Fórum alapú szerepjáték a pokemonok világából.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 [Event] Titkok tojása!

Go down 
SzerzőÜzenet
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[Event] Titkok tojása! - Page 2 Left_bar_bleue16/100[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty_bar_bleue  (16/100)

[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Event] Titkok tojása!   [Event] Titkok tojása! - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 19, 2013 3:13 pm

Kezdett kényelmetlenné válni a séta, valamiért úgy éreztem, mintha akaratomtól függetlenül követni kéne a nővérkét és a vidám Buneary-t. Felettébb furcsa helyzet volt, legszívesebben elrohantam volna, mindegy merre, be a sűrűbe vagy fel a mező közepén lévő, kusza ágakkal teli fára. Nem éreztem teljesen szabadnak magam, sem függetlennek, ahogy félig Joy mögött, lemaradva ballagtam a kórház felé.
De mégsem hagytam ott a bandát. Mintha egy láthatatlan kötél tartott volna helyben, s én csak annyit fogtam fel belőle, hogy ami a végállomáson várhat ránk, azt legalább annyira szeretném látni, mint amennyire nem. Rettentő kíváncsi voltam, de mégis, annyi más felfedeznivaló váratott még magára, szinte hallani véltem hívogató hangjukat a bokrok susogásában.
- Aham, szóval erre kellettek – feleltem lassan, lehet kicsit későn is. Unottan nézegettem a felettünk úszó felhőket, majd tekintetem Akahira vándorolt, aki addigra már élénk csevegést folytatott a vad pókkal. Biztosan nem tűnt volna fel neki, ha időközben lelépek, eggyel több ok, amiért követtem a kis társaságot. Hiába, az idő előrehaladtával szívemhez nőtt Cyn, habár pokélabdát továbbra sem használtunk. Kívülről nézve érthetetlen kapcsolat lehetett, ám nekünk annál fontosabb.

Aztán csak megérkeztünk, s csapongó gondolataimat az épület előtt nyüzsgő pokémonsereg szakította félbe. Volt itt minden fajtából, Sentretek és Sunflorák, meg néhány egészen ritka példány is. Kicsit lelassítottam lépteim, úgy nézegettem őket, félrebillentett fejjel igyekeztem feltérképezni az állományt. Mindannyian vad egyedek, ez nem is volt vitás, csakúgy, mint Mütyür. Azaz nagyjából úgy. A Cyndaquil rám ügyet sem vetve folytatta a diskurzust, amibe hamarosan más pokémonok is becsatlakoztak, én pedig hamar kint hagytam őket. Belépve a Pokemon Centerbe, felerősödött a hangzavar, éles kiáltások és nevetés hallatszott mindenfelől. Elhelyezkedtem az egyik ülőalkalmatosságon, egy pillanatra behunyva szemeim, s a csöndes, madárdallal vegyített természetre gondoltam. fejemben Joy szavai jártak, próbáltam értelmet és okokat keresni, ám ez kevéssé sikerült jelen helyzetben. Végül egy legyintés kíséretében feladtam a dolgot, és inkább kisétáltam Akahihoz. Ahogy keresztülhaladtam az automatikusan nyíló bejáraton, majdnem sikerült jól összeütközni egy befelé igyekvő fekete hajú sráccal. A fiú nagyon el lehetett foglalva valamivel, nem is vett észre, helyette a noteszébe irogatott valamit. Elhúztam a szám, a következő pillanatban azonban már alig érdekelt, s vállvonogatva sétáltam ki a kertbe.
- Akahi, merre vagy? – néztem körbe, majd letelepedtem a fűbe, és hátradőltem. Ha Joy akar tőlem valamit, itt is biztosan fog keresni, kár lenne bent csücsülni ilyen jó időben. A szél békésen fújdogált, a körülöttem lévő pokémonok ismeretlen beszéde pedig monoton háttérzajt szolgáltatott. Lehunytam szemeim, és átadtam magam a feltétlen pihenésnek. Nemsokára nyomást éreztem a hasamon, s mosolyogva simogattam meg Cyn bundáját, aki éppen próbált elhelyezkedni.
- Szerinted bízhatunk benne? – kérdeztem kis idő után, még mindig csukott szemmel. Mütyür természetesen tudta, miről van szó, válaszul csupán egy elgondolkodó motyogást hallatott, s már tette is vissza fejét a mellkasomra. Végtére is, lehet, hogy csak egy fontos ember, ennyi az egész – gondolkodtam tovább, habár számomra elképzelhetetlen volt, hogy miért nem kíváncsi az Újra, a körülötte lévő több tucat pokémonra. Vagy lehet, hogy minden évben itt van? Én biztosan megtalálnám az Újat minden húsvétkor, furcsa, hogy vannak emberek, akik teljesen máshogy működnek, mint mi.
Talán nem is volt olyan rossz ötlet belevágni ebbe…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivy Sapphire
Koordinátor
Koordinátor
Ivy Sapphire

Hozzászólások száma : 37
Hírnév : 1

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[Event] Titkok tojása! - Page 2 Left_bar_bleue15/100[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty_bar_bleue  (15/100)

[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Event] Titkok tojása!   [Event] Titkok tojása! - Page 2 Icon_minitimeVas. Ápr. 21, 2013 12:19 pm

Ivy roppantul örült, hogy kis bajtársa megtapasztalhatta a Húsvét ünnepének ízét, még ha az egy tojáskereséssel is merült ki. Bulba mindenesetre végig élvezte a dolgot és Bunearyval is egészen összebarátkozott a festett tojások keresése közben. Miután sikerült összeszedniük az összes elhagyott mintás tojásokat a kosárba, megkönnyebbülten sóhajtottak fel, hiszen így a kis Poliwag sem lehet dühös tovább a szegény nyúlpokemonra.
- Reméljük nem maradt ki egy se – mosolygott Ivy, tarkóját vakargatva, mire a nővér leellenőrizte az összegyűjtött tojásokat, majd csak köszönetet mondott a kitartó segítségükre és arra kérte őket, hogy tartsanak velük. Mivel Bulbának nem volt ellenére a dolog, így követve a doktornőt elindultak utána a Buneary és a Poliwag társaságában.
A Pokemon Centerbe vezető útjuk során Ivy csodálkozva hallgatta mindeközben Joy nővér meséjét az itteni tojásfestés kialakulásról, amelyben az árva gyerekeket és beteg pokemonokat szerepeltetik. Sosem gondolta volna, hogy akadnak olyan emberek, kik ilyen kedvességgel állnak a vad pokemonokhoz. Már csupán hallomásból is megtetszett neki az egész, és gondolataiban elismerését nyilvánította Mr. Easter-nek kinek munkásságát fenomenálisnak találta. Szívesen megismerné az urat, hogy szóban is gratulálhasson neki, bár annak is örülne, ha szót válthatna Mr. Easter fiával.
Mikor megérkeznek, mosolyogva illeti az árva gyermekeket, kik lelkesen szaladtak oda a Bunearyhoz. Kis idő után azonban azt vette észre, hogy a Poliwag hirtelen eltávozott mellőlük, egyenesen a Center előtti tömeghez. Meglepetten pislogott abba az irányba, ahol változatosabbnál – változatosabb vad pokemonok sorakoztak fel és váltottak szót saját nyelvükön a visszatért ebihal pokemonnal, mintha ott se lennének az emberek.
- Kérlek, egyet se akarjatok elkapni belőlük – tette szóvá nekik a nővér, melyre Ivy el is vezette a tekintetét a pokemonokról.
- Ne aggódjon, eszembe se jutna ilyesmit tenni – felelt Ivy, majd intett Bulbának, hogy kövesse, kinek pillantása éppen pár fajtársán akadt meg túlbuzgó kíváncsisággal. Miközben betértek a hallba Ivy azt tapasztalta, hogy apró bajtársa még mindig áhítozva nézi az ajtót, amelyben bejöttek ide és a pokemon sereghez vezetne.
- Itt várjatok legyetek szívesek – mondta a nővér, melyre Ivy egy bólintással felelt és pár pillanatig figyelte a távozó doktornő alakját. Pillanatokig csak ácsorgott, s megelégelve apró bajtársa szomorkodását leereszkedett mellé fél térdre, hogy megsimogatva a fejét jókedve derítse őt.
- Ugyan már Bulba ne legyél ilyen, gondolj arra, hogy az előadáson láthatod őket. Joy nővér talán megengedi, hogy megnézhessük, szóval ne csüggedj, rendben? – mosolyogva nézett a fűpokemonra, ki indáit lóbálva, csillogó szemekkel már az előadás nézőterére képzelte magát gondolataiban. Ivy mindeközben megpillantott egy fekete hajú fiút, ki a külvilággal nem törődve a noteszébe írogat csak. Kissé tétován figyelte az illetőt, majd kisvártatva elég bátorságot gyűjtött, hogy megszólítsa.
- Öhm… elnézést… uram… ízé… ne haragudjon, de ha nem figyel a lába elé, még eleshet – igyekszik figyelmeztetni az idegent kedvesen. Reméli, nem sérti meg vele az urat, de csak tapasztalatból beszél, olvasott ő már sétálva és nagy orra bukással végződött a mestersége, igaz az már jó pár évvel ezelőtt történt meg vele. De szinte érezte testében a fájdalmat, ami akkor érte mikor nagyot csattanva kikötött a szoba padlóján, ráadásul a Center csempés padlózata nem éppen kényelmes esési pontnak látszik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net/t87-ivy-sapphire#237
N.

N.

Hozzászólások száma : 259
Hírnév : 6

[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Event] Titkok tojása!   [Event] Titkok tojása! - Page 2 Icon_minitimeHétf. Ápr. 22, 2013 11:57 am

Hamarosan újra megjelenik Joy, és tudatja veletek, hogy az ünnepség minden előkészülete megtörtént. Az úrfi is becsukja noteszét, és mosolyogva üdvözöl, valamint Ivy, neked illedelmesen megköszöni a jótanácsot. Kilépve a PokemonCenter ajtaján, észreveszitek, hogy figyelmét az eddigiekkel ellentétben nagyonis leköti az összegyűlt pokémonsereg, összeráncolt homlokkal járatja végig a szemét rajtuk, mintha keresne valamit. Esetleges kérdéseitekre kitérő választ ad, majd csatlakozik Joy-hoz és az árva gyerekekhez, akik az erdő felé veszik az irányt.

A vad pokémonok eközben fokozatosan visszavonulnak, csupán egy Exeggcutor marad, a halomba szedett, festett tojások között kutakodik, idegesen botorkálva közöttük. Kéz híján a lábával görgeti őket, de mire odaérnétek (nem muszáj), már megoldódik a probléma: hat darab, talpig kékre festett, érdekesen csillogó tojás ugrál ki az élettelenek közül, nevetve ismételgetve nevét, majd anyjával együtt elindul vad társai után.
Hamar rájöttök, hogy ha benne akartok lenni az eseményben, bizony az emberek után kell szaladnotok. Még éppen idejében éritek utol őket, mert nemsokára egy titkos ösvényre térnek rá: a nővér egy Hoothoot segítségével egy eddig láthatatlan utat fed fel, nyilvánvalóan az erdő szellempokémonjai védték a bejáratot. Mintegy öt percnyi kellemes séta után megérkeztek: a fából készült lelátó előtt egy kisebb tisztás terül el, a helyet mindenhonnan hatalmas fák ölelik körbe. A gyerekek rögtön helyet is foglalnak, s izgatottan várják a műsor kezdetét.

A szót egy Chansey veszi át, élénken magyaráz valamit az egybegyűlteknek, ám mikor meglátja a feketehajú fiút a lelátón, elhallgat. Érdekes módon a ti jelenlétetek nem zavarja, ám a srácot sokáig méregeti, majd – befejezve mondókáját – sarkon fordul, és átadja a helyet a műsor első produkciója számára. Miközben a színpadon Bellosomok táncolnak, a szemetek sarkából látjátok, amint Mr. Easter fia észrevétlenül egy pokélabdát vesz elő a zsebéből.

-----------------------------------------------------------
Határidő: április 28, vasárnap
Pótlási lehetőségek: az event végéig, ám minden kimaradt kör +500 szót jelent. Pótolni 1 reagban, a köröket vonallal elválasztva (vagy valahogy jelölve) lehet.
Figyelem! Ez az utolsó előtti kör, még egy lesz ezen kívül, ám előre szólok, hogy aki nem pótol a zárókör határideje előtt (valószínűleg május 5), az nem kap jutalmat!

Kellemes írást!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[Event] Titkok tojása! - Page 2 Left_bar_bleue16/100[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty_bar_bleue  (16/100)

[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Event] Titkok tojása!   [Event] Titkok tojása! - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 26, 2013 2:40 pm


Emlegetett szamár. Már meg is jelent, noteszével a zsebében, ám én csak a fél szememet nyitottam ki, jelezve neki, hogy jól elvagyunk mi itt magunkban, nem feltétlen kell a társasága. Mütyür is csupán egy lusta tekintet erejéig figyelt rá, beleszaglászott a levegőbe, majd újra elhelyezkedett. Az úrfi vagy emiatt, vagy más okból, de egyelőre nem jött oda hozzánk, helyette csatlakozott a mindig mosolygós Joy nővérhez, aki – mint megtudtuk – elvégzett minden fontos dolgot. Nem volt más hátra, mint elindulni.

- Yoshi! – sóhajtottam, majd energikusan talpra ugrottam, közben leverve szegény Akahit a földre. Amaz morgolódott egy kicsit, de nem volt túlságosan haragtartó, így egy pillanat műve volt, és máris az elmenőben lévő vad pokémonok után vetette magát, előbb gondosan körbeszaglászva a feketehajú srácot. Elnéztem egy darabig, ahogy felfedezi környezetét, ám tekintetem hamar megakadt a fiún: elkerekedett szemekkel bámulta a pokémonokat, mintha idáig nem is léteztek volna. Vagy nehézfelfogású volt a srác, vagy csak nagyon figyelmetlen. Vagy valami teljesen más cél vezérli a mozdulatait most, mint tíz perccel ezelőtt. Akárhogy is történt, innentől érdemesnek tartottam jobban szemügyre venni, már csak a biztonság kedvéért is.
- Hát te meg mit keresel? – sétáltam oda a kókuszpálma-pokémonhoz, a hátamon érezve Mr. Easter fiának tekintetét. Nem akartam feltűnő lenni, így természetes volt, hogy egy ideig totál mással legyek elfoglalva, például egy rejtélyes Exeggcutorral, aki beállt tojásforgatónak. Nem mellékesen, még érdekelt is, mire föl ez a nagy keresgélés, hiszen ha jól tudom, ezeket a tojásokat a gyerekek festették az erdőlakó pokémonoknak. Talán ez az egyed még a műsor előtt meg akarja szerezni az övéit?

Aztán persze fény derült mindenre, s amíg én ámulva csodáltam az enyhén csillogó, talpig kék Exeggcute-hatost, szépen otthagyott mindenki. Szerencsére azonban nem tudtak ilyen könnyedén lelépni, így még az elágazás előtt utolértem őket: éppen egy Hoothoot által kreált, piros fénycsóva nyomán felfedett ösvényre tértek rá, amikor befutottam. Legszívesebben ugrándozni tudtam volna örömömben, annyi mindennel gazdagodtam ezalatt a kis kirándulás alatt.
- Te aztán jól itthagytál. Már megint – korholtam szelíden a Cyndaquilt, aki erre csak felnevetett, és egy füstpöffentés kíséretében előretrappolt. Nem követtem, inkább visszacsatlakoztam a nővérkéhez, majd leültem a fából tákolt kis lelátófélére, minél távolabb a gyermekek hangos visítozásaitól, és minél közelebb a színpadhoz és a titokzatos fiúhoz. Mütyür is megjelent végül, s az ölembe véve vártam, hogy elkezdődjön a műsor.
Ami egyre érdekesebbé vált. Nem a táncoló Bellosomok miatt, inkább a Chansey reakciója volt muris és egyben gondolatébresztő, ahogyan félbehagyta majd folytatta mondandóját, ahogyan úgy ámblock hozzáállt a sráchoz. Biztos voltam benne, hogy történt valami a múltban, ami befolyással bírhatott kettejük kapcsolatára, vagy éppen csak a rózsaszín pokémon volt az, aki a leghamarabb észrevette a fiú szándékait?

Felálltam. Túl sok volt a kérdés, túl sok a megválaszolatlan hipotézis, ám egy dologban biztos voltam: az a pokélabda bizonyosan nem jó szándékból került elő. Cyn is leugrott a fűbe, s miközben az előadás tovább folytatódott, odatopogott az elővett pokélabdához, és – egyelőre morgás nélkül – megszaglászta. Én a részemről közelebb húzódtam a noteszes kölyökhöz, és fülébe suttogtam:
- Szerintem tartogasd a műsor utánra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annie Collins
Koordinátor
Koordinátor
Annie Collins

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[Event] Titkok tojása! - Page 2 Left_bar_bleue15/100[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty_bar_bleue  (15/100)

[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Event] Titkok tojása!   [Event] Titkok tojása! - Page 2 Icon_minitimeVas. Ápr. 28, 2013 6:27 pm

Nem sokkal később újra megérkezett a doktornő.
- Készen vagyunk minden előkészülettel! - jelentette boldogan Joy, mire én csak mosolyogva biccentettem egyet. A fiú is abbahagyta a noteszezgetést és mosolyogva lépett elém.
- Üdvözöllek az eseményen! Remélem, jól fogod magad érezni! - valahogy olyan más volt, nem volt már olyan ijesztő. Talán kellemeset fogok csalódni?
- Köszönöm. - válaszoltam lehajtott fejjel kissé szégyenlősen. Mivel már mindenki kint volt én is kimentem a pokemon center elé. Ott azt vettem észre, hogy Mr. Easter fia valami után kémlel... Nem tudtam szó nélkül hagyni, nagyon furdalt a kíváncsiság.
- Mit keres? Esetleg segíthetnék.. - böktem neki oda.
- Óh, semmit, csak nézelődtem. - látszott rajta, hogy féligazságot mond és , hogy legszívesebben a képembe vágta volna, hogy semmi közöm hozzá. Nem is szóltam hozzá többet. Hogy még véletlenül se tudjak többet kérdezni csatlakozott a Joy vezette csoporthoz , akik az erdő felé meneteltek. Jobbnak láttam, ha én is így teszek, azonban észrevettem, hogy egy exeggcutor kutat valami után a tojások között. Mire odaértem volna, már rájöttem, hogy csak a kékre festett exeggcute-jai után kutakodott. Nagy mosoly húzódott az arcomra az aranyos jelenet miatt. A fejemhez kaptam.
- Jaj! - kiáltottam fel mikor belém hasított a rádöbbenés, hogy így a többiek le fognak késni, így a kalapomat a fejemhez fogtam, hogy nehogy leessen és minden erőmet arra használtam fel, hogy utolérjem a már az erdőben haladó embereket és pokémonokat. Éppen időben érkeztem meg, mikoris Joy nővér egy bagoly pokémon segítségével egy titkos átjárót fedett fel. Elővettem a pokédexem és a madár-poké felé fordítottam.

" Hoothoot, a bagoly pokémon. Az időt képes pontosan meghatározni. Néhány helyen bölcs barátként emlegetik és világszerte verseket írnak róla. "

~ Érdekes.. - gondoltam, miközben átvillant az agyamon, hogy talán elfoghatnék egy példányt ebbőla fajból, de a gondolatmenetet későbbre halasztottam. körülbelül 5 perc kellemes séta után érkeztünk a helyszínre. Az eseménynek egy gönyörű tisztás adott otthont. Nem sokat kellett várni, hogy a műsor elkezdődjön. A színpadta egy Chansey lépett fel , és elkezdte mondókáját, de mikor észrevette Mr. Easter fiát abbahagyta, és végigmérte a fekete hajú srácot. Láttam rajta, hogy gyanús neki az alak, ahogy nekem is az volt eleinte. A szemem sarkából láttam, hogy a fiú egy pokélabdát csúsztat elő a zsebéből.. Mi a fene? Nem úgy volt, hogy egyetlen pokémont sem szabad elfogni? Joy külön mondta nekünk! Kicsit furcsálltam a dolgot, de úgy gondoltam, lehetséges, hogy csak előhívja pokémonját, így megnyugtatva magamat nem foglalkoztam a dologgal, de azért továbbra is figyeltem mit csinál a fiú.


/ bocsi, hogy ilyen összecsapott lett, de kevés időm volt megírni a posztot, késni viszont nem akartam Sad /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivy Sapphire
Koordinátor
Koordinátor
Ivy Sapphire

Hozzászólások száma : 37
Hírnév : 1

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[Event] Titkok tojása! - Page 2 Left_bar_bleue15/100[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty_bar_bleue  (15/100)

[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Event] Titkok tojása!   [Event] Titkok tojása! - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 01, 2013 3:36 pm

Ivy tekintetét az ismét felbukkanó nővérre vezette, ki boldogan osztotta meg vele ama információt, hogy a rendezvény minden aprócska részlete készen áll, így hamarosan kezdetét veheti a nagy attrakció. A férfi mindeközben becsukta a noteszét, majd feléjük fordulva üdvözölte, illetve megköszönte az imént hangoztatott jó tanácsot. Ivy illendően viszonozta a köszönését és nem feledkezett meg bemutatkozni sem az úrnak, bár beszéde kissé zavartan sikeredett, hiszen cseppet sem gondolta volna, hogy Mr. Easter fiával áll éppen szemben. Ivyvel ellentétbe Bulba nem éppen repdesett az örömtől az új ismerősük láttán, morogva illette a férfit, pedig nem szolgált rá. Bár kis bajtársától már megszokhatta az efféle viselkedést, hiszen az idegenek többségéhez így áll hozzá. Így hát elnézést kért Bulba neveletlensége miatt, majd csak ezután követte a felnőtteket a Pokemon Center kijárata felé.
- Lehetnél sokkal kedvesebb is – szólt Ivy halkan a mellette kullogó zsebszörnynek, némi bűntudatot ébresztve a lelkében előbbi goromba cselekedete miatt.
Mikor kiléptek az ajtón kíváncsian várta, hogy mi jön most, s akaratlanul is, de észrevette az úr nehéz terhet cipelését tükröző tekintetét, mellyel mintha keresett volna valakit, vagy valamit a tömegben úgy fürkészte a vadpokemonokat.
- Elnézést… netán elvesztett valamit? – érdeklődi udvariasan, ha kell fel is ajánlja segítségét, hogy mielőbb megleljék az adott dolgot.
- Nem, nem vesztettem el semmit, ha megbocsátasz… – ezzel berekesztve beszélgetésüket csatlakozott a gyerekekhez és a nővérhez, kik az erdő irányába indultak meg rendezett sorokban. Tétovázott követni őket, hiszen meg is feledkezett arról, hogy engedélyt kérjen arra, hogy Bulbával részt vehessen az ünnepségen, pedig kis barátját nagyon érdekelné fajtársainak szereplése a húsvéti ünnepségen, ráadásul megígérte, hogy utánakérdez ennek. S míg Ivy ezen merengett váratlanul érte Bulba jel nélküli előreszaladása; önállósítva magát csatlakozott a vonuló csapathoz, így nem volt más választása, mint követni a fűpokemont.
Miközben haladtak előre, kérdő tekintettel figyelte a festett tojások között botorkáló pokemont, melyet nem igazán tudott hova tenni, így a pokemonkódexért nyúlva előhalászta a szerkezetet a zsebéből, hogy némi információt szerezhessen róla.

[Event] Titkok tojása! - Page 2 103
Exeggutor, fűpokemon az Exeggcute továbbfejlődött változata. Három feje mindegyike önálló gondolkodásra képes, ezek azonban békés barátsággal élnek egymással, eddig a kutatók nem tapasztaltak olyat, hogy bárminemű perpatvar is kialakulhatna közöttük.
Álmélkodva nézett a színes tojásokra, melyek elhagyták a festett héjúakat és követték a nagytermetű pokemont, s egyre inkább kíváncsi volt, hogy milyen új vadpokemonokat láthat még az ünnepségen, hiszen az előzőhöz sem volt még szerencséje. S mikor utolérték a gyerekeket, élükön a megismert úrral és a nővérrel, ki éppen egy számára ismeretlen madárpokemon segítségével tárta fel előttük az ösvényt, melyen tovább kell haladniuk. Csodálkozva nézett a zsebszörnyre, s örült, hogy még nem rakta el a pokekódexét, mert így rögtön információhoz jutott a Hoothoottal kapcsolatban is.
Az újdonsült pokemonok felől megokosodva örült, hogy ezzel a vidám társasággal tartott végül, mert egyáltalán nem kívánt volna szellempokemonokkal találkozni egyedül. Ivy még a gondolatától is megborzongott. De cseppet se félt, hisz kis barátja már itt is volt mellette, mintha megérezte volna rettegését úgy húzódott a közelébe.
Ivy lenyűgözve nézett körül a helyen, ahova a több mint öt percig tartó sétányról kilyukadtak. A gyerekek után, amennyiben maradt még hely ő is leült, karjaiba véve Bulbát, hogy ő is láthassa az előadást a fákkal körülvett helyen. A lelkes beszédbe kezdő Chanseyt látva elmosolyodik, s hirtelen elnémulását nem igazán értette, s azt sem, hogy Mr. Eastert miért illeti ilyen pillantásokkal a természetétől fogva jó lelkű vadpokemon. De a zsebszörny végül folytatta, s mivel nem beszéli nyelvüket feltételezte, hogy szándékosan toldott bele egy kis hatásszünetet és a Pokemon Centerben megismert úrhoz semmi köze nem volt hirtelen elhallgatásáról.
Még egy utolsó pillantást vetett Mr. Easter fiára a szeme sarkából, mielőtt átadta volna magát az előadásnak, így megpillanthatta a pokemonlabdát, amit az úr elővett a zsebéből. Homlokráncolva fogadta ezt, s fölállva ülőhelyéről, öléből a székre helyezve Bulbát, a sorok mögött, hátul kezdett odaosonni a férfihoz, hogy jobban láthassa, mégis mire készül azzal, hiszen Joy nővér direkt kiemelte, hogy a vadpokemonok közül egyet sem szabad elkapni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net/t87-ivy-sapphire#237
N.

N.

Hozzászólások száma : 259
Hírnév : 6

[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Event] Titkok tojása!   [Event] Titkok tojása! - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 01, 2013 5:51 pm


Mintha minden csupán másodperceken múlott volna. A pokélabda előkerül, s a fiú már meg is nyomja a közepén lévő gombot, megnagyobbítva azt, amikor meglátja a reakciótokat. Legyen az pár szó, vagy egy érdeklődő, esetleg rosszat sejtő nézés, máris ráeszmél, hogy nem kéne tovább feszítenie a húrt. Óvatosan szemléli a jelenlévő pokémonokat, csak egy pillantás, egy ajakharapdálás, és elteszi a labdát. Ebből a többiek talán semmit se szúrhattak ki, de a színpad mellett álló Chansey-n és a befestett kicsijeivel foglalkozó Exeggcutoron látszik, hogy tisztában vannak az elmúlt eseményekkel, ugyanis a műsor végéig le sem veszik a szemüket a srácról és rólatok.

Miután az ünnepségnek vége, a lelkes kisgyerekek elindulnak a kórház felé, a vad pokémonok pedig magukhoz veszik a festett tojásokat, és visszatérnek az erdőbe. Egyvalami azonban hátravan, a titok, amibe csak nagyon kevesen vannak beavatva.
Úgy tűnik ti nem részesedhettek belőle, ám amikor Joy elköszönne tőletek, Mr. Easter fia odalép hozzá, és a fülébe súg valamit, amitől egykettőre megváltozik a nővér arckifejezése. Megkér titeket, hogy kövessétek, s nemsokára újra a rengetegben találjátok magatokat, ám ezúttal egy az előzőnél titkosabb ösvényen vezet utatok. A séta egy hatalmas, öreg tölgynél ér véget, roppant törzse mellett viszontláthatjátok a Chansey-t, más pokémon nem tartózkodik a közelben. A poké meglepődik, amikor meglát titeket, ám ezután elmosolyodik, és közelebb inti magához a társaságot.
- A műsor célja a gyerekek és pokémonok szórakoztatása volt, ám az egyezség, amit Mr. Easter kötött, ennél sokkal bonyolultabb – veszi át a szót Joy – Ez az erdő különleges, titkait azonban még én sem értem teljesen – folytatja – Mr. Easter viszont rájött, és éppen ezért, kapcsolatait kihasználva évről évre védelmezi az erdőt, és még párat más régiókban, megakadályozva, hogy akármi is kiderüljön. A segítségéért cserébe nem kért semmit, ám a pokémonok minden évben megajándékozzák egy tojással, a feltűnés elkerülése végett mindig húsvétkor.
- A Titkok Tojása – vágott közbe a fiú izgatottan – Apám sokat mesélt nekünk az erdőkről, ám rejtélyeiket sosem mondta el. Úgy érzem, az itt eltöltött idő során megtaláltam a megoldást – folytatta, merengve nézve a feletettek kúszó felhőket – S csak nektek köszönhetem, hogy nem engedtem a csábításnak, melynek apám oly sok éven át ellenállt.
A fiú mélyen a szemetekbe nézett, majd elmosolyodott.
- Hálám jeléül fogadjátok el az odúban rejtőző kincset, és kérlek, viseljétek gondját – mutatott a Chansey által őrzött bejáratra – Ne aggódjatok, apám mindenről tud, és beleegyezett.

A rózsaszín pokémon utat engedett nektek, így bátran beljebb léphettek. Ti rájöttetek az erdő titkára, amit a fiú is megfejtett? Mit akarhatott tenni, amit az apja sohasem tett, és miért pont Chansey és az Exeggcutor figyelte éles szemmel a történéseket? Gondolkodjatok el ezeken, hátha ti is meglelitek a válaszokat. Vajon ti mit tettetek volna a fiú helyében? Vajon fontosabbak a saját érdekek, mint a jóra való törekvés? Ha igen, létezik-e az a bizonyos határ, és ha létezik, vajon hol lehetne meghúzni? Meg lehet-e egyáltalán húzni?

----------------------------------------------
Határidő: Event. Nektek van, és éppen ezért, 1-2 embert minimum bevárok, hogy értelme is legyen, és legalább páran kapjanak jutalmat. Különben minek lett szervezve?

Posztotok addig tartson, amíg az odúhoz nem értek, a jutalmazás után lesz lehetőségetek leírni, hogy mi is várt ott titeket pontosan.
A kérdések második fele csupán elgondolkodtató jellegű, ám az elsőkre próbáljatok választ adni, a megoldás ott rejtőzik a mesélői reagokban, illetve némi pokémonvilág-ismeretet is igényel.
Kellemes írást! ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[Event] Titkok tojása! - Page 2 Left_bar_bleue16/100[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty_bar_bleue  (16/100)

[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Event] Titkok tojása!   [Event] Titkok tojása! - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jún. 06, 2013 4:47 pm


Azt hiszem, elértem, amit akartam. Többszörösen is. Vigyorogtam is, mint a vadalma, először persze Cyndaquilre, aki továbbra is a pasas labdáját szimatolta, egészen addig, amíg annak tulajdonosa el nem rakta azt. Helyes. Történt valami, amiről kevesen tudtak csak, én mégis benne voltam. Jó volt, nagyon, Új, hát persze, de egyben valamiféle melegséget is éreztem, hogy sikerült megakadályoznom valami rosszat. Merthát ha nem rosszra készült volna a srác, miért fogadta volna meg a tanácsom?

Aztán csak vége lett ennek is, a gyerekek kezdtek elszállingózni, s lassan mi is utánuk lépdeltünk. Végig a titkos ösvényen, kilépve a kitaposott útra, majd vissza a pokemon center elé. Én a magam részéről kicsit kimaradtam az ünnepség utáni csevejből, az összejövetel szélén álltam, és igyekeztem csak Mütyürre koncentrálni, aki lelkesen segédkezett a vad pokémonoknak, hogy mindenki megkapja a maga tojásait. Szép idő volt, s nem bántam meg, hogy belevágtam. Hiszen rengeteg új fajt ismerhettem meg, azok szokásaival és kinézetével együtt, mind közül pedig talán a legkülönlegesebb a befestett Exeggcute volt. Hogy miért? Hát miért ne? Kicsit Cynre emlékeztetett a kíváncsiságával, ugyanúgy beleütötte az orrát olyanokba, amibe nem kellett volna. Integettem is nekik bőszen, amikor eltűntek az erdőben, majd Joyhoz fordultam, hogy tőle is elköszönjek.
Amire, vagyis inkább akire viszont végképp nem számítottam, az Mr. Easter fia volt. Negédes mosollyal lépdelt közelebb hozzánk, ám a sugdolózásával csupán a nemtetszésemet tudta fokozni. Éreztem, hogy van még valami, amiből kihagytak, ám ha a ficsúrnak is köze volt hozzá, akkor köszi, de nem kértem belőle. Mégis velük mentünk. Mást úgyse nagyon tehettünk volna, hiszen pontosan tudtam, hogy Akahi nem fog kimaradni semmi rejtélyből, ő aztán nem, én pedig nem fogom őt magára hagyni. Így, jobb híján, illedelmesen megköszöntem a lehetőséget, és követtem a nővért, egészen a nagy fáig.
Aholis folytatódott a mese. Bólogattam, próbáltam értelmesen nézni, ám eközben a Chansey ábrázatát figyeltem, azon gondolkozva, vajon mennyire neheztelhet a srácra. Ám amint átvette a szót a fiú, felkaptam a fejem. Hangjában olyan érzelmeket fedeztem fel, amikről eddig nem is tudtam, hogy a birtokában vannak. Kezdtem megkedvelni őt, s miközben beszélt, én is átgondoltam a történteket. Követtem a tekintetét, figyeltem a felhők lassú mozgását, és akaratlanul is egyfajta béke szállt meg. Jól döntöttél – akartam volna mondani neki, ám ennek nem volt itt az ideje. Az odvas fa irányába fordultam, és elindultam.

A Titkok tojása. Ami különleges, bár nem annyira, mint az erdő és annak titkai. Régi értékek, új formában. Ezeket nyújtotta nekem a mai nap, s már alig vártam, hogy megtudjam, mit rejt az ismeretlen.

/Tudom, azt írtam, hogy én szeretnék utoljára írni, de mivel senki sem írt, mégis írtam elsőnek. Remélem írtok, mert alig várom már az ajándékot! Very Happy /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
N.

N.

Hozzászólások száma : 259
Hírnév : 6

[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Event] Titkok tojása!   [Event] Titkok tojása! - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Aug. 24, 2013 2:46 pm

Az eventet lezárom.
Sajnálom, amiért szinte senki sem vitte végig, de lehet, hogy így elsőre túl sok volt az 500 szó és a rejtvények. Legközelebb majd igyekszem lejjebb vinni a szintet. ^^

A jutalmazás a következőképpen alakul (megírt körök száma és a nehézség alapján):

Yuki, Kevin, Matt: 5 szintpont, 2 reagszám és 200 PD
Derek: 10 szintpont, 4 reagszám és 400 PD
Annie, Ivy: 20 szintpont, 8 reagszám és egy általatok választott, 50 reagszám alatti pokémontojás, plusz 800 PD és 5 tapasztalatpont a karakternek
Sophie: 25 szintpont, 10 reagszám és egy általad választott, 50 reagszám alatti pokémontojás 1db egg move-al, plusz 1000 PD és 5 tapasztalatpont a karakternek

A választott pokémon tojását fogjátok megtalálni az odúban, amíg nem kel ki, addig csupán az adatlapotokon jelezzétek, hogy melyik pokét választottátok. Köszi a lányoknak a lelkesedést, remélem a következő event majd jobban fog sikerülni. smile close

Edit: Elfelejtettem a szintbónuszt. ^^" Eszerint jár még az event teljesítéséért plusz 45(!) szintpont Annienak, Ivynak és Sophienak. smile close
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
[Event] Titkok tojása! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Event] Titkok tojása!   [Event] Titkok tojása! - Page 2 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
[Event] Titkok tojása!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pokemon Szerepjáték :: JÁTÉKTÉR :: KÖZTES TERÜLETEK-
Ugrás: