Fórum alapú szerepjáték a pokemonok világából.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 [KT] Sophie vs Yama

Go down 
SzerzőÜzenet
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
[KT] Sophie vs Yama Left_bar_bleue20/100[KT] Sophie vs Yama Empty_bar_bleue  (20/100)

[KT] Sophie vs Yama Empty
TémanyitásTárgy: [KT] Sophie vs Yama   [KT] Sophie vs Yama Icon_minitimeCsüt. Nov. 21, 2013 10:59 pm

Johto, az első küzdelmem egy Ryuu nevű sráccal, egy kis bogár kergetés és ismerkedés egy Ivy nevű hölggyel, akit a bogár kergetésen ismertem meg. Tudtam, hogy a pokémonja, cindaquil elég ritka fajta, de ezt ő is közölte, vagyis csak majdnem, de nem számít, hiszen az ő dolga és valamikor úgyis ő lesz az ellenfelem amikor eljön a termembe, de addig talán csatlakozik Joehoz és hozzám és akkor tudunk együtt kalandozni is. Most viszont nem ismerkedni szeretnék, hanem egy ellenfelet keresek, akivel összemérhetem a tudásomat és a pokémonjaim erejét, hiszen egy dolog befogni őket és másik dolog, hogy hallgatnak-e rád a harcban vagy megmakacsolják magukat és egyáltalán nem is vesznek tudomást rólad. Az utóbbi azt jelzi, hogy elbuktál, mint tréner, ugyanis ha képtelen vagy egy pokémont harcra biztatni, akkor nem szerzel jelvényeket és nem indulhatsz a régió tornáján, ami ahhoz kell, hogy valamikor pokémon mesternek hívhasd magad, amiért elindultál a trénerek útján. A másik fogalom, amit tisztázni kell az az ellenség és az ellenfél fogalmak, mert az ellenséget általában meg akarja semmisíteni az ember, főleg a harcok és háborúk idején használatos, míg az ellenfél csak egy gyakorló partner, akivel szemben felmérheted, hogy tudásban hol állsz és még vereség esetén sem haragszol a másikra, hanem a felé mutatott tisztelet jeleként gratulálsz neki és ugyanez igaz, ha nyersz, mert talán nyerni nehezebb, mint veszteni, bár egyik sem könnyű, de mind a kettő tanulható és én azon vagyok, hogy mind a kettő képességet elsajátítsam, hiszen teremvezetőként majd szükségem lesz ezekre a képességekre, mint sok minden másra is, ha az a célom, hogy úgy mérjem fel ellenfelemet, miközben magamat is figyelem, hogy az valóban megérdemelte a jelvényt, amit tőlem kapott vagy csak szerencséje volt, esetleg én voltam figyelmetlen és egy rossz döntés miatt vesztettem. Ugyan nem tagadhatom meg a jelvényt, de folyamatosan fejlődni szeretnék és ehhez a legjobb módszer, ha harcolok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[KT] Sophie vs Yama Left_bar_bleue16/100[KT] Sophie vs Yama Empty_bar_bleue  (16/100)

[KT] Sophie vs Yama Empty
TémanyitásTárgy: Re: [KT] Sophie vs Yama   [KT] Sophie vs Yama Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 12:25 am


Most hogy is van ez? Volt egy fura álmom, talán nem is álom, arról a fura helyről meg a szigetről a fekete pokémonnal… vajon a lány megvan-e még, jól van? Nem szerettem az esőt, egy fa alá bújtunk be, ott várakoztunk, amíg el nem áll. Közben a történteken agyaltam, csöndben, Akahit simogatva, tüzével a tojást melengetve, mely nem akart kikelni. Amióta elindultam, egyre több Új történt, mosolyt csalt arcomra a változás, a csöndes semmittevés utáni zajok, kiáltások, hangok, mik eddig nem jutottak el hozzám. Rengeteg dolgot hagytam ki, de bőven volt időm bepótolni még. Ezértis vártam meg a zivatar végét, a csak akkor folytattuk utunkat, amikor az eső csak a napfényben megcsillanó cseppekben tükröződött, amik egyesével hullottak alá a fák leveleiről, mik már nem bírták a terhet. Kezemet nyújtottam s úgy kaptam el egyet közülük, benedvesítve tenyeremet, majd lerázva azt, egyenesen rá a mellettem baktató pokémonom homlokára, ki ettől bosszúsan nézett rám. Fújt egy adag füstöt az arcomra, majd elkezdett nevetni a köhögésemen, én pedig vele nevettem: gondtalan napunk volt, mint mindig.
- Verseny a domb tetejéig? – kérdeztem, s már szaladtam el előre, kiérve az erdőből, nyomomban Cyndaquillel, ki igyekezett lehagyni. Visszanéztem, lassítottam majd gyorsítottam, s egyszerre értünk fel, megtorpanva, megcsodálva a kilátást. Johto. Szerettem a helyet, a térképemet előszedve forgattam azt egy darabig, majd vállvonogatva tettem el: hogy hol vagyunk, az nem számított addig, ameddig együtt voltunk.

- Jéé, a macis fiú – tettem kezemet a szemem elé, hogy ne süssön bele a nap, majd a közelben lévő srác felé indultunk, már messziről integetve neki, ha észrevett. A tojás eközben a táskámban pihent, beletekerve a fekete anyagba, amit az öregtől kaptam. Kincs volt mindkettő, mit féltve őriztünk – Szia, mi járatban errefelé? Rég láttalak – mosolyogtam rá, miközben Akahi máris Yama lábát szaglászta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
[KT] Sophie vs Yama Left_bar_bleue20/100[KT] Sophie vs Yama Empty_bar_bleue  (20/100)

[KT] Sophie vs Yama Empty
TémanyitásTárgy: Re: [KT] Sophie vs Yama   [KT] Sophie vs Yama Icon_minitimeSzer. Nov. 27, 2013 8:53 am

Ted a fejemen ül, Krabby és Abra a labdájában, míg Honda szintén mellettem van, hiszen ő sem hajlandó benn maradni a labdájába, amíg Ted elől van, vagyis szinte sosem, hiszen van azért alkalom, amikor sikerül bezárnom, például amikor este aludni megyünk, bár akkor is inkább őriz vagy vadászik, mert mégis csak farkas és mégis csak hús evő lenne, így nem mindig elég a pokékaja, amit én készítek, bár az ritka, hogy elkóborol, este szeret a falkája körül lenni. Ted mintha ismerős szagot érzett és mozgolódni kezdett a fejemen, majd lekéredzkedett és letétele után egyből jelzett Hondának, aki mint a jól nevelt kölyök lefeküdt Ted elé, aki felmászott a hátára, hogy tovább lovagoljon. Felnevettem, mert Ted olyan volt, mint egy gróf, akinek degradáló ha neki sétálnia kell, így mindig kell valaki a feneke alá, aki viszi, eddig ez én voltam, most már van egy kisebb hátaskutyája, aki akkor áll a szolgálatára, ha én megunom, hogy a nyakamba van, sátorépítés közben, mikor annyit hajolgatok, hogy leesne ha a fejemen maradna vagy amikor ő neki lett elege a magaslati levegőből és alacsonyabban szeretne lenni. Lassan meg láttam, hogy Ted kit érzett közeledni, a cyndaqillel közlekedő lányt, akinek a közeledésére Honda morogni kezdett, amit kezdetben nem értettem, de aztán rá kellett jönnöm, hogy ő nem volt ott a bogárfogás idejéén, így nem ismerheti a lányt.
- Csend Honda!
Ugyan továbbra is bizonytalan volt az érkezővel szemben, de már nem morgott. Lassan meg is érkezett a lány és egyből rám is köszönt.
- Szia! Nem csinálok semmit, csak itt vagyok. Veled mi újság?
Nem tudtam, hogy mit is csinálok ide, csak ide vetődtem a semmi közepére, így valóban nem csinálok semmit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[KT] Sophie vs Yama Left_bar_bleue16/100[KT] Sophie vs Yama Empty_bar_bleue  (16/100)

[KT] Sophie vs Yama Empty
TémanyitásTárgy: Re: [KT] Sophie vs Yama   [KT] Sophie vs Yama Icon_minitimeHétf. Dec. 02, 2013 3:12 pm


Egy kissé megtorpantam, ahogy megláttam a kutyapokémont, s alig észrevehetően húztam el a számat: sose voltam oda ezekért a fajtákért, pedig elviekben nem tettek semmit. Legalábbis másokkal. Nekem azonban rossz tapasztalataim voltak, így immáron óvatosabban közelítettem meg őket, persze ez Akahit nem gátolta meg abban, hogy barátságosan üdvözölje őket. Az a dög még morgott is, ám szerencsére Yama még időben lecsillapította.
- Aranyos – erőltettem mosolyt az arcomra, ám a világért meg nem simogattam volna, ahhoz nekem túlságosan is ellenszenves volt, bár a jó viszonyt igyekeztem megtartani. A kis mackó, akit a bogárfogáson már a fiúval láttam közlekedni, viszont már más volt, őt őszinte mosollyal fogadtam, s ha engedte, úgy egy kicsit össze is cirógattam. Helyes pokémon volt, habár sokat nem tudtam róla, csak azt, hogy ő itt johtoban őshonos. Na meg hogy nem érdemes packázni az átfejlődött változatával, hehe.
- Velünk? Hát, járjuk a régiót, kifejezett cél nélkül – feleltem könnyedén, s elnevettem magam. Tényleg ez volt a helyzet, a felszínen, mármint. Sosem gondolkodtam túlságosan előre, így mindigis úgy voltam vele, ha eljön az ideje, biztosan ki fog derülni, ami tudásra vágyom. Mi örökségül kaptam az öregtől, s mihez úgy éreztem, még nem nőttem, nem értem meg eléggé. Nyújtózkodtam egyet, majd leheveredtem a fűbe, ölembe vettem Akahit, és megpróbáltam ignorálni a kutyát. Felnéztem az égre, s pár másodpercig szótlanul figyeltem, ahogyan a felhők úsznak fölöttünk. Időnk volt bőven, s kár lett volna kihagyni ezt, persze a fiú is itt volt, nem felejtettem el. Elővettem két almát a táskámból, még az úton, az eső előtt szedtük őket, frissek voltak mind - Kapd el – szóltam játékosan Yamadachihoz, és feléje dobtam az egyiket, amíg a sajátomat elfeleztem, Mütyürnek adva a felét, a másikba pedig jóízűen beleharapva – És? Mik a terveitek? – folytattam félig tele szájjal, s rájuk mosolyogtam, miután lenyeltem a falatot – Ha már így összefutottunk, csinálni kéne valamit, nem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
[KT] Sophie vs Yama Left_bar_bleue20/100[KT] Sophie vs Yama Empty_bar_bleue  (20/100)

[KT] Sophie vs Yama Empty
TémanyitásTárgy: Re: [KT] Sophie vs Yama   [KT] Sophie vs Yama Icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 6:25 pm

Ahogy meglátta Honmdát a lány egy pillanatra megtorpant, emlékeztem, hogy a bogárfogáson neki is dolga akadt egy pont ugyanilyennel, akit azok az emberek küldtek rá, akik a piros zónán belül valami szerkezetet építettek, A pokémonja meg mintha nem is érezné mestere unszimpátiáját a farkas felé úgy üdvözölte mind a macit, mind pedig a négylábút. Nem kellett félni Hondától, aki szinte egyből megkedvelte a kis cyndaquilt, aki látszólag eléggé barátságosnak tartotta őt ahhoz, hogy ismerkedni kezdjen. Sophie azonban továbbra is eléggé bizonytalan volt, sőt láttam, hogy szinte fél, nem ismertem a múltját, így nem akartam bántó lenni, így nem kérdeztem rá, hogy mi a baja, Teddel pedig érdekes módon máshogy viselkedett. Gondoltam, hogy valami rossz emlék, de inkább nem kérdezem meg, hiszen látom rajta, hogy próbálkozik és ez nekem éppen elég, nem igazán tudom elhinni, hogy valaki egy kimondott pokémont nem szeret, de biztos volt dolga vagy csak látott olyat, hogy ezek a zsebszörnyek valami rosszat csinálnak, amit könnyen el tudok képzelni, hiszen a houndourok alapvetően nem háziállatnak vannak és az emberek térhódítása az ő életterüket is veszélyezteti, így egyre többször kényszerülnek arra, hogy a városokba menjenek és ott garázdálkodjanak egy kis élelem után. A lány a földre heveredett és az ölébe kapta a barátját, de látszott rajta, hogy Honda még mindig nem szimpi neki, így elővettem a pokélabdáját és elküldtem pihenni. Ekkor viszont furcsa dolog történt, a nem rég kikelt abra bújt elő a labdájából és szaglászott körbe. ~Mi van álomszuszék? Felkelsz és egyből szűk a hely?~ Nem igazán voltam hozzászokva, hogy a pokémonjaim előjönnek a labdából, mert ez volt az első alkalom, hogy abra előbújt volna, de gondolom kialudta magát és most kíváncsi a külvilágra, remélem ezt is megszokom. Persze egyből az eddig számára ismeretlen lányt vette célba az ismeretlen párost, majd megszaglászva őket ennyit mondott vagy kérdezett, nem tudnám elmondani.
- Abra?
Vicces jelenet volt, mert annak ellenére, hogy nem rég kelt ki a tojásából már is a külvilág érdekelte. Sophie megdobott egy almával, de mivel nem vagyok éhes Tednek adtam, aki ugyan nem rég evett, mégis úgy ette az almát, mintha éheztetném. ~Persze járass le, hogy nem adok enni, te mohó maci.~
- Terveink nincsenek, keresek valakit, akivel gyakorolhatok egy kicsit, mert a barátaim közül nem soknak van még harci tapasztalata.
Ami igaz, hiszen Teden kívül mindegyikük maximum 3 harcban vett részt és ez nem igazán sok, főleg, hogy már elvileg teremvezető lennék és talán eljön az idő, amikor már termet is kéne vezetnem, ahhoz pedig a pokéjaimnak kell a tapasztalat, de nekem is, hiszen ha elrontok valamit az a meccsembe is kerülhet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophie Nightfall
Tréner
Tréner
Sophie Nightfall

Hozzászólások száma : 47
Hírnév : 3

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[KT] Sophie vs Yama Left_bar_bleue16/100[KT] Sophie vs Yama Empty_bar_bleue  (16/100)

[KT] Sophie vs Yama Empty
TémanyitásTárgy: Re: [KT] Sophie vs Yama   [KT] Sophie vs Yama Icon_minitimeSzer. Dec. 25, 2013 3:42 pm


Visszahívta a Houndoorját. Hála az égnek! Olyan nagy kő esett le a szívemről, na nem azért, mert utáltam, vagy féltem volna tőle, vagyishát… bevallom, talán tényleg féltem tőle kicsit. Hogy megharap. Vagy elkezd üldözni, mint a falusi kutyák tették. De ha nem tették volna, valószínűleg már rég halott lennék. Önkéntelenül is a forradásokra tekintettem, szerencsére nem látszottak a ruhámon keresztül, ám én tudtam, hogy ott vannak. Nem igazán foglalkoztatott, hogy Grow harapása maradandó lesz-e vagy sem, egyszerűen nem érdekelt, addig, amíg volt ezer más minden, ezer új dolog, amin járathattam az agyam. De azon a szigeten is nekünk támadt egy, sőt, a bogárfogó versenyen is. Úgy tűnt, mintha a sors sehogysem akarta volna, hogy barátság alakuljon ki közöttem és a négylábú kutyafélék között, de mit törődtem én a sorssal? Majd lesz valahogy, ez mindig így volt.
A pokémon, aki viszont előbújt Honda helyett, aranyos volt, édes és barátságos. Kicsi lehetett még nagyon, így érdeklődve álltam fel guggoló helyzetbe az ülésből, és néztem meg magamnak, ő is felénk igyekezett, így mindkét részről megvolt a jószándék. Cyn már trappolt is oda, körülszaglászta, majd tüsszentett, nevethetnékem támadt az apró füstfelhőn, mi az ég felé szállt.
- Egészségedre – simogattam meg a buksiját, majd a fiúhoz fordultam – Élőben még nem is láttam ilyen lényt Nem mintha túl sok pokémont láttam volna eddig.Nem Johtoból van, igaz?
Mire megettük az alma maradékát, a fiú válaszolt egy korábbi kérdésemre, én pedig csak elgondolkodva hümmögtem egy sort, majd elvigyorodtam, és felugrottam, kinyújtóztatva tagjaim. Akahi persze pontosan tudta, mi a helyzet, így elég volt csupán egy rövidke bólintás a szemkontaktus után, mindketten egyazon véleményen voltunk.
- Yoshi! Akkor kihívunk titeket egy párbajra, egy az egy elleni küzdelem! Mit szóltok? – néztem a srác szemébe kihívóan, majd kíváncsian vártam a válaszát – Én természetesen Cyndaquillel leszek – tettem hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
[KT] Sophie vs Yama Left_bar_bleue20/100[KT] Sophie vs Yama Empty_bar_bleue  (20/100)

[KT] Sophie vs Yama Empty
TémanyitásTárgy: Re: [KT] Sophie vs Yama   [KT] Sophie vs Yama Icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 1:58 pm

Hondának nem tetszett valószínű, hogy visszahívtam, de néha az embertársaimra is figyelemmel kell lennem és a lány láthatóan félt, de mindenképp idegenkedett tőle és mivel többet nem tehetek, hogy elkerüljön a szeme elől, így csak visszahívni tudtam, viszont ez Tednek nem tetszett, hiszen ő mégis csak a hátán ült és ha csak fél métert is, akkor is, zuhant egy keveset és egyenesen a popsijára esett. Emlékeztem, hogy a bogárfogó versenyen is volt dolgunk eggyel és ott sem repesett az örömtől. Abra viszont elnyerte a tetszését és a pokémonja is gyorsan megindult, hogy megismerkedjen az új jövevénnyel és mivel eddig abra virágport szaglászott ő is hasonló virágillatú volt, így a cyndaquil el is tüsszentette magát, amire egy kis füstfelhőt eregetett és nevetést csalt elő a gazdájából.
- Nem, abra kantó régióból.
Mondom neki, miközben a legkisebb csapattag kinéz magának egy szép virágot, majd koncentrálni kezd, mire a virág körül megjelenik egy gyengén kék aura, majd a feje emelkedni kezd és végül elszakad a szártól és a lány kezében landol puhán. Erre nekem támad nevethetnékem, hiszen ezt még sosem láttam abrától.
- Yamadachi a nevem, de a kihívást elfogadom.
Pokémonjaimat visszabújtattam a labdájukba, kivéve Tedet, hiszen neki nincs labdája, majd elgondolkodtam és arra az elhatározásra jutottam, hogy a lány félelme ellenére én tűz pokémon ellen tűz pokémont vetek be és az egyetlen ilyen társam Honda volt, így az övemről elvéve a labdáját eldobom és meg is jelenik, láthatóan nem túl boldogan a fogság miatt, de várja az utasítást, miközben feláll cyndaquillel szemben. Közben Ted is felkéreckedik a helyére, ha már elvette a "szállítójárművet" alóla.
- Hölgyeké a kezdés!
Adom át udvariasan a kezdés lehetőségét Sophienak. Nem tudom, hogy mivel kezd, de amint megindítja a támadását én is megindítom egy parázscsapással válaszolva rá, tök mindegy, hogy mit csinál, hiszen nagyon mást nem tud Honda.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
[KT] Sophie vs Yama Empty
TémanyitásTárgy: Re: [KT] Sophie vs Yama   [KT] Sophie vs Yama Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
[KT] Sophie vs Yama
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pokemon Szerepjáték :: JÁTÉKTÉR :: JOHTO RÉGIÓ-
Ugrás: