Fórum alapú szerepjáték a pokemonok világából.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása

Go down 
SzerzőÜzenet
Ivy Sapphire
Koordinátor
Koordinátor
Ivy Sapphire

Hozzászólások száma : 37
Hírnév : 1

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Left_bar_bleue15/100[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty_bar_bleue  (15/100)

[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty
TémanyitásTárgy: [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása   [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Icon_minitimeVas. Ápr. 21, 2013 11:21 am

Utatok az utóbbi időben a Johto régión keresztül haladt, mely során kisebb - nagyobb kalandokban vetettek részt zsebszörnyeitekkel. Éppen a mai elfoglaltságotokon merengtek, hogy mi vár rátok e szép napsütéses napon, miközben egy útszéli butiknál feltöltitek elemózsiátokat. A kis mozgóboltban található minden: szendvics, pokemon étek fajokra lebontva, édesség, sőt még orvosság is kisebb betegségek ellátásához. Miközben fizettek mindenki felé ugyan az a kérdés hangzik el az adott eladótól:
- Csak nem a Béke Fesztiválra igyekszel kedves pokemon edző? ^.^
Szavai talán meglephet titeket, s bármit is igyekeznétek felelni neki ő csak legyint egyet az alábbit hozzáfűzve: "Ne aggódj, Napkorona városa nincs messze innen!" - majd ezzel magatokra hagy a földes úton.
Köztetek akad, amelyikőtök hallott már Napkorona városáról és az ott minden évben megtartott nagyszabású fesztiválról, történelméről, de van köztetek olyan is, ki még sosem hallott róla vagy talán kósza szóbeszédeket, mely alapján nem is tudja, hogy az ismeretében áll eme mulatság létezése. Mindazonáltal a kíváncsiság fellobban bennetek és jobb dolgotok híján utatok Napkorona városba vezet, ahol a várt készülődések, mely minden ünnepség esetén igazi fejveszettséget okozz még a legkisebb községekben is, nagy meglepettségetekre ez most elmarad.
A város lakói szomorúan teszik napi elfoglaltságukat, a gyerekek, ámbár lelkesen próbálnak utalni a fesztivál nyomaira, szüleik mégis csendre intik őket, majd behessegetik őket a házba. Mindemellett a várost átszelő kanyargós macskaköves utakon talpig fekete, hátukon kék lángot és sárkányfejet stilizáló egyenruhás emberek sétálgatnak föl és alá, mintha csak a rendet felügyelnék.
Amennyiben az utcán járó kósza lelkektől kérdezősködni kezdtek a fesztivállal kapcsolatban kétségbeesetten futnak el tőletek, s ha a járőröknél kísérleteztek meg ezzel ők csak rezignált arccal, félvállról annyit felelnek: "Itt nincs és sohasem volt semmiféle fesztivál!" - és ezzel befejezettnek tekintve a társalgást folytatják a föl-alá sétálgatást. A próbálkozásaitokkal azonban magatokra vonjátok a város népének figyelmét, mintha szemükkel azt parancsolnák hagyjátok el ezt a községet.
A reményvesztett bóklászásotokban mindannyian egy helyre kerültök. Egy tágas, nyitott térre, melynek közepén ott áll a helyiség temploma. Feltűnhet nektek, hogy az építmény egyenest a nyílt vízen fekvő szigettel szembe van, talán szándékosan lett kiépítve így? Azonban csodálkozva fogadhatjátok a pöfékelő vulkánt a nem is messze lévő földrészen.
- A fesztivál miatt érkeztetek? - teszi fel a kérdést egy csuhás ember rekedtes hangon, kinek nyakában oroszlánfejre hasonlatos tenyér méretű aranymedál függ egy láncon. - Jöjjetek utánam - feleleteteket belétek fojtva indul meg a templom irányába. Rajtatok áll, hogy követitek-e, avagy sem, ámbár hangjában volt valamiféle titokzatosság, mely kíváncsivá tett titeket és ez arra késztet, hogy utánamenjetek.

Határidő: 2013.05.01.
A sorrend az első kör alapján fog kialakulni!

Résztvevők:
 


A hozzászólást Ivy Sapphire összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 21, 2013 4:58 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net/t87-ivy-sapphire#237
Viviette Appleby
Tréner
Tréner
Viviette Appleby

Hozzászólások száma : 7
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Nagyvilág :3

Karakterlap
Szintpont: 10
Tapasztalat:
[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Left_bar_bleue10/100[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty_bar_bleue  (10/100)

[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása   [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Icon_minitimeVas. Ápr. 21, 2013 2:05 pm

Napsütés, gyönyörű táj, egy patak szinte már zenei csobogása. Ennél szebb és varázslatosabb reggelt senki se tudna elképzelni magának, viszont egyetlen fejfájást okozó dolog is rögvest tönkreteheti az egész idilli illúziót.
Épp reggeli "varázsold magad emberré" rituálémat végeztem a pataknál, mikor hangos morgásra és más hangokra lettem figyelmes. hajamat gyorsan összekötve, majd táskámat felvéve és a hajcsatot még a számban felejtve rohantam, hogy megnézzem mi okból kifolyólag morog partnerem ebben az órában. A jelenet ami szemeim elé tárult viszont merőben eltért attól amit elképzeltem. Igazából vegyes érzéseim voltak a helyzettel kapcsolatban, mert egyrészt megnyugodtam, hogy nem került bajba Absol, másrészt meg egy kisebb dühroham ért pokemonom tettét látva.
A méretes bundás mellső lábával épp egy nála jóval kisebb pokemonon állt, ezzel megakadályozva azt, hogy a számára kitett ételt elérje. Természetesen megértem én, hogy nem szeretné ha az ételéhez piszkálnak és, hogy megakadályozza ennek a megtörténését, de finomabb módszereket is választhatna. Szegény pokemona azt sem tudja, hogy azért siránkozzon, mert mindössze pár milliméter kellene még, hogy elérje az ennivalót, vagy azért, mert Absol rajta tehénkedik.
- Miért nem tudjátok ezt normális pokemonok módjára elintézni? - teszem csípőre a kezem, miután a csatot a hajamba helyeztem. Úgy tűnik, hogy a hanghordozásom eléggé szigorúra sikeredett, mert mind a két pokemon elnémult.
- Igazán lehetne több eszetek. Olyanok vagytok, mint két kisgyerek. - szabadítottam ki a barna bundás pokemont a fogságából és gyorsan megvizsgáltam, hogy nem esett-e valami baja. Absol lesütött szemekkel nézte a földet. Azt hiszem, talán egy kicsit sikerült a szigorral túllőnöm a célon. ^^"
- Van itt mindkettőtöknek elegendő ennivaló. Nem kell veszekednetek. - kotorásztam egy kicsit a táskámban, majd biztosítottam az ismeretlen pokemon számára is ennivalót. Szerencsére ezzel sikerült teljesen lecsillapítani a viharokat, majd el is búcsúztunk kis barátunktól, hisz nekünk menni kellett tovább. A kalandozás nem várhat. Sajnos viszont azt nem tudtam meg, hogy milyen pokemon lehet az akivel összetalálkoztunk. Vannak dolgok amiket be kell szereznem minél hamarabb.
- Ennyi lenne, köszönöm. ^.^ - fizetek mosolyogva a mozgóbolt eladójának. Igazán jó időpontba találkoztunk vele, lévén már nagyon vészesen fogyatkozóban volt az élelmiszer tartalékom. Üres gyomorral meg mégsem lehet kalandozni.
- Béke Fesztivál? - ült ki a döbbenet az arcomra. Ilyesmiről soha nem is hallottam, talán azért mert nem jártam még korábban ebben a régióban. Ugyanakkor érdekesnek hallatszik és szerencsére azt is megtudom, hogy melyik városban fogják megtartani.
- Akkor azt hiszem, hogy a következő megállónk Napkorona város lesz. - közöltem a pokemonommal, aki rögvest azt a bizonyos "Muszáj?" nézést választotta feleletül. Mindig így nézett, mikor olyan helyre kellett menni ahol emberek voltak. Nem igazán az a társasági pokemon.
- Igen, muszáj. - simogattam meg a fejét, mintegy jelezve, hogy ne aggódjon, nem lesz semmi baj.
Szerencsére nem voltunk olyan messze az említett helytől, így nem került napokba az utazás és annyira nem is fáradtunk el, viszont a város cseppet sem tűnt úgy, mintha a közeljövőben fesztivált akarnának rendezni, sőt, határozottan nyomasztó volt a hangulat, amint a járőröző emberek látványa sem segített sokat.
Csak sétáltam a városban, lévén úgy éreztem, hogy nem igazán kapnék túlságosan felvilágosító választ bármilyen kérdésemre sem. Absol kicsit lemaradva utánam baktatott. úgy tűnt, mintha valami nagyon zavarná. Ilyenkor sajnáltam azt, hogy nem tudok a pokemonok nyelvén, hisz akkor megérdeklődhettem volna, hogy mi a baja.
- Milyen szép. - néztem a helység templomát, ami valóban egy szép építmény volt. A város lakói is biztosan büszkék rá. Sajnos sok lehetőségem nem volt rá, hogy csodálkozzam benne, hisz hamarosan AB morgására lettem figyelmes. Rövidesen azt is megtudtam, hogy mi is volt tulajdonképp a korábbi zavartságának okát. Egy pöfékelő vulkánt biztos, hogy rossz természeti katasztrófának vél ő is.
- Oké. - feleltem gyorsan a csuhás ember invitálására, igaz, hogy még csak arra sem volt időm, hogy újdonsült "társaimmal" pár szót váltsak, így csak jeleztem a pokemonomnak, hogy indulunk.
- Ki lehet ez az ember? - kérdeztem suttogva a másik két trénert, hogy hátha ők ismerik, vagy tudnak róla valamit, bár ennek nem adtam olyan sok pozitív eshetőséget. Remélem nem csapdába sétálunk. ._.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Left_bar_bleue20/100[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty_bar_bleue  (20/100)

[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása   [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Icon_minitimeVas. Ápr. 21, 2013 9:26 pm

//Én lennék a késöbb csatlakozó negyedik.//

Hogyan kerültem Johtoba, mikor én a Shinno régió szülötte vagyok? Magam sem tudom. Hónapok óta nem láttam várost, valamiért kerültem a feltűnést, így viszont útitársaim sem akadt, egyedül a fejemet elfoglaló Ted, aki semmilyen körülmények között nem volt hajlandó leszállni onnan, akár milyen volt az időjárás. Egyedül talán az étkezés ideje volt az, amikor magától leszállt, meg az alvás idejére. Néha jól jött, amikor az idő hidegebbre fordult, legalább a nyakamat melegítette, viszont melegben nem volt túl előnyös ugyanez a tulajdonság. Ma is egy várostól mentes nap volt, már kezdett elegem lenni a földön, sátorban alvásból, de egyenlőre még nem voltam rászorulva a nagyvárosokra, bőven elég volt nekem a kis falvakban kapható étel mennyisége és minősége, sőt merem állítani, hogy a falun sokszor az öregek, akiknek a gyermeke a vállalkozás vagy a pokémon mester cím miatt régen elhagyta a helyet, szívesen vendégeltek meg, persze én sem voltam hálátlan, ilyen esetben segítettem a terítésben, majd az elpakolásban, végül a párnám alatt hagytam egy- két pénzt. Most is már olyan idő volt, hogy ideje lenne újra szállás után nézni, hiszen az élelmem igen csak kifogyóban van az élelmem. Szerencsémre egy fura vándorkereskedőbe botlottam, aki élelmet is árult, így nála bevásároltam. Amit ezután mondott eléggé meglepett. Apa kisgyerekként sokat mesélt a különböző falvak és városok különböző ünnepségeiről, de nem emlékszem, hogy valaha is említést tett volna Napkorona városról vagy az ott zajló Béke fesztiválról, pedig a neve alapján egy katonának az ilyen kész öröm, hogy valakik a békét is ünneplik.
- Nem oda tartok, de most akár meg is nézhetem, hiszen régen jártam nagy településen.
Megköszöntem az öregnek az ételt és az információt, amivel szolgált. Egy utolsó kérésem volt, hogy mutassa meg merre is kell menni, hiszen térképnek híján voltam annak ellenére, hogy apám mindig mondta, hogy nélküle sehova ne menjek, igaz azt is mondta, hogy kenyér, kés és alkohol mindig legyen nálam. Az útbaigazítás után el is indutam a megfelelő irányba. Néhány óra séta volt csak, így még világosba odaértünk. Annak ellenére, amit a kereskedő lefestett a faluban sehol nem volt jele, hogy itt bármire is készülnének, sőt a hangulat még egy temetésen is vidámabb volt. Hiába próbáltam bárkitől információt szerezni inkább rémültem elfutott a válaszadás helyett. Az őröktől kérdezve legalább választ kaptam bár nem azt, amit vártam.
Mivel választ nem kaptam, így a városban kezdtem bóklászni, míg egy nyitott térre, közepén egy templommal nem messze tőle pedig egy pöfékelő vulkán, amit először észre sem vettem. Már három másik tréner is ott volt, az egyiknek a kedvence még morogni kezdett, mire hamarosan érkezett is a válasz a fejemen csücsülő barátomtól. Először azt hittem, hogy a másik állatra morog, de ez nem volt jellemző rá és akkor vettem észre, amit eddig nem, a távolban a füstöt és a vulkánt. Nem volt túl szerencsés jel ez, de nem sok időm maradt csodálkozni, ugyanis egy csuhás ember ember jött oda, majd kérdezte meg, hogy a fesztivál miatt jöttünk-e, de a választ meg sem várva invitált is. Nem tudtam, hogy megbíhatok-e benne, de a korábban morgó fenevad gazdája megindult, így hát követtem őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Devilis
Tréner
Tréner
Devilis

Hozzászólások száma : 9
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 10
Tapasztalat:
[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Left_bar_bleue10/100[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty_bar_bleue  (10/100)

[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása   [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Icon_minitimeSzer. Ápr. 24, 2013 6:31 pm

Kedvenc időtöltésemnek hódolva, egy fa árnyékában megpihenve töltöttem a reggelt bámulva a felhőket. Ilyen szép időben nem hagyhattam, hogy Charmy bent a labdában töltse az idejét, így kiengedtem játszani.
Amikor kifáradt, odakucorodott mellém, és kissé már-már felszólító hangon kért tőlem eledelt, így a fa tövében álldogáló táskámhoz nyúltam és meglepődve tapasztaltam, hogy a tápdoboza üres.

- Sajnos elfogyott a kajád tesó, de ott van egy bolt! Biztosan van ott valami finomság.
Miközben visszaraktam a kajás dobozt észrevettem, hogy a kulacsból is kifogyott a víz, és ilyen melegben eléggé megszomjazik az ember. Szerencsémre pont egy patak folyt át a mezőn, így odasiettem. Töltés közben a túloldalon kicsit messzebbre tőlem két viaskodó Pokemont láttam. Egy fehéret, és egy kisebb barna bundásat. Őket kémlelve bele-bele kortyolgattam a vízbe, így annak mindig újratöltésre volt szüksége. Közben Charmander is próbált iszogatni, de tűz Pokemon révén eléggé félve közelítette meg a sodrást.
A háttérben a két zsebszörny között hirtelen egy fekete hajú lány tűnt fel, igen csapzottan nézett ki, hajcsattal a szájában. Biztos az ő Pokemonjai lehetnek.A kulacs feltöltése után az kis útszéli butik felé vettük az irányt. Amint gondoltam, egy mindenes kis boltra bukkantam. Gyorsan le is kaptam a számomra szükséges tápot és átnyújtottam az eladónak.

-Hova, hova kedves idegen, csak nem a Béke Fesztiválra?- kérdezte tőlem a kedves öreg hölgy.

- Még csak nem is hallottam erről a dologról, de igen ígéretesnek hangzik!- válaszoltam neki felcsigázott hangon.
-Ne aggódjon fiatalember Napkorona város nincsen messze innen!
Reszkető kezeit kinyújtva mutat tovább egyenesen a földes úton, majd gyorsan továbbhajt.Öreg létére elég fürgén közlekedik.
Most járok ebben a régióban elsőre, ezért nem ismerhettem ezt a fesztivált, de reméltem, hogy, főleg csatákról szól, ahol tudom fejleszteni Charmy-t, bár a neve nem pont ezt sejteti.
A mutatott útvonalon elindultunk, közben kis kavicsokat rugdostunk. Persze ebben is versenyeztünk, én kicsit előnyösebb helyzetben voltam a kis dinó lábakkal szemben, de ez a kis szörnyet egyáltalán nem zavarta és próbált felülkerekedni rajtam. Már amikor újra belerúgtam volna a kis kőbe azon kaptam magam, hogy megérkeztünk a híres Napkorona városba.
Korántsem erre a látványra számítottam. Egy életvidám, boldog várost képzeltem el, ahol az emberek nevetnek és kedvesek. Ehelyett csak mélabús és komor emberek sokaságát láttam. Bárkit is megpróbáltam megszólítani, csendre intett és tovább haladt. Közben a város kémlelve, szerintem elképesztően jól kinéző fekete ruhás egyéneket hátukon kéklángot és sárkányfejet jelképező egyéneket fedeztem fel. Bóklászásom egy nyitott térre vezetett.

- Waaaaaaaaaaaaaaaooo, egy vulkán -ordítottam fel.
Miközben észrevettem, hogy nem vagyok egyedül. Több tréner is a vulkánt kémleli. Az edzők között felfedeztem a tavas lányt is.

- A fesztivál miatt érkeztetek ide?- kérdezte morgó hangon csuhát és giccses nyakláncot viselő kurafi.
A többiek bólintottak, én pedig bambultam a nyakában lévő aranyat. Biztosan sokat érhet!

- Akkor kövessetek!- szólt, nem túlbiztató hangon.
Én nem igazán akartam, hiszen fogalmam sincs ő kicsoda, és kik ezek a trénerek, de reménykedtem benne, hogy én kis kaphatok olyan fekete kék lángokkal díszített ruhát, így hátul kullogva utánuk mentem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
N.

N.

Hozzászólások száma : 259
Hírnév : 6

[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása   [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Icon_minitimeHétf. Május 06, 2013 11:46 am

Kérem a mesélőt, hogy folytassa a kalandot, Steven a következő körben pótolhat. smile close
Köszönöm!

_________________
#b3e3ba
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivy Sapphire
Koordinátor
Koordinátor
Ivy Sapphire

Hozzászólások száma : 37
Hírnév : 1

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Left_bar_bleue15/100[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty_bar_bleue  (15/100)

[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása   [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 2:01 pm

A köpenye csuklyájával, arcát rejtegető ember egészen a tér közepén magasló templomig kísér titeket, annak hatalmas, kicsit öreg, kopottas ajtaját kitárva előttetek és betessékelve mindannyitokat rajta. Miután beléptek az ajtó recsegve csukódik be mögöttetek. Egy percig teljes sötétségben ácsorogtok az ajtóban, még az orrotok hegyéig sem láttok el és már-már kezdhetnétek gyanakodni, mikor lámpások fénylenek fel, ezzel hosszú folyosót megvilágítva számotokra. A templom üveges csempéjén visszatükröződnek a fáklya lángjai, gyönyörű fényjátékkal szépíti meg a helyet. A kopottas külső ugyanis rendkívül szép belső teret foglal magába.
A folyosó két oldalán padok sorakoznak, melyek mind egy irányba néznek, az oltárra, ahol óriási méretű rózsaablakot pillanthattok meg. Az üveg mintája egy történetet mesél el egy oroszlánra hasonlító pokemonról, s az ablakon egy ismerős szigetet is láthattok, egy vulkánnal, mely az imént látottak ellenére békés és nyugodt a jelenetet ábrázoló sorokon, mintsem a valóságban.
- Ne haragudjatok titokzatoskodásomért, de Napkorona városában már semmi sem a régi – szólt elétek lépve az idegen, ki ezúttal fel is fedte magát előttetek. Tar fején különböző rajzolatok húzódtak, vállán pedig egy apró Cyndaquil fürkészett benneteket. - Agni barát vagyok, a Béke Rend egyik tagja, és a segítségetekre van szükségünk – mutatkozott be, majd kertelés nélkül árulta el nektek meghívásotok okát. - Mielőtt válaszolnátok, engedjétek meg, hogy elmeséljem Napkorona város történetét – kérte figyelmeteket, majd intet, hogy kövessétek és elindul a két oldalt húzódó padsor közötti hosszú folyosón.
- Napkorona városának történelme régi időkre nyúlik vissza. Annak idején a város híres várában élt Ignigena uralkodói család. Az akkori király Pyrrhus hódításokba kezdett a vizeken, azonban nyersanyagokra volt ehhez szüksége, így a város mellett húzódó erdőt vette célba. Fákat vágtak ki, nem is sejtve, hogy ezzel pokemonok élethelyét teszik tönkre, s magukra haragítják az erdő védelmezőjét. Az erdő szellemének dühe hegyet emelt a magasba, melyet ellátott a pusztítás lángjával. A perzselő tűz fenyegette a várost, azonban Pyrrhus király hatalomvágyát nem rendítette meg a természeti katasztrófa, folytatta a megkezdett pusztítást.
Pyrrhus királynak egyetlen leánygyermeke volt: a gyönyörű Hotaru hercegnő. Az erdő szelleme egy holdtalan éjszakán elrabolta a leányt, melynek következtében Pyrrhus király magába roskadt tehetetlenségében. Felállította egy békekövetséget, kik mind pokemon szelídítők voltak és végig helytelenítették az uralkodó cselekedeteit. Ők keresték fel az erdő nagy szellemét és kérték megbocsájtását és a hercegnő visszaszolgáltatását: cserébe az erdő biztonságban lesz és a király nem teszi rá többé kezét.
A szellem megbocsájtott, s így szólt a követeknek: „Ezúttal megbocsájtok, de ismerem az emberek kapzsiságát, hogy állni tudjátok, szavatokat az erdőt leválasztom és tengeren kimagasló szigetet készítek belőle. A vulkán nem fogja fenyegetni otthonotokat, amíg minden esztendő ezen napján lampionokat engedtek a magasba, ezzel jelezve tisztaságotokat.”
Hotaru hercegnő visszakerült a királyi udvarba, szerető édesapjához, ki az egyességnek eleget téve többé nem háborította a levált földrészt és féltve védelmezte a sziget épségét. Az erdő szelleme hálából védelmezte Napkorona városát, köztük a királyi család leszármazottait. Azonban a família utolsó tagja pár éve hunyt el, s a vár értékesítésre került.
Így került Percy Bowden hírhedt helytartó piszkos markába, kinek nem volt elég a kastély, többre vágyott: a sziget békéjét fenyegette, s ezúttal a Béke fesztivált sem engedte megrendezésre.
– Meséjét befejezve fordult felétek, az monumentális rózsaablak előtt megállva.
- Rendünk aggódik, mi nem szállhatunk szembe az egyeduralomba kezdett helytartóval. Azonban, ha mindez így folytatódik tovább, akkor Napkorona városa fenyegetve van a sziget szellemétől, amennyiben nem ereszthetjük a lampionokat a magasba. – Lehunyt szemmel, gondterhelt arccal állt előttetek. Lehetőségetek adatik kérdezni tőle, még többet megtudnotok a dologról, avagy akár hátat is fordíthatok a barát kérésének és elhagyhatjátok Napkorona városát, de alá is vethetitek magatokat, s megpróbálhattok segíteni a Rendnek és beszélni a helytartó fejével.  Rajtatok áll, mit tesztek.

Határidő: ezúttal nem adnék meg ilyesmit, rengeteget csúsztam ilyen-olyan teendőim miatt >.<" Emiatt mindenki elnézését kérem! Amennyiben mindhárman írtok, amint lehetőségem van mielőbb írom is rá a mesélést!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net/t87-ivy-sapphire#237
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Left_bar_bleue20/100[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty_bar_bleue  (20/100)

[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása   [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 2:15 pm

A pap csuklyával a fején, aki a csapat elé jött, a tér közepén lévő templomhoz kísért, majd kinyitva az ajtaját betessékelt minket, hogy majd itt megkapjuk a megfelelő felvilágosítást. Az ajtó olyan hangot adott, amit az öreg fa és a rozsdás fém csak adhat ha megmozdítják, vagyis a templom vénséges vén ajtaja olyan nyikorgott, hogy a fülemhez kellett tennem a kezem, amit senki nem látott, mert ahogy az ajtó bezárult korom sötét ereszkedett a szobára. A sötétben, amit nem tört meg semmi, mintha órákig lettünk volna, szinte az összes érzékünket elvesztettük és épp a gyengébbek bepánikolnának, amikor a lámpások fénye kezdett felviláglani és egy hosszú folyosó képe kezdett el felviláglani a szemünk előtt. A folyosó képét, ami a szemünk elé tárult, a díszítő üvegekről visszaverődő fény játéka még szebbé tette, bár legalább annyira vészjóslónak és titokzatosnak mutatta az épületet. Ismét megtanulhattuk, hogy ne ítéld meg a könyvet a borítója alapján, ugyanis hiába volt templom eléggé elhanyagolt kívülről a belseje gyönyörű volt, mindazonáltal elég rejtélyes is, bár teljesen úgy nézett ki, mint egy átlagos templom, padok, oltár, rózsaablak rajta egy történet, festmények és szobrok, attól eltekintve, hogy nem voltak hívők, akik körbejárnának vagy imádkoznának, semmi átlagos nem volt rajta, mintha valami titokzatos erő lengi körbe vagy egy szellem pokémon hagyta volna itt a lenyomatát. A történet, amit a képen láthattunk az oltár felett, helyszíne igen hasonlított valamire, amit korábban láttam, de csak egy kis idő után jutottam arra a felismerésre, hogy valójában a várost mutatja egy kicsit nyugodtabb időpillanatban, ami talán annak is köszönhető, hogy a vulkán nem jelezte, hogy ki akar törni. Végre elénk került a titokzatos idegen, aki ide küldött minket és beszélni kezdett. ~Mi az hogy más lett? Milyen volt a falu?~ A magamnak feltett kérdésekre meg is kaptam a választ egy történet formájában. Először megtudtuk, hogy kísérőnket hogy hívják, Agni barát, és a Béke rend tagja, amiről én egy érdemrendre asszociáltam, talán még azt is kapunk a még ismeretlen feladat teljesítéséért és mielőtt a kérdésekre válaszolt el szeretné mesélni a város történelmét. Hallottam már, hogy egy- két városnak elég titokzatos a története és elég idős, sőt némelyik a pokémonok megjelenése előtt jött létre, de hogy ilyen is van, amit hallottunk nem hiszem, hogy még egy található bármelyik régió területén, bár a városok története akármennyi is van, mind egyedi, ahogy az emberek története is mindenkire egyénileg jellemző. A történet elején a vulkán keletkezése elég furcsán hatott valakinek, nekem, aki kiskorától apjától földrajzot is tanul, de nem veszem el a helyiek hitét. Ugyan pontosan nem tudtam, hogy történik a dolog, de nekem más elképzelésem volt erről, mint amit elmondott. A történet folytatása elég hátborzongató volt, hogy valami szellem csak úgy hegyeket emel és eléggé dühített, hogy a békét, amit kiharcoltak a királyok egy kapzsi ember fenyegeti azzal, hogy neki még nagyobb legyen a vagyona. Nem volt tervben a lelépés, így csak bólintottam a történet végén és vártam, hogy mit is kéne csinálnom, az egyértelmű, hogy beszélni a helytartóval, de ha ez nem sikeres, akkor a hely szellemével vagy az embereket rávenni, hogy felengedjék a lampionokat a helytartó engedélye nélkül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
N.

N.

Hozzászólások száma : 259
Hírnév : 6

[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása   [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 2:16 pm


Kérem a mesélő folytassa a kalandot, vagy szóljon, hogy zárjam le.

_________________
#b3e3ba
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
N.

N.

Hozzászólások száma : 259
Hírnév : 6

[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása   [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Icon_minitimeSzer. Dec. 25, 2013 1:37 pm


. . . (következő felszólítás után zárásra kerül a topic)

_________________
#b3e3ba
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása   [Játékos Kaland] A lampionok ragyogása Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
[Játékos Kaland] A lampionok ragyogása
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pokemon Szerepjáték :: JÁTÉKTÉR :: JOHTO RÉGIÓ-
Ugrás: