Fórum alapú szerepjáték a pokemonok világából.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 [Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy

Go down 
SzerzőÜzenet
Ivy Sapphire
Koordinátor
Koordinátor
Ivy Sapphire

Hozzászólások száma : 37
Hírnév : 1

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Left_bar_bleue15/100[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Empty_bar_bleue  (15/100)

[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Empty
TémanyitásTárgy: [Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy   [Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Icon_minitimeSzomb. Okt. 19, 2013 1:28 pm

Ivy kalandjának útja egyszerű történéseken alapult. Olivine városban azért állt meg kedves társával, mert megsérült. Az Ilex erdei bogárfogó versenyen túl voltak, ez már nappal, talán egy héttel azt követően történt. Egy vad pokemonnal futottak össze, amikor folytatták kalandozásukat, ahol Bulba a megfutamodás helyett, amit Ivy tanácsolt, inkább szembeszállt a vad pokéval, melynek az lett a vége, hogy győzött futva beérni a legközelebbi városba, a kezében sérült társával és most türelmetlenül várakozni a kórház pihenőjében.
Ivy idegesen tördelve a kezét járt föl és alá. Képtelen volt leülni, akár egy percre is, lévén sokáig húzódott a műtét és elhatározta, addig nem rakja le a fejét, amíg pozitív visszajelzést nem kap a nővértől. Fel-le, s minden pulthoz érkező lépésnél felpillantott a műtő ajtaja fölött vörösen fénylő táblájára, mely jelezte, éppen fontos teendők vannak odabent és tilos a bejárás nem szakképzett, kórházban dolgozók számára. Ivy mindez idő alatt magát átkoztra, hogy mégis milyen felelőtlen volt, miért hagyta Bulbát kiállni az ellen a vad pokemonnal szemben, tudhatta volna, hogy a csata semmiképpen sem billenthet az ő mérlegük javára. De társa ezúttal megfékezhetetlen volt.
Miközben Ivy törtető vad módjára türelmetlenül járt–kélt a váróban ajtótól a pultig, váratlanul nekiütközött az újonnan érkezőnek. Nem gondolt arra, hogy esetleg mások is ki-be jönnének az ajtón, így majdhogynem elvesztve egyensúlyát pattant le a fiúról, aki sokkal magasabb volt nála és amekkora lendülettel nekiment már fizikailag is megmagyarázható volt ez a pillangóeffektushoz hasonlatos további esemény.
- El-elnézést kérek csa-csak, szóval picit i-ideges vagyok, szóval… – próbálta megmagyarázni illetlen cselekedetét. Ivy nem is értette, miért osztja meg egy idegennel, hogy éppen lelkét nagy dolgok nyomasztják, s mikor felpillantott csodálkozva látta maga előtt még anno a bogárfogó versenyen megismert fiút. S az idegen immáron nem is volt annyira ismeretlen számára.
- Ya-Yamadachi? – hebegte meglepetten, majd szemeivel a medve pokemont kereste, hogy leellenőrizze csak nem ő is hasonló problémában evez, mint amiért ő maga is ideérkezett kis barátjával, Bulbával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net/t87-ivy-sapphire#237
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Left_bar_bleue20/100[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Empty_bar_bleue  (20/100)

[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy   [Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Icon_minitimeVas. Okt. 20, 2013 11:08 pm

Bogárfogás után elég sok minden történt velem, lett egy társam, akivel elkezdtük a vándorlásainkat, igaz, most hátrahagytam egy kicsit, mert nekem más dolgom akadt és neki is más felé vezetett az útja, meg 2 taggal is bővült a csapatom, Hondával és egy tojással, aminek egyelőre nem tudom a tartalmát, ami valószínűleg egy pokémon, ezért is jöttem a pokéközpontba, na meg azért mert Honda összekapott néhány pokémonnal, mikor nem láttam és szerzett néhány horzsolást, amit meg kell vizsgáltatnom, viszont hogy ismerősbe botlok nem igazán számítottam. Az egyik lány volt a bogár fogdosó versenyről, azt hiszem Ivy a neve és egy Bulbasaura van, bár vele nem igazán beszéltem, hiszen én akkor arra a csajra hajtottam, akinek egy tűz pokéja volt, hiszen vele megnyerhetem a versenyt. Szó szerint belémrohant a lány, én meg reflexből a keze után nyúltam, hogy ne essen hátra. Nem tudom mért, de egyből magyarázkodni kezdett, hogy ideges valami miatt. ~Talán a barátjával történt valami?~ Ugyan rajtam nem látszott a dolog, hiszen Honda csak karcolással megúszta a balhét, amibe keveredett. Ted ugyan néhány pillanattal ez előtt a pillanatig a fejemen ült, de az ütközés hatására sikerült elvesztenie az egyensúlyát és leesett a fejemről, de a becsapódás előtt elkapta a nadrágom övét, így nem esett baja, viszont az övem igen csak megsínylette a találkozást a bocs körmeivel. Szerencsére az öv szakadásán kívül nem igazán történt komolyabb dolog, nem lenne szerencsés, ha egy hölgy előtt leesne a gatyám és a kórházban sem illendő a dolog. Honda sebe fontosabb is annál, hogy én csak a gatyámat húzogassam, így még örültem is a dolognak, hogy nem történt meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivy Sapphire
Koordinátor
Koordinátor
Ivy Sapphire

Hozzászólások száma : 37
Hírnév : 1

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Left_bar_bleue15/100[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Empty_bar_bleue  (15/100)

[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy   [Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Icon_minitimeSzomb. Okt. 26, 2013 12:33 pm

- K-kérlek ne haragudj! Nem akartam gondot okozni! - hajlongott Ivy kétségbeesetten a pillangó effektus láttán, amit okozott. S legnagyobb szerencséjére megúszott egy tomporra pottyanást Yamadachinak köszönhetően, ki még éppen idejében kapta el a kezét, melyre halkan elrebegett egy "köszönöm" szócskát. Meglepettségében többet nem tudott kipréselni magából.
Ezt követően tekintetével meg is találta a keresett medvepokemont, ki alaposan megvizsgált szemeivel tetőtől-talpig, hogy lássa hol-merre-mettől-meddig esett baja a kis zsebszörnynek se most, sem ezelőtt. A pokemon külső ránézésre teljesen egészségesnek tűnt, Ivy legalábbis nem látott rajta semmiféle elváltozást.
- Na-nagyon megleptél Embarassed Mi járatban vagytok errefelé? U-ugye nem komoly a probléma? - billentette Ivy fejét picit oldalra kérdése feltevése során. Jelentőségteles pillantást vetve a medvepokemonra. - Jajj, ne ha-ha-haragudj, hogy fe-feltartalak titeket, csak, csak... - Ivy kétségbeesetten tördelte a kezeit, súlyát egyik lábáról a másikra helyezve. Feszülten pislogva a háta mögött húzódó műtőajtó irányába, mely fölött még mindig vörös fényben foszforeszkált a tábla, ami jelezve: a bent folyó események még mindig nem értek véget.
- B-Bulba megsérült - hajtotta le a fejét. - És kicsit, va-vagyis nagyon ne-nem tudom, hogy ho-hol áll a fejem - magyarázza Ivy szétszórtságát, illetve hatványozott ügyetlenségének okát. Ami persze nem ürügy arra, hogy feltartsa az előtte álló fiút a dolgában, de annyira nagy megkönnyebbülés volt számára találkozni egy ismerőssel! Zavart lelke összevisszasága is kezdett alábbhagyni, ahogy végre valakivel beszélni kezdhetett erről. Ivy sosem gondolta, hogy abban a bölcs mondásban lehet valami igazság, hogyha valaki szívén nagy gond ül, s beszél róla valakinek, akkor megkönnyíti a személy lelkét. Most ő is sokkal jobban érezte magát, mint fél perccel ezelőtt már attól, hogy elmondhatta valakinek: kis barátja megsérült és, hogy emiatt mennyire zaklatott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net/t87-ivy-sapphire#237
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Left_bar_bleue20/100[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Empty_bar_bleue  (20/100)

[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy   [Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Icon_minitimeSzomb. Okt. 26, 2013 9:07 pm

Az ütközést követően sikerült elkapnom a kezét, így megmentve a kemény ütközéstől a hideg földdel, ami nem csak fájdalmat okozhat, hanem ha egy lány sokáig tartózkodik rajta akár felfázáshoz is vezethet, amit nem szeretnék. Fura volt, hogy valaki hajlong s bocsánatot kér. Megfogom a vállát és kedvesen rámosolygok jelezve, hogy elég lesz és nem kell emiatt így túlzásba esni. Látszott rajta a feszültség, hogy valami nincs rendben és a barátomat kereste, aki az övemen csüngött, legalábbis, ami megmaradt belőle a karmok támadása után. Felvettem a kezembe és életembe először úgy fogtam, mint egy kisbabát. Fura lehetett látni, de nekem is fura volt ez, hogy nem mellettem sétál vagy a fejemen csücsül, ami inkább a szokása volt. Nem láthatott rajta sérülést, mert nem miatta jöttem.
- Vele semmi baj nincs, a bogár fogás óta elkaptam egy másik pokémont, aki Teddel ellentétben elég rossz, és ő miatta, ugyanis összekapott néhány pokémonnal, ugyan ő néhány karcolással megúszta a dolgot, de a támadói szűkölve menekültek.
Húzom ki magam, mintha én tettem volna, de nekem csak a képzését köszönheti, ő volt az, aki valóban megtette. Ekkor az emlegetett pokémon előbújt a labdájából és valóban látszott rajta a néhány karcolás, ami sokkal inkább elfertőződés szempontjából volt veszélyes, mint valódi veszély.
- Nyugodj meg! Ő erős pokémon biztos vagyok benne, hogy felépül, Joy nővér mindent meg tesz érte. A fejed pedig szép és pontosan ott van a nyakad és a hajad között.
Próbálom megnyugtatni és nevetésre bírni egyszerre, de aztán lehet, hogy túlzásba estem, majd kiderül. Remélem hamarosan megnyugszik, bár látszik, hogy most is egy kicsit megkönnyebbült.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy   [Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
[Játék]Bogárfogás után - Yamadachi & Ivy
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pokemon Szerepjáték :: JÁTÉKTÉR :: JOHTO RÉGIÓ :: Olivine City-
Ugrás: