Fórum alapú szerepjáték a pokemonok világából.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 [Élmény] Isten veled Snowpoint

Go down 
SzerzőÜzenet
Alice Iceberg

Alice Iceberg

Hozzászólások száma : 11
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 4
Tapasztalat:
[Élmény] Isten veled Snowpoint Left_bar_bleue10/100[Élmény] Isten veled Snowpoint Empty_bar_bleue  (10/100)

[Élmény] Isten veled Snowpoint Empty
TémanyitásTárgy: [Élmény] Isten veled Snowpoint   [Élmény] Isten veled Snowpoint Icon_minitimeSzer. Dec. 11, 2013 10:41 pm

1.rész

Ébredés!


A nap lassan felülkerekedett a horizonton és besütött a szobám ablakán, megolvasztva a rajta keletkezett jégvirágokat. Én még békésen aludtam, arcomat teljesen Growlithe bundájába temetve aki egy labdává gömbölyödve feküdt mellettem. Ezzel a kis trükkel próbáltam kizárni, hogy a napfény a szememen verjen tábort az ébresztésemet ez viszont korán sem gátolta meg hála annak az ötletnek, hogy este fölhúztam az órát ami most hangosan csörgött kitartóan. Nyöszörögve kerestem a zajongó alkalmatosságot végigtapogatva az éjjeli szekrény felszínét mire végre meg találtam és letudtam nyomni. Nem akartam még felkelni de muszáj volt. Hanyatt feküdtem az ágyon és félig nyitott szemmel bámultam a mennyezetet. Most már tényleg illene felkelnem. Lassan felültem és egy hatalmasat ásítva végül ledobtam magamról a takarót és kimásztam az ágyból. Growlithe is lassan ébredezett és ő is csupán nehezen tudta rávenni magát, hogy magához térjen a reggeli kábulatból. Hiába, a reggelek mindig is a gyengéink közé tartoztak. Lassú és nehéz léptekkel, összegörnyedve indultam el a fürdő felé. Végig sétálva az emeleti folyosón az öcsém és a húgom futott körbe, egymás kergetve, valamit kiabáltak és halottam ahogy anyu is rájuk szól de az szavakat már nem tudtam felfogni és feldolgozni ahhoz, hogy meg is értsem. Nehezen bejutottam a fürdőszobába ahol a tükörbe nézve egy teljesen másik Alice nézett vissza rám. Utáltam őt, rendezetlen és ápolatlan. Gonosz tükör én! Meg volt a fegyverem ahhoz, hogy legyőzzem őt ami fésű és fogkefe nevet viselte de a használatukhoz előbb le kellet zuhanyoznom. Reggeli rutinok elintézése után végre fitten vezetett utam az étkezőbe, Growlithe már lent volt és a reggelijét fogyasztotta. Különös, általában ilyenkor mindig tele van zsúfolva az étkező most viszont csak anyu serénykedett a konyhában. Leültem az asztalhoz, ahol már oda rakva a számomra kikészített reggeli.
- Hol vannak a többiek? – Tettem fel a kérdést mielőtt még bekaptam volna az első falatokat.
- Apád ki ment Tim és Nier elé, hogy köszöntse őket…
- Tim és Nier haza jön? – Nyeltem le gyorsan a falatot majdnem megfulladva, hogy gyorsan feltegyem a kérdést mire anyu rám is szólt. – Ritka, hogy mind a ketten egyszerre látogatnak haza. – Jegyeztem meg és folytattam az evést. Tim és Nier volt a két bátyám. Mindketten trénerek voltak és folyton járták a világot és csak kevés alkalommal jöttek haza az pedig már igazi kuriózumnak számitott, hogy egyszerre tegyék ezt meg.
- Zoey és Ren pedig már korán felkeltek, valószínű az emeleten játszanak…. – Folytatta anya. Igaz is, rémlik, hogy valamin vitáztak. Ikrek, még sem tudnak egy percig se megmaradni anélkül, hogy ne vitázzanak össze valamin. Bár lehet ez csak nekem fura?
- Rita pedig kint gondozza a pokemonokat. – Fejezte be végül a felsorolást. Ritát Ritkán láttam idebenn. Csodáltam mennyire szereti és mennyire odafigyel a pokemonokra. Csupán két évvel volt idősebb nálam mégis ő volt a példaképem. A reggeli befejezésével végre úgy éreztem, hogy teljesen készen állok a mai napra és frissült erővel állok neki a mai tervezett dolgaimmal. Márpedig a lista hosszú volt ez volt az utolsó napom a városban mielőtt útnak indulok, hogy valóra váltsam az álmaim.
- Menjünk Growlith, még sok a dolgunk mára! – Szóltam oda neki aki épp befejezte a reggelijét.
- Groooow! – Hangos vakkantással jelezte, hogy ő bizony készen áll miközben én felhúztam a sapkám és kinyitottam a bejárati ajtót.
- Vacsorára érjetek ám vissza! Szeretném ha még egyszer utoljára együtt lenne a család mielőtt még mindenki újból útnak indul. – Kiáltott még utánam anya.
- Rendben! Addigra mindenképp visszaérünk. – Nyugtáztam és becsuktam magam mögött az ajtót. A szokásos havas táj fogadott. Szerettem volna a lehető legtöbb ideig élvezni ezt a látványt de most erre nem volt idő. Szerettem volna mindenkitől elbúcsúzni mielőtt még a nap lemegy…  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
[Élmény] Isten veled Snowpoint
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pokemon Szerepjáték :: JÁTÉKTÉR :: SINNOH RÉGIÓ :: Snowpoint City-
Ugrás: