Fórum alapú szerepjáték a pokemonok világából.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 A barátság próbája (Játékosi Kaland)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Annie Collins
Koordinátor
Koordinátor
Annie Collins

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue15/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (15/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeHétf. Ápr. 22, 2013 10:09 pm

A barátság próbája (Játékosi Kaland) 408047557baratsagprobaja_www.kepfeltoltes.hu_

" Minden vállalkozó kedvű trénert és koordinátort szeretettel várunk az Ilex erdeji bogárfogó versenyen! A nyertes busás jutalmat kap és nem utolsó sorban máshoz nem hasonlítható élményben lesz része! " - szerepel a szélhordta plakátokon mindenütt Johtoban, így tudjátok ti is meg, hogy idén is megrendezésre kerül az említett verseny, ha már ezt korábban nem tudtátok. Az idő páratlan, napsütéses, felhőtlen időjárás enyhe, tavaszi széllel. Az utatokon számos irányjelző tábla mutatja, hogy merre kell mennetek. Nem sokáig kell kutyagolnotok, hogy a helyszínre érjetek. A bogárfogó verseny kiindulási pontjának az erdő szélén található tisztást jelölték ki. Mindenütt fa asztalok vannak elhelyezve és különböző árusok állnak standjaikkal a fák árnyékában. Minden bizonnyal jó helyre érkeztetek. Nem sokkal később sipító hangot lehet hallani a színpad felől. Mikrofonpróbát csinált egy rendezett, fekete hajú, komolynak tűnő hölgyemény.
- Üdvözlök mindenkit az Ilex erdeji bogárfogó versenyen! - kezdi mondanivalóját - Mint azt bizonyára tudják, ezt a versenyt már nagyon régóta rendezik meg Johto régióban és aki már jártas errefelé furcsállhatja, hogy miért nem a megszokott idős hölgy áll most ezen a színpadon és miért nem az ő hüly.. akarom mondani izgalmas szövegét hallhatják . - mosolyodik el a nő - Nos, idén nem csak a szervező változott meg, de a szabályok is. Annak ellenére, hogy régebben egyedül lehetett csak dolgozni, most a versenyt többen összegyűlve is végig lehet vinni csoportosan! Természetesen ha így történik a dolog, akkor annak megfelelően számoljuk az elfogott bogárpokémonok számát azokkal szemben, akik egyedül versenyeznek. A szabályok nagyon egyszerűek. Mindenki kap hálókat, és meg kell keresni a megjelölt bogárpokémonokat, majd azokat elfogni. A jel egy háromszög és alaposan kell ám kutatni utána, mert rafinált helyekre rajzoltuk rá, de erről később még pontosabban - mutat egy hálókkal teli dobozhoz, ami mellettl egy szőke hajú, szeplős fiatal srác várja , hogy mindenki elvegyen egy-egy eszközt - A hálók pokémonlabdákkal vannak telítve. Nem muszáj a bogárpokékat elfogni, hiszen a verseny után úgyis kötelező őket visszaengedni a vadonba, de aki legyőzi és labdába helyezi a megjelölt bogarakat több pontot fog kapni. Ja, és majd elfelejtettem! Mivel egy fontos személy még nem érkezett meg a versenyt fél órával eltoljuk - azzal lesétál a színpadról. Ebben a körben van időtök egymással találkozni, esetleg szövetséget kötni megbeszélés alapján és felfedezni a helyszínt.


Információk
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue20/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (20/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeSzer. Ápr. 24, 2013 1:11 pm

Shinno régiótól igen csak messze kerültem és Johtoba kötöttem ki. Nem nagyon értem hogyan, de legalább Ted, aki továbbra sem volt hajlandó sétálni és csak a fejemen utazott, ami bizonyos körülmények között jól jött, viszont volt, hogy nem. Ahogy a régió területén sétálgattam a fejemen a barátommal, egyszer csak egy fuvallat egyenesen az arcomba dob egy papírfecnit. Először mérgesen szét akarom tépni, de jó, hogy nem tettem, mert figyelmesebben elolvasva láttam, hogy a közeli erdőben versenyt tartanak, ami pont kapóra is jött, ugyanis nem volt mostanában dolgom és elég sokat is hallottam a helyi szervezésű dolgokról, bár ki ne hallott volna róluk, a térség elég híres volt a különböző rendezvényekről.
- Ted mit gondolsz egy kis bogár üldözésről.
Mivel beszélni nem tud a barátom, így csak egy barátságos morgást engedett meg, amit úgy értelmeztem, hogy felőle ok, tehát el is indultunk.Nem is gondolkodtam sokat, hogy részt vegyek-e a rajta, hanem egyből a helyszínre is siettem. A táblák sokat segítettek, na meg egy erdőt nem igazán lehet eltéveszteni, így hát pár óra múlva már a helyszínen is voltunk, ahol már elkezdődött a verseny részleteinek kihirdetése. Röviden ismertette a szabályokat, aminek nagyon örültem, mert nem tudom mennyi esélye van Tednek egy bogár pokémon ellen, így hát egyből nézelődni kezdtem a jelentkezők között hátha akad valaki, aki tűz pokémonnal indul és esetleg csatlakoznék hozzá, nem mintha Tedban nem bíznék, de jobbak az esélyeink egy tűz pokémonnal az oldalunkon. Még egy utolsó mondat megütötte a fülem, vagyis, hogy van még fél óránk, mivel valaki nem érkezett még meg. Odamegyek a szőke srác mellé, aki a hálókat és a benne lévő labdákat osztogatja, majd elvéve egyet egyből a lány mellé állok, aki egy cyndaquillel az oldalán álldogált.
- Szia! hogy hívnak? - köszönök rá a lányra, majd folytatom. - A nevem Yamadachi, nem akartalak megijeszteni. - Valóban hülyeség volt hátulról ráköszönni, inkább szemből kellett volna, az emberek nem szeretik, ha olyan helyről közelítik, ahol nem lát, ugyanis általában azok jönnek onnan, akik valami rosszat akarnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue16/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (16/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimePént. Ápr. 26, 2013 4:15 pm


Mostanában egyre jobban kezdtem kiigazodni a körülöttem lévő, eleddig oly furcsa világon. Csöndes figyeléssel és a memóriám fejlesztésével olyan dolgokról szereztem tudomást, amiket eddig esélyem se lett volna megtudni. Rejtett ösvények, egy-egy városban található, ritka pokémoncsemege, néhány verseny és nem utolsó sorban a rendezvények, amit az átlagemberek olyan nagy elánnal fogadnak. Az utamba kerülő, színes plakátok mind a pazarlást juttatják eszembe, ám eddigi életemhez képest mind merőben Új, változatos és érdekes. Amíg az embertömeg önmaga szórakoztatásáért vonult le Aranyvessző város utcáin, én az egyik árnyékos falnak támaszkodva számolgattam őket, azon morfondírozva, vajon mi különbség lehet a kis falucskában tartott ünnepségek és e között. Úgy döntöttem, utánajárok, és ha csak a távolból is, de végignézem a szórakozás eme formáját is. Arról már nem is beszélve, hogy bizonyára Akahit is érdeklik az ott történtek.

Kezemben a szórólappal érkeztem, és kíváncsian szemléltem a csoportosulást. Túl sok ember volt jelen, és túl zajosak voltak, ám a háttérben az Ilex erdő félhomályos magánya hivogatott.
Beneveztem.
Nem igazán érdekelt a hosszas beszéd, sem a szokások ily hirtelen tönkrevágása, csupán látni akartam, részese akartam lenni az eseménynek. Tudtam ezt, amint megláttam a sűrű lombkoronaszintet. Cyn is izgatott volt, alig bírtam szemmel tartani, ide-oda futkározott a pokémonok között, mindet külön megszaglászva. Úgy döntöttem, fölösleges utána rohannom, majd visszajön, ha szükségét érzi, így hát leültem egy fapadra, és élveztem a napsütést. Nemsokára azonban rossz előérzetem támadt, és a keresésére indultam, ám szerencsére viszonylag hamar ráakadtam: éppen egy idegen, fehér bundájú négylábúval ismerkedett.
- Bocsánat – kaptam az ölembe gyorsan, majd a kitett hálók felé vettem az irányt. Miután kiválasztottunk egyet közülük – fejcsóválással jelezve, mennyire nem szívleljük a „csakúgy” típusú pokémonfogást – elindultunk a startvonal felé. Mivel még bőven volt időnk, alkalmas faágat kerestem egy kis pihenésre, ám mielőtt távolabb értünk volna a tömegtől, váratlanul leszólítottak.
Meglepetten fordultam hátra, s eleinte csak félrebillentett fejjel méregettem a fiút, majd halkan válaszoltam:
- Sophie. És ő itt Akahi – mutattam be a mellettem toporgó pokémont, ám itt elfogyott a tudomány. Fogalmam sem volt, mit is kezdjek a szituációval, hiszen eddig nemigen folytattam élénk beszélgetéseket az emberekkel, társalgásunk leginkább a vásárlásra és annak formuláira korlátozódott. De nem ijedtem meg, mert ez is csak egy volt a sok Új közül, amit megtapasztalhattam, így egy pillanatnyi szünet után elmosolyodtam, és igyekeztem továbblendíteni a kommunikációt – Semmi gond. Ő a társad? – kérdeztem a mackófélére mutatva, ám mögöttük ismerős alakot fedeztem fel. Cyn már rohant is oda a lányhoz és (ha kint volt) a Bulbasaurjához, s amíg én a fiúval beszélgettem, ő vígan ugrándozott körülöttük. Jó érzés volt távoli ismerősöket felfedezni a saját régiómban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivy Sapphire
Koordinátor
Koordinátor
Ivy Sapphire

Hozzászólások száma : 37
Hírnév : 1

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue15/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (15/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeSzer. Május 01, 2013 11:20 am

Ivy éppen egy földes úton baktatott, csodálva a szép időt, a kellemes szellőt, mely haját megmozgatva csiklandozta az arcát. Nyugodt szívvel eresztette ki a pokemonlabdából hű társát, hogy ő is részese lehessen ennek a ragyogó időnek. Bulba örömmel ugrándozott a fűben, virágzó virágok illatát élvezve mikor is egy hirdetményt sodort elé a könnyed légmozgás. A fűpokemon érdeklődve nézett körül, hogy lássa mégis ki hagyhatta el, de senki sem volt a környéken, akihez csatolhatta volna a képes hírdetményt, így szájába véve sietett Ivyhez, hogy megmutatva neki azt, megtudhassa a papíron szereplő információkat.
- Egy bogárfogó versenyről írnak, pont a mai napon van az időpont, az Ilex erdőben – olvasta fel belőle a lényeget a kis zsebszörnynek, miután átvette tőle a papírt. - Nahát pont arrafelé tartunk Bulba °o° – csodálkozik rá, s erősen elgondolkodott azon, hogy ez vajon a véletlen műve lenne, avagy valaki azt akarja, hogy tiszteletüket tegyék a rendezvényen. Ugyan Ivy roppantul visszakozott az ötlettől, hiszen már kiskorától kezdve negatívan áll hozzá a bogárpokemonokhoz. Bár cseppet sem tagadja, hogy akad köztük igen szép, mint a Butterfree. De a legtöbbtől fél és retteg, mert nem éppen a legaranyosabb teremtések és nála idősebb testvérei gyakran használták ki eme félelmét. Ha jobban belegondol… igazából részben fivérei tehetnek arról, hogy retteg a bogárpokemonoktól.
Sötét gondolatait Bulba szakítja félbe, amiért háta mögött a fejével lábát előre felé tolva igyekezett indulásra kényszeríteni őt, amiért apró társát ez sokkalta jobban érdekelte. Ivy ugyan vonakodva, de végül beadta a derekát és útra keltek Ilex erdeje felé, melytől nem is voltak olyan messze, viszonylag hamar odaértek, s az érdeklődő tömeg már ebben a korai időpontban is igencsak nagy volt.
Álmélkodva nézelődött a standok portékái között, fél szemmel ügyelve Bulbára, nehogy valami baja essen, mert itt nem egy pokemon edző sétálgatott kiengedett zsebszörnyekkel és nem kívánt senkivel sem összetűzésbe keveredni, amennyiben fürge társának nem szimpatikus valaki. Figyelmét azonban a színpadról szóló a tömeg nyüzsgésénél nagyobb hang elvonta, tekintetét az ott álló hölgyeményre vezette és szinte csettintésre némult el a tömeg, miután beszélni kezdett. Úgy látszik pont időben érkeztek, mert a nagyszabású rendezvény csak most kezdődik.
Ivy Bulábnak intett a kezével, hogy jöjjön oda hozzá, s együtt hallgassák végig a verseny információit. A rendezvény részleteit meghallgatva ismét kétségei támadtak, hiszen nem igazán szerette a pokemon csatákat, főleg ha azt éppen egy megmérettetés képébe ültetik. Azonban, hogy van másik megoldás, miszerint hálóval elkapni az adott, megjelölt bogárpokemont az sokkal barátságosabb kivitelezésnek tűnt a szemében. Bár Ivy számára némi fénypontot jelentett a gondolataiban lezavart érveléseknél az is, hogy a végén az elkapott pokemonok vissza lesznek engedve az erdőbe.
Bulba mindeközben kíváncsian várta Ivy döntését, ki gondolkodás nélkül részt vett volna ezen a versenyen, hisz az erdő az otthona, sokkal könnyebben mozog hazai terepen. Ám Ivy azon se lepődött volna meg, ha kis barátja csak azért szeretne ezen a versenyen részt venni, hogy jót szórakozhasson az erdőben. Kár, hogy nem tud a gondolataiban olvasni, vagy pokemon nyelven beszélni, hogy megtudhassa az indokát.
- Rendben, legyen. De ne keveredj el mellőlem, oké? Tudod, hogy nem igazán szeretem a bogárpokemonokat…Ivy motyogva fűzi hozzá a mondanivalója végére a nemszeretem részét az orra alatt, amiért immáron ama tévképzet sejlett fel benne, miszerint Bulba ezt szándékosan teszi, hogy elhagyassa vele ezt az „apró” félelmét.
Tekintetével éppen a felszerelést osztó férfit kereste a nagy tömegen keresztül, de nem tudott elindulni felé, amiért váratlanul egy Cyndaquil fedte fel magát előttük és pattogott, ugrált körbe – körbe körülöttük vidáman. Bulba lelkesen csatlakozott hozzá, így Ivy hamar levonta belőle, hogy valószínűleg egy ismerőshöz köthető a boldog zsebszörny és nem is kellett sokat gondolkodnia, hogy vajon ki is lehet az a bizonyos személy. Sarkon fordulván meg is pillantotta Sophiet a távolban, akivel még anno az Unova régióban találkozott. Vidám mosoly kúszott az arcára és integetve indult meg a lány felé.
- Hello smile close nem gondoltam volna, hogy ismerőssel is fogok itt találkozni – mondta lelkesen, majd kérdőn, kissé elbizonytalanodva pillantott a fiúra, kinek nyakában egy általa még nem ismert pokemon ült.
- Öhm… ha nem haragszol… Embarassed – mutatott tétován a medveszerű zsebszörnyre, majd a zsebéből elővett pokekódexre, és ha nem kifogásolta a pokemon gazdája, akkor meghallgatta az eszköz információit, melyet a pokemonnal kapcsolatban tartalmazott és ne tudatlanul álljon vele szembe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net/t87-ivy-sapphire#237
Annie Collins
Koordinátor
Koordinátor
Annie Collins

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue15/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (15/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeSzer. Május 01, 2013 11:59 am

- Ehét péntek este 8-ig kitolom a határidőt tekintettel arra,hogy ilyen szép idő van, azonban aki addig nem ír annak a kövi körben kell pótolnia lemaradását smile close -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Viviette Appleby
Tréner
Tréner
Viviette Appleby

Hozzászólások száma : 7
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Nagyvilág :3

Karakterlap
Szintpont: 10
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue10/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (10/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeCsüt. Május 02, 2013 10:16 pm

Különös dolog az, hogy az ember egyik nap még nem is tudja, hogy merre menjen, melyik lehetőséget válassza a sok felkínálkozó közül, aztán a következő nap, egyszerűen sodródva az árral választ valamit. Nem igazán hiszek a véletlenekben, hisz véleményem szerint minden mindennel összefügg, csupán a legtöbbször nem lehet tudni, hogy mi mivel függ össze. Talán ezért is volt olyan különös, hogy egy tőlem távol álló eseményen kötöttem ki. Nem mintha problémám lenne a bogár típusú pokemonokkal, csupán számomra eléggé ismeretlen területnek számítanak. nem is szoktam velük sűrűn találkozni. Talán az is lehet, hogy tartok kicsit tőlük. :/
Épp partnerem véleményét akartam kikérni azzal kapcsolatban, hogy szeretne-e rajta kívül más csapattársat, viszont sajnálatos módon úgy tűnt, hogy nagyon el van foglalva. Kihúzva magát, némi arroganciát sugallt magából, mintha csak azt akarta volna, hogy a nála kisebb termetű pokemon tiszteletet mutasson felé, bár én magam tudtam, hogy mi is a tulajdonképpeni szándék emögött a "maszk" mögött. Távol akarta tartani magától. Legalább nem kell fölösleges kérdéseket feltennem partneremnek a közeljövőben.
- Semmi gond. - mosolyogtam a kis pokemon feltehetőleges gazdájára, miközben elvitte barátját Ab közeléből.
- Néha igazán lazíthatnál kicsit. Túlságosan bizalmatlan vagy az idegenekkel szemben, így nehezen fognak ők is megbízni benned. - közöltem a felém forduló pokemonnal, viszont a szavaimat követve mindössze csak annyit tett, hogy felemelte az orrát, mintegy jelezve, hogy szavaim süket fülekre találnak nála. Talán nem akarja beismerni az igazságot. Lehet, hogy ebben van valami...
- Szóval ezek lennének a felszerelések. Nem vagyok biztos benne, hogy megfelelően tudnám használni a hálót éppenséggel. - beszéltem leginkább magamnak, hisz az egyik pokelabdát a hálóból Absol orrára téve hagytam, hogy játsszon vele. Véleményem szerint számára a pokelabda fogalom semmit sem jelent. Csupán egy tárgy melyet ő mindössze labdaként értelmezhet. Egy játéknak.
- Azt hiszem készen állunk, nem? - néztem körbe, de úgy tűnt, hogy szavaim megint süket fülekre találnak, hisz AB még mindig a pokelabdát egyensúlyozta az orrán és senki sem volt körülöttem aki válaszolhatott volna. Azt hiszem ezek azok a helyzetek, mikor nagyon magányosnak érzem magam úgy, hogy mindenfele embereket látok. Talán ki kellene találnom egy másik személyiséget ilyen esetekre, hogy legyen aki válaszoljon. :/

//Bocsánat a késésért! >.< //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annie Collins
Koordinátor
Koordinátor
Annie Collins

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue15/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (15/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimePént. Május 03, 2013 9:15 pm

A barátság próbája (Játékosi Kaland) 408047557baratsagprobaja_www.kepfeltoltes.hu_

Mindannyian rendben megérkeztetek a helyszínre és elvettétek a hálókat, melyekkel a bogár pokémonokat lehet elfogni. Egy kis időtök még van csak beszélgetni vagy éppen körülnézni az árusok portékái között, amik többségben ételek vagy édességek ( rátok bízom akár ehettek is valamit ami belefér fél órába, természetesen ezért nem kívánom hogy a PD-dekből bármennyit is levonjatok (: ) amikor is az a bizonyos nő újra a szájához veszi a mikrofont. Feszült, és úgy tűnik valami történhetett vele, mert beszéde zavaros és összekuszált.
- N-nos , a maradék tudnivalókat szeretném a jelenlévőkkel beszélni - már-már nevetségesen alkotva mondatait dadogja ki mit szeretne - mégpedig az útvonalról és a jelölésekről. Nos, az ösvény amelyen mehettek végig van jelölve kék szallaggal. Van egy pár rész, ahova a verseny ezen szakaszába még nem mehettek! Ezen részek vörössel vannak jelölve a térképeteken! - mondta igazgatva a kommunikációs készülékét, ami a fülén helyezkedett el azzal intett ugyanannak a fiúnak, aki az előbb a szükséges tárgyakat osztogatta, mire az mindenkinek adott egy - egy térképet, amin valóban meg volt jelölve egy már - már szembe tűnő de mégsem hatalmas vörössel színezett terület. - Ezzel a térképpel valószínűleg könnyedén el fogjátok kerülni a "veszélyes zónákat ". Aki ezekre a területekre belép, nem garantáljuk az épségét ezzel ellentétben biztos lehet benne, hogy kizárjuk a versenyből. - a legtöbb versenyző arcára döbbenet ül. " Miféle biztonságról hablatyol ez? Mégis mi a fene folyik itt? " -lehet hallani a susmorgásokat mindenfelől.
- Most bizonyára mindannyiótokban felmerült a kérdés : Miért is veszélyesek ezek a zónák? - a nő arcára aljas vigyor ült és már-már tébolyult tekintettel pásztázott végig a tömegen - Nos, ezek a zónák még nincsenek biztosítva az esetleges örjöngő, vad pokémonoktól melyek bárkiben kárt okozhatnak. - arca újra lenyugodott és mosoly ült rá. - Most pedig a jelölésekről. Minden bogár, amely hasán egy kör alakú embléma van 5 pontot ér, velük ellentétben azok, akikre háromszöget festettünk tizet. Ha pokélabdával kapjátok el az egyedeket az plusz 2 pont. Kevésnek tűnik, de döntő lehet , ha szoros verseny alakul ki - hangsúlyozta ki a szoros szót.
- Az összes tudnivaló elmondásra került, a verseny öt perc múlva kezdődik, mindenki álljon a startvonalhoz! - a kezdőpont jelzése gyanánt egy fehér szallag volt kitűzve, melyet miután mindenki odaért egy alacsony termetű, idős ember vágott el ollóval miközben a háttérben bátorító füttyögések hangoztak azoktól, akik a versenyen csak nézőként vettek részt.

// Ahhoz, hogy bogárpokémont találjatok jelzéssel, írjátok bele a szövegetekbe , hogy például valami valahol mocorgott stb. rátok bízom, és dobjatok egyet egy státusz semlegesítés "kockával" , a dice rolls pedig legyen 12. Ha legalább 3 koronátok van, akkor kör-ös bogárt találtok, ha pedig 6 vagy az felett akkor háromszögeset. A posztotok tartalmazza, hogyha találtok bogárpokét megküzdetek-e vele , vagy pedig hálót használtok. Amennyiben a küzdelmet válasszátok azt a következő kör elején írhatjátok meg. Természetesen akkor már újra kereshettek megint. ( a következő posztotokban ) //

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue20/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (20/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeSzomb. Május 04, 2013 10:32 am

Mindenki megérkezett a helyszínre, legalábbis mi itt voltunk és már a kezünkbe volt a háló és a pokélabdák, majd körbenézve ki is szúrtunk egy tűz pokémont és a gazdáját, tehát elkezdtünk beszélgetni vele bár még csak a köszönés és a bemutatkozás fázisig jutottunk el. Elég furcsa lány volt. Úgy viselkedett, mintha most lenne először emberek között, így hát próbáltam felvenni én a beszélgetést és kérdezni tőle.
- Merről jöttél? Melyik régióból? Én Shinnohból.
Hagytam neki egy kis szünetet, míg össze szedi a gondolatait és válaszol, majd folytattam.
- Milyen típusú pokémonod van? A nevét már tudom, sajnos nincs pokékodexem, de majd valahol szerzek egyet. Ő itt egy tediurrsa, de hívd csak Tednek.
A válaszaiból próbálok összeszedni valami érdekeset.
- Ó hát te Johtoi vagy, esetleg a verseny után nincs kedved körbevezetni a környező városban. Vagy merre tartasz? Esetleg nincs kedved együtt vándorolni?
Szegényt jól lerohantam, de talán felfogja, hogy mit akarok és esetleg még egy társulást is kicsikarhatok belőle, ami a célom, bár nem vagyok az ilyen dolgokért oda, bízom Tedben, de jobb csapatban dolgozni, hiszen ha úgy vesszük a pokémonjainkkal is egy csapatot kell alkotnunk.
A fél óra hamar letelt és a híres egyén is megérkezett, majd a nő kezdett el hadoválni, szószerint, mivel a mondandója igen csak akadozott. ~Összetűzésbe került egy pszicho pokémonnal az elmúlt fél órában?~ Annak ellenére, hogy mondandója elég összeszedetlen volt, figyelmesen hallgatva össze lehetett rakni a részleteket. Egy térképről beszélt és arról, hogy csak a kék szalaggal kijelölt útvonalon haladhatunk, mert a piros rész még nincs biztosítva, viszont jó lenne ha tudnánk, hogy milyen térképről beszélt. Valaki meg is kérdezte a tömegből, de már kapta is a választ, ugyanis a nő intett a fiúnak, aki korábban a hálót osztotta, majd az az említett térképet is odaadta a jelentkezőknek. Hamarosan azt is megtudtuk, hogy mi jár annak, aki megszegi a szabályt és piros területre téved, nagy valószínűséggel vad pokémonnal találkozik és még ki is zárják a versenyből. És ekkor jött a következő infó, vagyis a mintázat. A kör 5 pontot, a a háromszög 10-et ér. Ne volt túl bonyolult megjegyezni ezeket.
Ezzel is végeztünk és mindenkit a starthoz parancsoltak. Nem tudom, hogy a többieknek mi a terve, de én már nem sokkal a start utáni első bokrokban valamit mozgolódni láttam. Mindenképpen oda futok és megnézem mi lehet az. A fehér kötelet, ami megakadályozta, hogy elinduljunk, egy alacsony öregember vágta el, ami a verseny kezdetét jelentette. Egyből ahhoz a bokorhoz indultam, ahol a mozgást láttam, majd felhajtva a bozótot egy ... volt ott. Ha bogár, akkor egyenlőre a hálóval kapom el, nem akarom egyből kifárasztani Tedet, ha valami más, akkor tovább megyek és keresek tovább, lehetőleg a lányt, aki a Cyndaquillel van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Oak Professzor
Admin
Oak Professzor

Hozzászólások száma : 205
Hírnév : 0

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeSzomb. Május 04, 2013 10:32 am

The member 'Yamadachi' has done the following action : Kockadobó

'Status semlegesítés' :
A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net
Annie Collins
Koordinátor
Koordinátor
Annie Collins

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue15/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (15/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeCsüt. Május 16, 2013 6:45 pm

Jöttem jelezni, hogy az inaktivitásomtól függetlenül a kalandot tudom továbbvezetni, csak akkor kérem, hogy írjatok, ha ráértek és ezt olvassátok. Köszi. (:
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue16/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (16/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeCsüt. Jún. 06, 2013 4:04 pm


Szépen összegyűltünk. Nem mintha zavart volna a hirtelen tömeg és a hangzavar, s bár az elején nagyon úgy voltam vele, hogy mindjárt előre rohanok, a kíváncsiság mégis itt marasztalt. Ivy barátságosan mosolygott, és a mackós gyerek is kedvesnek tűnt, így tétován ugyan, de pozitívan álltam hozzájuk. A csönd a lételememmé vált, annak ellentéte pedig tudat alatt is taszított, ennek ellenére hagytam, hogy magával sodorjon a kiszámíthatatlanság. Hiszen ez is csak egy formája volt az újnak, a váratlannak, amit annyira kerestem.
- Johtoból. Innen. Itteni vagyok, elvileg – kerestem a szavakat – Ő pedig egy Cyndaquil, tűz típusú. Nem csoda, ha nem láthattál még, mert ő elég ri… - elharaptam a mondat végét. Nem is értettem magamat, egy majdnem teljesen idegennek készültem taglalni éppen, hogy Mütyür mennyire ritka. Pedig pont nem kéne erre felhívni senki figyelmét, hiszen akárki meghallhatja, én pedig nem akartam fölösleges bonyodalmakat. Sóhajtottam, és rámosolyogtam a fiúra. – Tudod, nem igazán vagyok ismerős errefelé – folytattam, megnyugodva véve tudomásul, hogy azóta újabbakat is kérdezett. A további válaszomon azonban kicsit elgondolkodtam, a közös út nekem még túl korai lett volna. Szerencsére viszont nem kellett erre a témára újra rátérnünk, ugyanis időközben megszólalt a hangosbemondó, s a korábbi nő jelent meg ismét, felvázolva a további szabályokat, és végre valahára megnyitva a versenyt.
- Azért furcsa, miért őrjöngenének a pokémonok? – kérdeztem Akahit és a többieket, de mivel valószínű semelyikünk nem tudta a pontos választ, elindultunk – Majd mi rájövünk! – fordultam Cyn felé utoljára, majd nevetve vetettem bele magam a sűrűbe.

Erdő. Hűs, illatos levegő, tengernyi új és régi benyomás, vegyítve a versenyszellem sziporkázó érzésével. Imádtam, egyszerűen mesés volt, úgy felvillanyozódtam tőle, hogy szinte száguldottam a bokrok között. Cyndaquilnek is jó edzés volt, velem futott ő is, és egyszerre szemeltünk ki magunknak egy jó vaskos fát, s egyszerre kezdtünk el felkapaszkodni rajta. Föntről jobb kilátás nyílt a terepre, így hamar felfedeztem az első „áldozatunkat”. A szomszédos lombkoronában valami mozdult. Óvatosan közelebb merészkedtünk, majd jól ráijesztettünk a lényre, megpróbálva megnézni, van-e rajta minta. Amennyiben kör lesz ráfestve, hálóval kapjuk el, ám ha háromszög, Akahi fog megküzdeni vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Oak Professzor
Admin
Oak Professzor

Hozzászólások száma : 205
Hírnév : 0

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeCsüt. Jún. 06, 2013 4:04 pm

The member 'Sophie Nightfall' has done the following action : Kockadobó

'Status semlegesítés' :
A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net
Ivy Sapphire
Koordinátor
Koordinátor
Ivy Sapphire

Hozzászólások száma : 37
Hírnév : 1

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue15/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (15/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 11:32 am

Ivy zavartan pironkodva állt unovai ismerőse és az újonnan megismert fiú mellett, kinél számára rendkívül ismeretlen, de annál aranyosabb pokemont látott. Már alig várta, hogy meghallgassa a pokedex megfogalmazását róla.
A barátság próbája (Játékosi Kaland) 216
Teddiursa, kis medve pokemon. Ha mézet talál a fején található félhold világít.
- Na-nagyon aranyos Embarassed – motyogja orra alatt zavartan, ahogy csodáló tekintettel illeti a medve pokemont. - A-amúgy I-Ivy vagyok – mutatkozott be, továbbra is csillogó szemekkel illetve a kis medvepokét. Bulba ekkor figyelt fel, Ivyre, hogy mennyire leköti más pokemon és nem tudta eldönteni, hogy most örüljön, vagy ne örüljön. Ezt követően Ivy pedig csak lökést érzett bokájának irányába, ahogy lefelé pillantott kis bajtársát pillantotta meg, miképpen noszogatja.
Ivy nyomban észhez is kapott, amint ráébredt kis társa vajon mit is szeretne tőle. Hiszen a felszerelésről majdhogynem megfeledkezett!
- Ne ha-haragudjatok, de nekem még nincs hálóm vagyis, szóval, nekem még kell a felszerelés, szóval, ízé, sajnálom, remélem, az erdőben találkozunk vagyis, majd igen, szóval elnézést T///T – hebegte össze-vissza szabadkozva, majd fülig vörösödve zavartságában meg is indult a felszerelést osztogató férfihez, Bulbát kézbe kapva nagy fejetlenségében. Remélte, hogy ezek után nem gondolják nagyon furcsának, s közben átkozta saját esetlenségét.
- E-egy há-hálót, ízé fe-felszerelést szeretnék, szeretnék a verseny részt venni, szóval részt venni a versenyen Embarassed – motyogta kacifántos szavait, de úgy tűnik, a férfi megértette mit szeretne, mert a kért hálót kézhez kapta a többi tárggyal együtt.
Ivy tétován forgatta a kezében a fegyvernek szánt hálót, nem igazán érezte elég talpra esetnek magát afelől, hogy jól használna egy ilyen eszközt… s miközben ez átfutott gondolatain, mintha valaki a fejébe látott volna hangosan nyilatkozott hasonló problémáról. Zavartan pislogott az általa még sosem látott zsebszörny mellett ácsorgó lányra, majd megint a zsebszörnyre, ki élvezettel egyensúlyozta a pokemon labdát orrhegyén. Ilyen remek tartást, és ügyességet! Bulbának még nagyon nehézkesen mentek az ilyen bravúros mozdulatok, ő inkább indáival szeret játszani, így ez most igazán lenyűgözte!
- Sz-szia… Embarassed Na-nagyon ügyes a po-pokemonod, i-igazán lenyűgöző! – pislogott zavartan a lányra, végtére is, csak így hirtelen idejött és megszólította és aztán pedig a pokemonjáról áradozik. Azon se lepődne meg, ha a lány valami gaz pokemonrablónak fogja gondolni, mert az ilyen hirtelen jött szavak könnyedén lehetnek azok, még ha nem is lenne igaz. Bár Ivy, mint mindig most is a legrosszabbra gondolt.
- N-ne érts félre, én… én pokemon koordinátor vagyok és, és nem rabló, szóval koordinátor leszek, vagyis hát szeretnék, szóval foglalkozom vele és, és igazán lenyűgöző ez a praktika, a legtöbb pokemon nehezen sajátítja el ezt a trükköt – utalok a pokemon ügyességére, miképpen játszik a labdával, orrhegyén egyensúlyozva. - Szóval én csak, megdicsérni akartam, szeretném vagyis… Embarassed – lehajtott fejjel próbálja megfogalmazni és kipréselni magából az érthető szavakat, több-kevesebb sikerrel, és Ivy legnagyobb bánatára inkább sikertelenül.
- Ízé… öhm… egyedül vagy? Az é-én nevem I-Ivy. H-ha gondolod, akkor tarts velünk, mármint nem csak velem, hanem Bulbával is é-és itt van Sophie is, me-meg Yamadachi is, szóval, talán nem bánják, hogyha, szóval… Embarassed – zavartan pislogva nézte a földet. Ivy csak most gondolta végig mondanivalóját! Hiszen, hogy gondolja, hogy csak úgy odaállít Sophiehoz és az újonnan megismert Yamadachihoz, hogy bemutassa a lányt, kinek a nevét sem tudja, hogy segítség egymást a versenyen, hogy jobban szórakozzanak, de közben ennyire bizonytalan abban, hogy mi is lesz a végkifejlete ennek az egésznek. De mindenesetre meg kell próbálnia összeszednie magát!
Zavart gondolatait a hölgy zavarta meg, ki a versenyről szónokolt az előbb, s most további információkat kezdett elhinteni nekik. Nem lepődött meg a kisasszony összeszedetlenségén, valahogy átérezte a helyzetét, lévén ő meg se merne szólalni ennyi ember előtt, így is lenyűgözte, hogy ennyi bátorsága van a mikrofonos asszonynak.
- Ő-őr-őr-őrjöngő, v-va-vad po-po-pokemonok? – dadogta Ivy riadalmában. Ijedtében észre sem véve, hogy a megszólított lány mögé húzódott, miközben különböző rémképeket képzelt el az „őrjöngő vad pokemonok” jelző alatt. Bulba a kezében csüngve, csak felmorrant az újabb kihívás hallatán és elszánt pillantással meredt maga elé. Külső szemlélő számára eléggé egyértelmű lehet, hogy apró duójuk közül, ki is a határozottabb és a talpraesettebb.
Mikor szabaddá vált az út az erdőbe zavartan kutatta a tömeget, de se Sophiet, sem Yamadachit nem pillantotta meg a versenyzők közül. Igen alacsony volt, így keveset is látott, szóval az újonnan megismert lányt bemutatását halasztania kellett. Mély levegőt vett, majd kimerészkedett a lány mögül, szégyenében fülig vörösödve.
- Nem látom a tö-többieket, de az erdőben biztos megtaláljuk őket! Remélem… – próbált meggyőzően beszélni. Remélte, hogy a lány nem gondolja azt, hogy szórakozik vele, mert esze ágában sincs ilyet tenni! De ekkor eszébe jutottak a bogár pokemonok és a fóbiás félelme.
- Esetleg, akkor, talán, szóval… megyünk együtt? És ha meglátom a többieket, akkor oda is mehetnénk hozzájuk, ha szeretnél persze, meg, ha nem gond neked és, szóval EmbarassedIvy reménykedett abban, hogy a lány nem találja túl rámenősnek. De hát nem tehet róla, bogárpokemonok, egyik legnagyobb ellenségei... meg kell próbálnia legyőznie a félelmét! De ez cseppet sem tűnt egyszerűen. S ha a lánynak nem volt ellenére szorosan mögötte lépkedve merészkedett be vele az erdőbe, kétségbeesetten keresve közben tekintetével a többieket.
- Tudod én… szóval… Embarassed – már éppen megosztaná a lánynak, hogy mennyire is retteg valójában a bogárpokemonoktól, azonban képtelen volt végigmondani, mert valami mocorgást hallott a háta mögött. Avar recsegését, leveles ágak egymásnak ütközését. Nagyra nyílt szemekkel fordult meg és imádkozott, hogy ne bogár legyen! A hálót rendkívül nem feladatának készen tartva a kezében, azonban Bulba eléggé elszánt volt, ő nyomban kiugrott a kezéből és némán, komoly pillantással fürkészte sűrű a növényzetet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net/t87-ivy-sapphire#237
Oak Professzor
Admin
Oak Professzor

Hozzászólások száma : 205
Hírnév : 0

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 11:33 am

The member 'Ivy Sapphire' has done the following action : Kockadobó

'Status semlegesítés' :
A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net
Annie Collins
Koordinátor
Koordinátor
Annie Collins

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue15/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (15/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeSzomb. Okt. 26, 2013 11:03 am

A barátság próbája (Játékosi Kaland) 408047557baratsagprobaja_www.kepfeltoltes.hu_
/ Mivel különváltatok innentől külön mesélek mindenkinek addig, ameddig úgy nem döntötök, hogy találkoztok valahol. Ezt rátok bízom, az adott személlyel beszéljétek meg a találkozást és akkor már írhatjátok is. /


Yamadachi

Nem sokkal a start után már mozgolódni látsz valamit egy környező bokorban. Az a valami a bokorban nem más, mint egy Kakuna.

A barátság próbája (Játékosi Kaland) 014Kakuna_www.kepfeltoltes.hu_

Ahogy Kakuna ijedtében eldől, a kis ügyetlenen egy kék háromszöget pillantasz meg.  ( Olyan, mintha a háromszög alakzat egy matrica volna. ) Érdekesnek találhatod, de akár figyelmet sem vehetsz róla. Könnyedén sikerül elkapnod a Kakunát, aki nem ellenkezik az ellen, hogy a hálóban maradjon. Ha figyeled azonban a reakcióját, meglepő dolgot vélsz felfedezni. Elalszik. Annyira nyugodt, hogy álomba merül. Tényleg minden Kakuna ennyire zombi vagy valami más áll a dolog hátterében? Miközben mennél tovább észreveszed, hogy egy copfos, alacsony lány és a Pidgey-je egy Beedrillel harcolnak, akinek vörös háromszög van a hasán. Az idegenek vesztésre állnak és a méhpoké még a trénert is megtámadja. Elég agresszív, és eszedbe juthat, hogy az imént a Kakuna hasán kék háromszög volt és mennyire nyugodtan viselkedett. Furcsa? ( Ha megküzdesz a Beedrillel, szintje 10 egyedüli támadása pedig a Heves támadás / Fury Attack, kezdő támadás / - az idegen lány pedig már kimerült ahogy madárpokéja is, így nem segíthet a harcban - )
Mivel sikerült elkapnod egy háromszöges pokémont, rögtön a verseny elején +10 ponttal gazdagodsz. Tovább folytathatod a keresgélést mit sem törődve a lánnyal, de akár segíthetsz is az idegennek.


Sophie

A versenyszelem benned látszik a legjobban, és ezt Cyndaquil is nagyon élvezi. Úgy látszik, hogy a verseny egy nagyon jó élmény lesz számotokra. A lombkoronából, ami mozgott egy Murkrow röppen elő. Zavarodottnak látszik és mintha keresne valakit. Mi a fene? Rádtámad! ( Eldöntheted, hogy a nagy rohanásban véletlenül beléptél-e egy piros zónába vagypedig a Murkrow valami más miatt támadt rád. Valamint abban is szabad döntést adok, hogy megküzdesz-e a madárpokémonnal vagy elmenekülsz előle. Bárhogy is, sikerül leráznod / elzavarnod, de nem tudod harcképtelenné tenni. A következő körben miután  a Murkrow eltűnik a láthatárról tovább kereshetsz. Azonban ha beléptél a piros zónába, más terveim vannak veled! :PHa így lenne, írj egy PÜ-t posztolás előtt, és megírom mi történt veled! Jah, majdnem elfelejttem! Ha harcolnál vele, akkor szintje megegyezik a te pokémonod szintjével és támadásai pedig a következőek: Csípés /Peck, kezdő támadás/, Ijesztés/Astonish, kezdő támadás/, Árnyéklabda /Shadow Ball , TM )
Sajnos nem sikerült elkapnod egyetlen pokémont sem, így +0 ponttal gazdagodsz.


Ivy

A lány, akivel találkoztál egyáltalán nem az a gonosz típusú ember, tehát megérti a zavarodottságodat és tekintetével próbál végig nyugtatni. A szabadkozásod sem lepi meg és köszönettel fogadja a dicsérő szavaidat. Bemutatkozik neked illedelmesen ( a nevét te adhatod meg ) és mivel egyedül van, veled tart az erdőbe. Ott aztán látja rajtad, hogy valami nagyon zavar és már felettébb kíváncsi rá, hogy mi az amikor te elkezdenéd mondani és mozgást hallotok a hátatok mögül. A zajt egy dühös Caterpie okozza, aki azonnal felétek ugrik és egy Fonállöveget /String Shot/ indít el.

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Xander_Caterpie_String_Shot_www.kepfeltoltes.hu_
Ahogy elrugaszkodik a földről a hasán megpillantható a vörös háromszög. Neked is gyanús lehet, hogy a háromszög színes, azonban mivel még nem láttál más színű jelzést nem biztos hogy egyből a legrosszabbra gondolsz. Megküzdhetsz vele, de akár a hálóddal is megpróbálhatod elfogni. Ha megküzdesz vele, akkor a lány nem segít! ( bocsi, de nem lehetek igazságtalan a többiekkel ). Ha harcolsz vele, szintje megegyezik a pokémonodéval támadásai pedig: Öklelés /Tackle, kezdő támadás/ Fonállöveg /String Shot, kezdő támadás/.
Mivel sikerült elkapnod egy háromszöges pokémont, +10 ponttal gazdagodsz.A következő körben keresgélhetsz tovább, vagy megpróbálhatsz Caterpieről több dolgot megtudni, hogy például miért viselkedett így annak ellenére, hogy a versenyközvetítő szerint csak a piros zónák a veszélyesek. - Drukkolok Ivynek a bogárfóbia miatt! :DIvy vs Bogárfóbia round1 -


FONTOS! KIFELEJTETTEM A LEÍRÁSBÓL, HOGY A BOGÁRPOKÉKKAL VALÓ KÜZDELEM MINDEN ESETBEN SIKERREL VÉGZŐDIK, KIVÉVE HA AZ ADOTT SZEMÉLY BELE NEM ÍRJA A POSZTJÁBA, HOGY VESZTETT A HARCBAN / NEM SIKERÜLT ELKAPNIA A POKÉMONT.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue20/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (20/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeSzomb. Okt. 26, 2013 9:27 pm

A verseny első mozdulatában szinte az elindulás pillanatában egyből egy pokémonra bukkantam, mégpedig egy kakunára, aminek egy kék háromszög volt a hasára rakva, mintha csak felmatricázták volna, elég bénán állt. Sikerült elkapnom a pokémont és az nem is ellenkezett, sőt úgy dőlt el, mint egy krumplis zsák a fészerben. Úgy viselkedett, mint egy zombi, ami igen csak fura volt egy vad beedrill első fejlődési szintjétől. Fejembe vettem, hogy amint lehetőségem lesz rá erre a kérdésre is választ találok, de most egy másik bogár pokémont szeretnék inkább találni, amiért pontokat kapok, nincs időm rejtélyeket megoldani, úgyis volt már elég dolgom velük.
- Ted mehetünk tovább.
Jelentem be társamnak, de igazából nem várok ellenvetést, hiszen a barátom egy pokémon, aki beszélni nem tud, meg ez egy verseny, ami folyamatos keresést követelt a versenyzőktől többek között köztem és azoktól a lányoktól, akik rajtam kívül részt vesznek. Egyszer csak egy lányt veszek észre, aki egy darázsszerű beedrillel küzd és a pokéja már nem igazán bírja a gyűrődést, ahogy a lány se. Még nem láttam olyan zsebszörnyet, ami a trénerre támadt volna, bár egy beedrillről el tudom képzelni, hogy ilyet tesz, főleg, ha valaki a fészkét piszkálja. Két dolog miatt is a lány kisegítésére indultam, egyik hogy a pokémont, ha sikerül elkapnom, akkor plusz pontokat kaphatok, amiért végül is csatázunk, meg férfiúi kötelességem a segítés, az utóbbi talán erősebb volt. Letettem Tedet és megadtam az első támadáshoz a parancsot a sorozásra, hogy legalább rám figyeljen és ne a hölgyre. Remélem sikerül a figyelmének fókuszát rám terelni, bár ez nem lehet nehéz, hiszen a darazsak elég harcias természetűek.


//A dobásom beedrillre érvényes, ha a versenybe van, mert ez nem derült ki, bár bogár pokémon//


A hozzászólást Yamadachi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 27, 2013 1:15 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Oak Professzor
Admin
Oak Professzor

Hozzászólások száma : 205
Hírnév : 0

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeSzomb. Okt. 26, 2013 9:27 pm

The member 'Yamadachi' has done the following action : Kockadobó

'Status semlegesítés' :
A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) 092 A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock A barátság próbája (Játékosi Kaland) King'srock
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net
N.

N.

Hozzászólások száma : 259
Hírnév : 6

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeSzomb. Okt. 26, 2013 9:47 pm


Kérlek innentől ne a status semlegesítés kockával dobjatok, hanem a siker/kudarc címszó alatt futóval. Köszi! smile close

_________________
#b3e3ba
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue16/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (16/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 2:03 pm


Egy fekete madár. A nevét nem tudtam, bár érdekelt, és bár még sosem láttam ilyen pokémont, a kiállásában volt valami nyughatatlanság, ami felkeltette az érdeklődésemet. Mondják, a fekete a gyász színe, a komorságé, a búé, de én máshogy gondoltam: mosolyogva fordultam feléje, a faág vége felé merészkedve, ahol már vékonyabb is volt, majd intettem Akahinak, hogy fújjon rá egy kis füstöt, hátha attól elkábul. Szerettem a színt, az éjszakát juttatták eszembe, és a kendőt, amit az öregtől kaptam. Mégegy Combusken-lépés, ám én nem figyeltem a reccsenésre, és amikor Cyn támadásba lendült, az elrugaszkodásának eredményeképpen a faág végleg eltörött.

A földön tértem magamhoz, ellenfelünk már sehol sem volt, kis pokémonom pedig aggódón hajolt fölém, szájában egy vizes papírzsebkendőt tartva, majd nyomva azt a homlokomhoz.
- Okéoké, már jól vagyok, elég – toltam el magamtól nevetve, majd vettem mégis az ölembe – Azért rendes tőled. De hol találtál vizet? – kérdeztem, s fel sem merült bennem egy pillanatig sem, hogy Mütyür tűz típusú, és azok elviekben félnek a víztől. Vagy legalábbis tartanak. Nem, a fejemben rögtön a lehetőségek jártak, vízpart vagy folyópart, tökmindegy, de olyasmi, amiben úszni, fürdőzni lehet. Tudtam ám, hogy egy verseny kellős közepén vagyunk, ám nem zavartattam magamat, vágytam az újdonságokra, így nevetve ugrottam fel, és kezdtem el futni, arrafelé, amerre Quil vezetett. Hogy néztem-e a térképet? Áh, dehogy! Igazából ha néztem volna sem álltam volna meg, egész egyszerűen, az ilyesfajta figyelmeztetések nem voltak rám hatással, piros zóna ide vagy oda, ha ott a víz, akkor a többi nem is lényeges.
- Talán megtaláljuk újra azt a madarat, de jó is lenne! – mondtam Akahinak, aki vidáman bólintott, és tüsszentett egy füstfelhőt, jelezve, hogy készen áll az esetleges harcokra. Én pedig mosolyogva szaladtam a nyomában, így majdnem ráestem, amint a poké oly hirtelen torpant meg. Valami zörgött az egyik közeli bokorban, mi pedig kíváncsian vártuk, hogy mi is lesz az.


/ Éljenek a kihívások! Mi márpedig bementünk a piros zónába, csakazértis! Razz Very Happy Illetve majd a kövi körben be fogunk (vagy ennek a végén), szal a kövi mesélést írd majd úgy pls! ^^ /


A hozzászólást Sophie Nightfall összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 27, 2013 2:07 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Oak Professzor
Admin
Oak Professzor

Hozzászólások száma : 205
Hírnév : 0

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 2:03 pm

The member 'Sophie Nightfall' has done the following action : Kockadobó

'Siker? Kudarc?' :
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Shinycharm A barátság próbája (Játékosi Kaland) Toxicorb A barátság próbája (Játékosi Kaland) Toxicorb A barátság próbája (Játékosi Kaland) Toxicorb A barátság próbája (Játékosi Kaland) Shinycharm A barátság próbája (Játékosi Kaland) Shinycharm A barátság próbája (Játékosi Kaland) Shinycharm A barátság próbája (Játékosi Kaland) Shinycharm A barátság próbája (Játékosi Kaland) Shinycharm A barátság próbája (Játékosi Kaland) Shinycharm A barátság próbája (Játékosi Kaland) Shinycharm A barátság próbája (Játékosi Kaland) Shinycharm
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net
N.

N.

Hozzászólások száma : 259
Hírnév : 6

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeKedd Nov. 19, 2013 7:16 pm

A mesélő folytassa a kalandot pls. Surprised

_________________
#b3e3ba
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annie Collins
Koordinátor
Koordinátor
Annie Collins

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue15/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (15/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeCsüt. Nov. 21, 2013 6:43 pm

A barátság próbája (Játékosi Kaland) 408047557baratsagprobaja_www.kepfeltoltes.hu_

// bocsi, hogy nem folytattam, csak Ivy-re vártam, de akkor úgy látszik neki pótolnia kell, ha még akar játszani. //


Yamadachi


A lányt könnyedén kihúzod a nehéz helyzetből és legyőzöd a Beedrillt pár támadással, aki ezek után ájultan esik a földre. El is kapod, így +10 ponttal gazdagodsz. Az idegen ahelyett, hogy megköszönné a segítségedet dühösen rivall rád.
- Mit csinálsz? Legyőztem volna, és akkor most az enyém lenne a pont! Meggondolom, hogy szóvá teszem ezt a versenybizottságnak! - hisztizik és észre sem veszi, hogy a pokémonja eltűnik. Te azonban ha szemfüles vagy, észreveheted, hogy valamiféle háló szerű szerkezet a környező bokorból kinyúl és elkapja a hárpiáskodó tréner pokémonját, ám ha meg akarod nézni mi van ott, nem látsz már semmit. Nemsokára ő is észreveszi, hogy nincs meg a drágalátos zsebszörnye és kifakad.
- Hová tűntél? Pipo! Pipo! - kezd el szaladgálni a nevén szólítva pokéját. Dönthetsz : Kivizsgálod mi történt vagy egyszerűen hagyod, hogy magában dühöngjön a lány aki mellesleg be sem mutatkozott a szörnye után kutakodva? Időközben Kakuna elkezdett ébredezni és furcsán remeg, és mintha valamit akarna mondani...


Sophie


Nem sokkal azután, hogy belépsz a piros zónába hirtelen egy kábult Butterfree esik a hálódba, háromszöggel a hasán. Furcsa viselkedés, de a +10 pontot a szerkezet automatikusan jóváhagyja neked. A víz nem messze van az esettől, és már láthatod, ahogy egy csapat fekete egyenruhás fickó éppen abból tölt a kulacsába. Megpillantanak, és elkezdenek feléd rohanni.
- Te meg mégis mit keresel itt? Beléptél a piros zónába, nem zavar? - kiabálnak rád dühösen, és a fák mögött hátul mintha valamilyen gépezet lenne.. Azt próbálják takargatni.
- Most menj innen vagy kizárunk! Vagy rosszabb! - fenyegetnek meg és az egyikük előhív egy Houndourt, aki mérgesen morog a pokémonodra furcsán izzó szemekkel. Olyan, mintha szerencsétlen manipulálva lenne, egyik pillanatban apró nyüszítéseket lehet hallani, a másikban pedig már olyan, mint egy a kicsinyét elvesztett Ursaring anyuka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue16/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (16/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimeCsüt. Nov. 21, 2013 10:01 pm


- Hát ez meg? – néztem érdeklődő szemekkel az aláhulló pokémonra, s amikor a kábult pillangó az utolsó métereket tette meg, úgy irányítottam, hogy beleessen a hálómba, majd vigyorogva mutattam Akahinak az elejtett vadat – Látod? Tök egyszerű… Bár az a fekete madár jobb lett volna – fújtam fel az arcom, majd elnevettem magam – Menjünk – és már futottam is tovább, meg sem nézve, merre tartok. Cyn loholt utánam, majd előttem, hiszen továbbra is gyorsabb volt, ám nekem eszembe jutott valami, így sarkon fordultam, leguggoltam és letettem a hálót a földre:
- Vajon megsérült? – nézegettem tanácstalanul a Butterfree-t, ujjammal megböködve egy kicsit, majd miután az nemigen akaródzott megmozdulni, felálltam, kezemet csípőre tettem, és sóhajtottam. Most mit csináljak vele? A pont be volt írva, így akár el is engedhetném, de nem akartam ilyen állapotban magára hagyni, a végén még megtámadnák – például az a madárka. Mütyür eközben tovább szaglászott, majd kis kezecskéjével az út felé mutatott, mintha azt akarta volna, hogy…
- Tényleg! Talán a víz majd felébreszti! Gyerünk! – kaptam fel a hálót újra, és gyorsan a patak felé szaladtunk, majd amilyen lendülettel érkeztünk annak partjára, úgy is torpantunk meg. Rettentő fura alakok voltak ott, nem értettem, mit kereshetnek itt, de már bántam, hogy ennyire meggondolatlan voltam. Fel kellett volna mászni egy közeli fára, és onnan nézelődni, nem szabadott volna hogy meglássanak. De mostmár mindegy. Megvontam a vállamat, a fejemet félrebillentettem, majd látványosan ásítottam egyet a mondandójukra, de azért közelebb intve magamhoz a pokémonom, biztos ami biztos. Barátságtalanok voltak, én viszont makacs.
- Oda kell mennünk a vízhez, és engem aztán baromira nem érdekel sem az, amit rejtegetni akartok – de, igazából nagyonis érdekelt, ám ezt nem akartam az orrukra kötni. Majd később utánajárunk – sem pedig a verseny! – hátráltam pár lépést, a két kezembe fogva az ájult pokémont. Egy kutyát hívtak elő, dühösen morgott ránk, de valahol belül félt is. Elhúztam a számat: nem szerettem a kutyákat. Azok a Growlitheok is csak bajt okoztak a faluban… viszont most nem fogok elmenekülni. Ezek elől nem.
- Akahi, füstfüggönyt nekik! – kiáltottam, és belevetettem magam a képződő ködbe, ha sikerült, úgy pár ugrással eljutottam a víz széléhez, és lelocsoltam a Butterfreet. Eközben Quil tartotta a frontot, ő is belerohant a füstbe, és megpróbálta felöklelni ellenfelét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue20/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (20/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 3:31 pm

Sikerült magamra vonni a harcias bogár pokémon figyelmét és ted elszántságának hála még győznöm is, ami újabb 10 pontot jelentett a versenyben, eddig van egy kakunám és egy beedrillem, ami elég furcsa, hogy míg az elsőt bármiféle ellenállás nélkül kaptam el, addig a továbbfejlesztett változata már sokkal harciasabb volt. Kezdett érdekessé válni a helyzet, ugyanis a bejáratnál azt mondták, hogy a pokémonok csak a piros, vagyis a tiltott területen ilyen harciasak. Közben a lány ahelyett, hogy köszönetet mondott volna elkezdett vitatkozni, hogy ez nem ér, meg hogy övé lett volna a pont, meg szóvá teszi a versenybíróknál. ~Sok sikert hozzá!~
- És mégis hogyan pokémon nélkül?
Én láttam, hogy valami vagy valaki egy hálószerű dologgal kapta el a szárnyas barátunkat. Érdekes és most már kezd hajtani a kíváncsiság, hogy mi a fene folyhat itt, mert ez már nem szokványos, hogy csak úgy eltűnnek pokémonok és ugyanolyan zsebszörny egyik fejlettségi szinten majd elalszik a következőn pedig nem hogy a pokékra, de még a trénerre is rátámad. El is indulok arra, amerről a háló jött, de a bokorban nincs semmi, így esetleg nyomott keresek arra, hogy valaki esetleg a földön húzta szegény pidgeyt, ha viszont nem találok semmit, akkor a bokrok letört ágai alapján indulok útnak, esetleg Ted segítségét is igénybe veszem, aki talán megjegyezte a madár szagát és követni tudja.
- Ted tudod merre mentek és azt, hogy mi hol vagyunk?
Ugyan tisztában voltam az utóbbi kérdésre a választ, de azért feltettem, mert mért ne. néha az embernek muszály költői kérdést feltenni, főleg akkor ha egy beszélni képtelen zsebszörnnyel, esetembe Teddel, beszélget.


A hozzászólást Yamadachi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 27, 2013 1:14 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annie Collins
Koordinátor
Koordinátor
Annie Collins

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Left_bar_bleue15/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty_bar_bleue  (15/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 7:00 pm

// Örülök, hogy ilyen gyorsan halad a kaland, ezért ne haragudj Ivy, de csak a hétvégéig adok haladékot, vasárnap jön a következő kör. Ha szeretnéd, tudsz majd pótolni, esetleg lemesélem neked utána külön. Ha esetleg a közeljövőben tudsz írni, akkor jelezd pm formájában. Köszi!smile close//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
A barátság próbája (Játékosi Kaland) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A barátság próbája (Játékosi Kaland)
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pokemon Szerepjáték :: JÁTÉKTÉR :: JOHTO RÉGIÓ :: Ilex erdő-
Ugrás: