [KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Icon_minitimeSzomb. Aug. 24, 2013 4:26 pm


Nem tudom, lehet, hogy sikerült elaludni is, mindenesetre Cyn ébresztett, aki a fejemre mászva igyekezett felhívni valamire a figyelmem. Ásítottam egy nagyot, majd nyújtózkodtam egyet, és a pokémont gondosan letéve a földre, néztem a távolba. A túlparton egy alak mozgolódott és kiabált valamit, amiből csak igen keveset értettem, ámde ez nem akadályozott meg abban, hogy visszaintegessek neki. Ha jól láttam pokémonja is volt, ám a fazon szépen otthagyta őt a parton, s egy gyors loccsanással már el is merült a vízben. Erre aztán már nem tudtam nem nevetni, s mire ideért hozzánk, én már talpon voltam, nyomomban Mütyürrel, aki körbe-körbe rohangált. Alaposan megszaglászta az idegent, és valamit érezhetett is rajta, mert be nem állt a szája, mondta a magáét rendesen, eleinte nekem, majd a srácnak.
- Bocsi, néha kicsit elkapja a hév – hajoltam le érte és fogtam be a száját, mondandómat persze Kevinnek szánva – Üdv, az én nevem… - Naigen. Ez is teljesen Új volt. Hogy is szólított az öreg? – Sophie – nyögtem ki végül, s magamban korholtam is magam, hogy nem gondolkoztam el ezen már hamarabb. Mindig lánynak hívtak, mint ahogy az is voltam, s az évek alatt nem szoktam meg ennek ellenkezőjét. Furcsa is volt, hogy itt, a falun túl ez az első, amire kíváncsiak. A nevem – Ő pedig itt Akahi – nyújtottam felé a kapálódzó pokémont, majd húztam vissza és simogattam meg. Úgy gondoltam, ha már mindenkinek van neve, neki is ki kell találni egyet. Erre aztán csöndben maradt a kicsike, majd heves bólogatásba kezdett. Hagytam, hogy felmásszon a vállamra.

- Hát, semmi különös. Pihengettünk kicsit a tóparton. És te? Vagyis ti? – kérdeztem, elnézve arra, amerről a fiú jött. Kíváncsi voltam, hogy milyen társa van, egy pokémon, de vajon milyen?  Biztos nem kedveli a vizet, ha nem ment Kevin után…

/ Úgy gondoltam, ha már visszatértél, s én is benéztem, folytathatnánk ezt is. ^^ /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Left_bar_bleue16/100[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Empty_bar_bleue  (16/100)

[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Empty
TémanyitásTárgy: Re: [KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés!   [KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 1:52 pm


Felhők gyülekeztek. Sok, mind szürkék, barátságtalanok. Egy pillanatig még a fiúra néztem, és a túlpartra, ahol otthagyott valakit, ám Cyn már bújt is az ölembe, nemtetsző morgással adva tudtunkra, hogy érzi a szelet, ami az esőt hozza. Tűz típus lévén pedig ez egy cseppet sem volt az ínyére, nem is csodálkoztam rajta. Nekem nem volt bajom vele, még a dörgéstől és a villámoktól sem féltem, nálunk a hegyekben minden héten volt egy-egy nagyobb zivatar, amikor rendre meglógtam a házból, hehe. Jó volt pocsolyákba ugrálni, de az régen volt… a tűz előtt, azelőtt, hogy találkoztam volna Akahival, aki a száraz barlang mélyéről nézhette ezidáig a felhőszakadást. Most viszont kiszolgáltatott helyzetben volt, s így én se tehettem mást. Felálltam, a vállamra kaptam a táskámat, és ujjammal a tó víztükrére mutattam, mely eddig még sima volt, csupán pár falevél úszott a tetején.
- Hamarosan rá fog szolgálni a nevére – mondtam, utalva a tó haragosságára – Jobb lenne, ha mennénk. Talán majd legközelebb, okés? Neked is a pokémonod mellett a helyed, addig ússz vissza, amíg még megteheted – folytattam komolyan, egyáltalán nem volt veszélytelen a viharban való úszás. Hogy féltettem-e a srácot? Hmmm, nem mondanám. Ő is csak ember volt, kikkel kevésbé tudtam akármit is kezdeni, ám a barátja, a túlparton várakozó lény, már más lapra tartozott. Senki sem lehet olyan felelőtlen, hogy magára hagyja őt. Nem?

Elköszöntem, majd sarkon fordultam, és a város felé rohantam: tudtam, hogy a közeli pokemon centerben meghúzhatjuk magunkat, s bár jobban szerettem az erdőt, de időnk már nem volt, az eső hamarabb érkezett, minthogy egy jó nagy, odvas fát találjunk, ami nem is olyan magas, hiszen a villám sem volt játék. Ezeket megtanultam már rég.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
N.

N.

Hozzászólások száma : 259
Hírnév : 6

[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Empty
TémanyitásTárgy: Re: [KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés!   [KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 2:51 pm


A küzdőteret lezárom.

Szophie: 3 reagszám és 100 PD
Kevin: 1 reagszám

_________________
#b3e3ba
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Empty
TémanyitásTárgy: Re: [KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés!   [KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés! Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
[KT] Cyn vs Cyn! Bemelegítés!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pokemon Szerepjáték :: JÁTÉKTÉR :: JOHTO RÉGIÓ :: Mahagony Town-
Ugrás: