Fórum alapú szerepjáték a pokemonok világából.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Tenshi

Go down 
SzerzőÜzenet
Skarmory

Skarmory

Hozzászólások száma : 8
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 4
Tapasztalat:
Tenshi Left_bar_bleue6/100Tenshi Empty_bar_bleue  (6/100)

Tenshi Empty
TémanyitásTárgy: Tenshi   Tenshi Icon_minitimeKedd Jan. 28, 2014 10:51 am

Nevei: Jigoku no Tenshi (Pokol angyala)/ Hebun no Kanshisha (Menny örzője)
nem: nő
Kor: 14
rang: Rakéta
Régió: Unova
kezdő pokemon: Purrloin

Jellem:
Érdekes személyiség, ugyanis elveszítette egy barátját, akinek mintha a szellemisége a lányba költözött volna. Egyszerre érzelmileg instabil introvertált és érzelmileg stabil introvertált, de ha ez nem lenne elég az eredeti, introvertált személyiség mellé egy melankolikus személyiségtípus is társul, aminek hatására állandóan azon gondolkodik, hogyan működnek a dolgok, mitől lehetne jobb és folyton magát elemzi, amúgy ez volt az oka a szökésének is és a rakétákhoz való csatlakozásának, ugyanakkor a másik fele egy szangvinikus személyiségjegyekkel rendelkező valaki. Egy pszichológus/ pszichiáter biztos, hogy azt mondaná rá, hogy hasadt a személyisége A neve is attól függően változik, hogy melyik oldala van éppen jelen, ez lehet akár egyik pillanatról a másikra is, de lehet, hogy sokáig csak az egyik van jelen. Komikus vagy éppen horrorba illő jeleneteknek lehet szemtanúja, aki olyan pillanatban találkozik vele, amikor éppen nem teljesen stabil az állapota, ez körülbelül napjában 2* van a dagály és apály jelenséghez igazodva, de a női problémák is befolyásolják ebben.

Célja az életben:
A személyiségétől függően változik ez is, hiszen a sötétebbik oldala inkább gondolkodik és elemez, míg a világos fele inkább a tettek embere és folyton tenni akar. Általános célja, hogy a rakéta csapatban vagy csak úgy az emberek elismerjék és a főnökének a kívánságait teljesítse.

Kedvenc időtöltése:
ebben sincs teljes egyetértés magában, aktuális hangulatától függ
- mélabús, elgondolkodtató könyvek olvasása
- tervezgetés, ötletei tökélesítése
- ülni egy sötét szobában és gondolkodni

- Cselekvés, energiái teljes lekötése
- A napon, fényben lenni
- Pokémonokkal való foglalkozás

Milyen a viszonya a pokemonokkal
Általában vidáman fordul hozzájuk, főleg a vidámabb felét látják, ritka, hogy egy pokémon, harcok kívételével a sötétebb oldalát látje

Milyen típus a kedvence
sötét, tűz és repülő

Sorolj fel három dolgot, ami mindig feldobja
- Ha van ideje egy jó, főleg komorabb könyveket olvasni
- borongós, eső előtti időjárás
- pontosan, jól kivitelezett terv megvalósulása

- bármi, ami örömet okoz
- fény, pokémonok jelenléte
- Ha emberek között lehet

Sorolj fel három dolgot, amit nagyon utál
- Túl sok ember jelenléte
- túl sok fény
- vidámság

- Ha szomorúságot lát maga körül
- Ha nem kap elég társaságot
- Nincs elég fény, rossz időjárás

Bármi extra
A születésem és a gyerekkorom nem volt túlságosan vidám, valamiért mindig is magába forduló és sötét személyiségem volt, nem volt különösebb oka, de a családomnak valódi angyal voltam, hiszen hosszú ideig nem született gyerekük és ezért neveztek el Tenshinek, amiből később a Jigoku no Tenshi nevet vettem fel, de ez még odébb volt. Óvodában általában magammal játszottam, főleg két plüssállattal és velük beszélgettem. Az iskola is hasonló módon folyt, reggel elmentem, órán figyeltem vagy éppen nem, milyen kedvem volt, bár legalább írni, olvasni és az alapműveleteket megtanultam ott. 10- 11 éves lehettem, amikor megkaptam az első pokémonomat, de ekkor még a szüleim nem engedtek el maguk mellől, én voltam az ő kicsi lányuk és túl fiatalnak gondoltak az úthoz. 12 évesen megismertem egy fiút, aki meglátta bennem a jót, de ő teljesen az ellentétem volt, vidám, nyitott és mindenkivel kijött, még velem is. Nem tudtam róla, de egy gyógyíthatatlan, de kívülről láthatatlan betegségben szenvedett, ami fél év múlva el is vitte. A halálhírére újra visszasüllyedtem a korábbi állapotomba, de mintha nem is teljesen én lennék, néha visszatér a fiú a viselkedésemben, akivel annyira jóban lettem, anyáék persze ezt nem értették, hogy mért van az, hogy olykor vidám vagyok, máskor meg magamba fordulok és senkit nem akarok magam körül, persze én sem vagyok tisztában a dologgal és nem is tűnik fel nekem, de ha egy pszichiátert kérdeznének azt mondaná, hogy a személyiségem sérült. Majd nem sokkal később szemtanúja lettem a rakéta csapat ügyködésének és ezután egy veszekedés közepette a szüleim között, anya megint belenyúlt valamibe, ami apa dolga lett volna, pedig csak segíteni akart, én elszöktem és egy rövid vándorlás után oldalamon purrloinnal a rakéta csapat berkeiben találtam magam.

//Én is váltásra adtam a fejem//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Tenshi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pokemon Szerepjáték :: KARAKTERGONDOZÓ :: ELŐTÖRTÉNETEK :: Félkész Előtörténetek-
Ugrás: