Fórum alapú szerepjáték a pokemonok világából.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 A barátság próbája (Játékosi Kaland)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Annie Collins
Koordinátor
Koordinátor
Annie Collins

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Left_bar_bleue15/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Empty_bar_bleue  (15/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 4:08 pm

A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 408047557baratsagprobaja_www.kepfeltoltes.hu_

Yamadachi


A lány titkon követ téged, de ezt nem nagyon veheted észre, vagy csak gondolhatod apró jelekből. A pokémonod szagot fog és elvezet téged a forrás irányába, amikor egy ideig már gyalogoltok/futtok észreveszed, hogy a térképen nemsokára piros zóna következik, de Ted szerint arra van a hisztérika szárnyas kis barátja. Egy sűrű fás résznél vagy, mögüle pedig füstöt pillantasz meg. Mintha egy pokémon harc folyna ott. Belépsz, vagy inkább visszafordulsz hagyva az egészet pontokat szerezni? Idő közben a Kakuna elkezd világítani.. átalakulás fogja kezdetét venni. Eltelik kb 30 másodperc és a kakuna beedrillé alakul. Teljesen ártalmatlannak tűnik, és mintha keresne valamit. Elindul befelé, a nagy füst irányába. Ha azonnal utánairamodsz, láthatod ahogyan egy Butterfree-t próbál védeni egy nekirontó gyanus alaktól, és a versenytársadat is megpillanthatod a közelben.


Sophie


A két alak nagyon meglepődött azon, hogy ilyen határozottan felléptél ellenük. Akahi szép nagy füstfüggönyt ereszt a terepre mire az idegenek nagy köhögésbe kezdenek. Miközben megpróbálsz eljutni a vízhez az egyikük neked megy vállal, igaz véletlenül, de neked ez nagyon fájhat. Ám a gyenge látási viszonyokban a másik irányba kezd el tapogatózni, így eljuthatsz a célodhoz, ha csak nem gondolod meg magad. Ha vizet fröcskölsz Butterfree-re, az feléled és elkezd körbe - körbe nézelődni, mire a legmagasabbik fickó megpillantja őt és elkezd tisszta erejéből felé rohanni - mintha valami fontos lenne abban a pokémonban. Hirtelen egy Beedrill jelenik meg Butterfree előtt és védelmezően beleszúrja fullánkját a pillangó-pokémon felé loholó személybe. Az ugyan kiált egy nagyot ám ezután egy nagy botot felkap és a Butterfree előtt repkedő méh-pokémonra csap egyet, mire az fájdalmasan a földre zuhan. A másik rovarpokémon erre aggódva repül felé, mintha megkérdezné, hogy jól van -e.
- Erre fiúk! Itt van ez az átkozott!- harsongja. Eközben egy másik rosszban sántikáló alak arra uszítja a Houndour-t, hogy támadjon neki a Cyndaquilednek. Összeütköznek és mindketten hátrarepülnek a becsapódás erejétől. A füst kezd eloszlani.

// Most kivételesen szeretném, ha először Yama írna, és Sophie ( ha yama úgy reagál, hogy bemegy a területre ) már aszerint cselekedne, hogy két versenytársa is megérkezik, ugyebár yama és a mögötte settenkedő lány. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Left_bar_bleue20/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Empty_bar_bleue  (20/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Icon_minitimeHétf. Dec. 02, 2013 11:37 am

Tednek mindig jó volt a szaglása, így hamar meg is találja a megfelelő utat, amit egy mancs nyújtással és a fejem arra fordításával jelez. Nem nagyon érdekel innentől a lány, bár biztos vagyok benne, hogy utánam fog jönni, hiszen elrabolták a pokémonját és a sértett büszkesége, amit azzal okoztam, hogy helyette kaptam el egy pokémont, erre sarkalja, én biztos ezt tenném. Ahogy néha megállok vagy csak lassabban haladok Ted útmutatásának megfelelően hallom is, ahogy valaki a hátam mögött lopakodik. A térkép szerint hamarosan megérkezünk a verseny szélére, ami a piros zónába való belépést jelenti, sosem izgatott a tilalom, így van ez most is, így a térképre fittyet hányva haladok a meghatározatlan célom felé, hogy kiderítsem mi folyik itt és mért van ez a sok furcsa dolog körülöttem. Már nem igazán érdekel a verseny, de akkor kakuna világítani és vibrálni kezd és hirtelen át is alakul, majd el is hagy, ami engem futásra ösztönöz, hogy kövessem és ugyan útolérni nem tudom, de annak már szemtanúja leszek, hogy egy butterfree védelmére kel, ami nekem elég furcsa, így egy újabb elemmel bővült az eddig sem rövid lista, ami a furcsaságoknak lett fenntartva. Lassan a lányt is megpillantom, akit korábban láttam és tőle nem messze van a barátja is, így legalább tudom, hogy neki sem lopták el a barátját és talán tud segíteni, ha arra kerülne a sor. Szembe vele egy houndourral harcoló egyén, aki biztos, hogy nem edző meccsre akarja kihívni a lányt, de egyenlőre csak figyelem a dolgokat, hiszen nem lenne jó elhamarkodottan beszállni a harcba és esetleg a rossz oldalnak segíteni, bár biztos vagyok benne, hogy nem a versenytársam a rossz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Left_bar_bleue16/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Empty_bar_bleue  (16/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Icon_minitimeHétf. Dec. 02, 2013 2:52 pm


Halványan elmosolyodtam, amikor az erőszakos férfiak jó nagy köhécselésbe kezdtek, és ha láttak volna, én bizony nyelvet is öltöttem volna rájuk. Úgy kell nekik, azt hitték, majd megijedek és elszaladok. Hehe, hát tévedtek. Persze amikör az egyik nekem jött, fellökve, már korántsem voltam olyan jókedvemben: kezdtek felidegesíteni, s valahol megbántam, hogy nem maradtam észrevétlen. A Butterfree is kiesett a kezemből, én viszont felkaptam, és nem törődve a fájdalommal, futottam tovább, szememet behunyva, ösztöneimre hagyatkozva. Így végül ki is értem a füstfelhőből, s gyorsan leguggoltam a parton, tenyeremet a vízbe merítve, és úgy öntve pár cseppet a pillangóra, remélve, hogy felébred. Fogalmam sem volt, mit tettek vele, de segíteni kellett, ámbár ahogy a homlokát törölgettem, képtelen voltam nem visszafelé nézelődni: aggódtam Akahiért. Jobban, mint az ölemben tartott pokémonért, így amikor az magához tért, csak bólintottam, s már álltam is föl, hogy Cyndaquilhez rohanhassak. Önálló lény volt, tudott magára vigyázni, ám valahol az én felelősségem is volt, azt hiszem. Talán tévedtem, de akkor, abban a pillanatban csak az érdekelt, ő hogy van, így eléggé megijedtem, amint megláttam őt, éppen hátrafele csúszott a kemény talajon. Védekezőn álltam elé, kezeimet széttárva, ő pedig egy másodpercre megállt ugyan, s meglepetten cincogott, aztán a lábamhoz ügetett, s a patakpart felé kezdett el mutogatni.
- Amíg nem figyelnek ránk – néztem le rá, s kacsintottam egyet, ő pedig elmosolyodott, és megindult. Mindenki a két bogárpokémonnal volt elfoglalva, nem volt minden tiszta, de hát nem is kellett annak lennie, nekem bőven elég volt, hogy valami elterelte a figyelmüket. Akahi hátulról öklelte a botos alakot, én pedig rájuk vigyorogtam – Mostmár eltakarodhattok innen – mondtam nekik – Túlerőben vagyunk.
Ha nem látták volna, közben még két tréner is érkezett, én csak intettem nekik, üdvözölve őket: nem gondoltam volna, hogy magyarázkodnom kell, az események magukért beszéltek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annie Collins
Koordinátor
Koordinátor
Annie Collins

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Left_bar_bleue15/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Empty_bar_bleue  (15/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Icon_minitimeKedd Dec. 10, 2013 10:35 am

A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 408047557baratsagprobaja_www.kepfeltoltes.hu_


Sophie & Yamadachi


Yamadachi egyenlőre úgy döntött, hogy csak figyeli a harc menetét, míg Sophie Akahival támadásba lendült. A botos fickót hátulról öklelte fel, így az előre esett, ám ez nem biztos, hogy a legjobb döntés volt. Cyndaquilt a másik fickó észrevette, és hamar támadásra utasította a manipulált Hundour-t, mégpedig egy harapás parancsot adott neki, mire az nekiesett Cyndaquilnek. ( itt van időtök erre reagálni )
A botos fickó lassan, de biztosan tápászkodott fel és elkezdett Sophie felé rohanni maga fölé emelve a botot, ám ekkor hirtelen a Butterfree közétek állt és egy szélroham támadással elsöpörte a fickót, aki nagyot zuhant ismét. Beedrill is újra a levegőbe emelkedett és látszólag mindketten Sophie-t akarták védeni valaminek a reményében. Butterfree lábai között egy apró, ázott papírfecni volt amit próbált odanyújtogatni a trénernek, ám a lapon alig voltak olvashatóak a betűk. Nem csoda, hiszen a fecni amúgy is kicsi volt a lepkepokémon pedig egész eddig szorongatta ráadásul el is ázott.
- Ne hagyjátok, hogy elolvassa, idióták! - kiáltott a földről a fickó a másik két meláknak akik eldobtak két pokélabdát. Ezek fényéből denevér alakok kezdtek kirajzolódni, és végül meg is mutatkozott a két Zubat.
- Támadás! - kiáltottak szinkronban mindketten, a vérszívók pedig fénysebességgel kezdtek el cikázni Butterfree felé. Beedrill segélykérően nézett Yamadachira, mintha azt kérte volna tőle, hogy irányítsa őt a harcban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Left_bar_bleue20/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Empty_bar_bleue  (20/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Icon_minitimeVas. Dec. 22, 2013 11:15 pm

A döntés, hogy ki a jó és ki rossz, hamar megszületett, márpedig nem a lát lett az, hiszen mint egy butterfree, mind egy beedrill védelmezte. A lány, sajnos a nevét nem tudom, az egyik, a füstben támolygó embernek támadt, ami nem igazán volt jó ötlet, hiszen így leleplezte magát, ami nem épp bölcs, ha egyszer bujkálni akar a füstben, de mindegy az ő dolga, egyenlőre kihasználom, hogy rólam még nem tudnak és várok, várom a megfelelő alkalmat, hogy még is mi fog kisülni és mikor léphetek közbe. A füstöt eregető pokét a másik vette észre, így támadása is utasította a pokémonját, így éppen itt volt az ideje, hogy közbelépjek, egyből karmolásra utasítottam Tedet, aki meg is támadja a látszólag félő farkast. Közben a felöklelt fickó is talpra kecmergett és a lány felé indult, de a butterfree megállította. Ekkor beedrill is megindult és ő is felvette a pozícióját a lepke társa mellett. Közben valami olyasmit ordibált valaki, mert a fűst elég zavaros volt, hogy ne hagyják, hogy elolvasson valamit, mire két zubat került elő két labdából, majd meg is indultak a szebbik pokémon felé, miközben a darázs úgy nézett rám, mint aki utasítást vár. Érdekes gondolat, de nem nevezhetem magam pokémon mesternek, ha egy ilyen helyzetben nem tudom, hogy mi a legjobb.Gyorsan kellett gondolkodnom, hiszen a pokémonok nagyrészének ismertem a támadásait, de mégis nem tuidtam, hogy milyen szinten van beedrill, így olyan támadást kerestem, amit alacsonyabb szinten is elsajátíthatott, így ki is adtam a parancsot: ikerfullánk és csak remélem, hogy ismeri, hiszen elég alacsony szintű támadás, mégis azért elég hatékony legalábbis az egyik zubatot biztos, hogy megállítja és mivel nem tudtam, hogy Ted hogy áll és butterfreenek mi a terve, így őt is támadásra buzdítottam, vele pedig, ha más terve nincs az álom por technikát vetettem be, persze csak ha a lány vagy maga a zsebszörny mást nem tervez. Közben fél szemmel Ted harcát is megláttam, így ha neki is kell, akkor akár neki is kiabálok, hogy sorozd meg, mire meg is indítja a támadást. Viszont elég nehéz lesz három pokémonra is figyelni, így megkérem a lányt, hogy esetleg vegye át tőlem Butterfree irányítását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annie Collins
Koordinátor
Koordinátor
Annie Collins

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Left_bar_bleue15/100A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Empty_bar_bleue  (15/100)

A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Icon_minitimePént. Okt. 31, 2014 3:32 pm

Esetleg egy Sophie reag?Very Happy Ha nem, ezt a játékot nem érdemes folytatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A barátság próbája (Játékosi Kaland)   A barátság próbája (Játékosi Kaland) - Page 2 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A barátság próbája (Játékosi Kaland)
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pokemon Szerepjáték :: JÁTÉKTÉR :: JOHTO RÉGIÓ :: Ilex erdő-
Ugrás: