Fórum alapú szerepjáték a pokemonok világából.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Ivy Sapphire

Go down 
SzerzőÜzenet
Ivy Sapphire
Koordinátor
Koordinátor
Ivy Sapphire

Hozzászólások száma : 37
Hírnév : 1

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
Ivy Sapphire Left_bar_bleue15/100Ivy Sapphire Empty_bar_bleue  (15/100)

Ivy Sapphire Empty
TémanyitásTárgy: Ivy Sapphire   Ivy Sapphire Icon_minitimeKedd Feb. 19, 2013 6:11 pm

Név: Ivy Sapphire
Nem:
Rang: koordinátor
Kor: 14
Régió: Kanto
Kezdő pokemon: Bulbasaur

Célja az életben:
Mindig is lenyűgözték a nagy koordinátor versenyek, melyek időnként községükben került megrendezésre, sokkal inkább érdekelte ez a pálya, mintsem ő is részese legyen a családi, nagy múlttal rendelkező vállalkozásnak. Egyáltalán nem akart jómagának olyan jövőt, melyben maga is edzőként erősíti a családot, hogy aztán ifjú edzőkkel mérje össze az idővel erőssé fejlődött pokemonjával az erejét. Az ő szemszögéből ez túlontúl kegyetlen a pokemonokkal szemben, kik gazdájuk minden egyes utasítását teljesítik, csak azért, hogy örömet okozzanak nekik ha kell, hatalmas fájdalmakat is elszenvedve ezért. Emiatt vonzódik a koordinátor pályára, amellyel – meglátása szerint –, sokkal békésebb burokba öltöztette a pokemon edzők versengését.

Kedvenc időtöltése:
Nagy família legifjabbik tagja, így rengeteg elvárásnak kellett megfelelnie. Számtalan dolgot kellett végrehajtania nap, mint nap, amit ki nem állhatott. Egyszerűen meg volt kötve a keze, számára a pár órás szabadfoglalkozás volt az igazi időtöltés. Akkor is legfőbbképpen a házban és annak környékén élő pokemonokat figyelte meg. Viselkedésüket, mozgásukat, melyet próbált táncmozdulatokkal stilizálni. Mivel a tánc volt az egyetlen olyan dolog, amit saját kérésére tanulhatott, így hatalmas felüdülés volt számára eme röpke pillanatok, s ez vált kedvelt időtöltésévé is.
Miután elhagyta a családi fészket számára minden perc kedvenc pillanatává vált, melyet pokemonjával szokott eltölteni.


Milyen a viszonya a pokemonokkal:
Sokkal barátságosabb képet alkotott ki arról, hogy milyen kapcsolat szükségeltetik egy edző és pokemonja között családjának nagyobbik felével ellentétben. Rokonai legtöbbször erős kézzel fordulnak a pokemonok irányába, ámbár az idő során „társuk” elfogadta gazdáikat olyannak, amilyenek, kissé arisztokratikus képet kölcsönözve ez által az irányításuk alá kényszerített pokemonoknak is. Ezt a szemszöget tekintve ő nevezhető a család fekete bárányának. Túláradó kedvességgel és szeretettel fordul a pokemonok felé, eszébe sem jutna megleckéztetni eme békés teremtéseket. Számára inkább barátok, egyenrangú felek, akiknek szavai ugyanúgy számítanak egy döntésben, mint egy emberé.

Milyen típus a kedvence:
Nincsen kifejezett kedvence, bár komolyabb szeretettet mutat az Eevee és fejlődéseinek irányába, amiért családja ezen pokemonok körül foglalatoskodik, illetve a bogár és szellem pokemonok irányába némi fenntartása van. A bogaraktól bizonyos állapotukban kényes hölgy módjára undorodik, míg a szellem pokemonoktól fél, miután egy pár ilyen típusú zsebszörny megrémisztette a szülőfalujának egy közeli barlangjában, amikor vakmerően úgy döntött, hogy kalap, kabát világgá megy. Végül pedig az volt a napjának öröme, hogy szülei megtalálták és hazavitték a három tréfás szellem lakta barlangból, kik mindvégig terrorizálták ez idő alatt, szórakozásból.

Sorolj fel három dolgot, ami mindig feldobja:
- Tánc, zene;
- szabad, tágas helyeket;
- csillagos égboltot.


Sorolj fel három dolgot, amit nagyon utál:
- Ha rosszul bánnak egy pokemonnal;
- bezártságot;
- erőszakosság.


Jellem:
Ivy egy jókedvű lélek, aki telis-tele van szeretettel, csupán nehezen bontakozik ki mások társaságában. Leginkább pokemonok előtt képes nemes egyszerűséggel megnyílni, s mindez valószínűleg neveltetésére következtethető vissza. Mivel sokadik gyerek volt, s ráadásul a legfiatalabb is, emiatt testvérei gyakran elnyomták, míg szülei még a széltől is óvták. Ennek okán kicsit félénk, és könnyen esik zavarba, szégyelli el magát olykor egyszerű pitiáner dolgok miatt is. Mivel családjának nagyobbik fele magára öltötte az arisztokratikus, sznob képet, ő eme nagyzoló viselkedéstől irtózik, s leghőbb vágya semmiképpen sem ilyen jellemvonásokat tanúsítani. Ámbár meglátszanak rajta az etikett tanítások, minden erejével azon van, hogy elhagyja, s normális fiatalként viselkedjen, mint a többi vele egykorú gyermek. Minimális mértékben pacifista, nem szereti az erőszakosságot, huzamosabb ideig nem is tűri meg maga körül, emiatt már nem egyszer kergette el ifjú trénerek társaságából az elkapni kívánt pokemont, melynek éppen védelmére kelt.

Bármi extra

A Sapphire család legifjabbik tagjaként születtem, négy nővérem és egy bátyám után. Nem nélkülöztünk, mivel szüleink messze földön híres edzőtermet vezettek, ahol kifejezetten Eevee és fejlődéseivel foglalkoztak. Testvéreim sokkal idősebbek voltak nálam, amiért kései gyerekként jöttem a világra, mindig irigy voltam rájuk, mert olyan nagyszerűek. Egészen addig a napig, míg egy koordinátor versenynek nem adtunk otthont a kúriánkban. Csodálatos volt, ahogy az ifjú edzők és nagy mesterek összegyűlve mutatták meg az érdeklődőknek, hogy milyen remek dolgokat tanítottak pokemonjaiknak. Itt a szépség számított, s nem az erő, mely roppantul lenyűgözött.
Aznap este csak erről áradoztam, testvéreim és szüleim egyaránt meg voltak lepődve korábban egyszer sem tanúsított rajongásomon. Pár nappal később pedig ama szándékkal álltam szüleim elé, hogy táncot szeretnék tanulni, bár kissé vonakodva végül beleegyeztek, amiért a többi magánórán is remekül teljesítettem. Ugyan meg kellett ígérnem, hogy ezzel nem fogom lerontani érdemjegyeimet, mert ha ilyesmit tapasztalnak, akkor azonnal félbe kell hagynom a táncórákat. Ezt, én cseppet sem akartam, és bár kezdetben nehéz volt a plusz egy teendővel bővült napirendemet megszoknom, nem tántorodtam el a kötelesség és a szabadidős elfoglaltságomtól. Mert életem álmává vált, hogy hasonlóan remek koordinátorrá váljak, mint amilyeneket a versenyen láttam, ráadásul egy egyedi stílussal!
Ha megismerem a pokemonok mozgását és viselkedését alapvetően és képességei használatakor, akkor sokkal közelebb kerülhetek a zsebszörnyekhez, s ha mindezt beleültetem tánclépésekbe, ezzel nem csak a pokemonnak mutatnék új dolgokat, hanem a helyzetükbe tudom képzelni magamat és ezáltal láthatom is, meddig mehetek el. Ráadásul, ha hasonló mozdulatokat csinálunk a pályán, akkor az fokozza az élmény szépségét, legalábbis… azt hiszem… Embarassed
Ugyan testvéreim sokszor nem foglalkoztak velem, azonban mindig megengedték, hogy „játsszak” pokemonjaikkal. Szerencsére hamar sikerült a kedvükben járnom, mert például legidősebb nővérem Vaporeonja roppantul nagyra volt eleinte magával, de megfigyelések során észrevettem, hogy nagyon is érdekli a dolog, amit csinálok a többiekkel és utána ő élvezte leginkább a dolgot.
11 éves koromban bíztak rám egy kis Eeveet, ez a családunkban hagyomány volt, mindegyik testvérem ennyi idősen kapta meg a pokemonját, hogy majd öt év múlva eldönthesse, mely irányba szeretném továbbfejleszteni őt. Mindegyik változata csodás volt és más – más kiemelkedő adottság miatt. Azonban sem én, sem a pici Eevee nem szándékozott részt venni a családi projektben. Ennek ellenére gyakran vittek el edzőtermünkben folyó pokemoncsaták megfigyelésére, hogy láthassam, miképpen bonyolódik le egy ilyen nagyszabású esemény, illetve testvéreim is mutattak instrukciókat az Eevee nevelésével kapcsolatban, azonban minden olyan… kegyetlen volt. Hamar nemtetszésemet fejeztem ki ezek irányába, s mikor arról beszéltem, hogy én koordinátor szeretnék lenni szüleim hallani sem akartak erről. Gyakran ültem szobafogságban emiatt, de legalább abba nem szóltak bele, hogy miképpen nevelem a pici Eeveet, de a tehet, ami a vállamra nehezedett nagyon is súlyos volt. Elhatározásra jutottam: világgá megyek, és most nem a legközelebbi barlangig fogok menni – oda még egyszer soha! –, hanem bejárom a világot! Ismereteket kötök, tanulok és évekkel később, ha hazajövök, akkor szüleim láthatják, hogy szándékaim nem apró pillanatnyi fellángolások, hanem nagyon is komolyak!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net/t87-ivy-sapphire#237
Oak Professzor
Admin
Oak Professzor

Hozzászólások száma : 205
Hírnév : 0

Ivy Sapphire Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ivy Sapphire   Ivy Sapphire Icon_minitimeKedd Feb. 19, 2013 7:27 pm

Szervusz!

Ezer örömmel igent mondok az oldal első koordinátorára, elfogadva, köszöntelek közöttünk. Tudom, hogy Misty már kezelésbe is vett, így ezúttal lusta leszek, és ráhagyom az oldal ismeretével kapcsolatos további információk átadását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pokemon.hungarianforum.net
N.

N.

Hozzászólások száma : 259
Hírnév : 6

Ivy Sapphire Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ivy Sapphire   Ivy Sapphire Icon_minitimeKedd Feb. 19, 2013 7:51 pm

Ezúttal én is szeretnék gratulálni a szép előtörténethez, üdv közöttünk! smile close

Kezdésnek 10 szintpontot kapsz, illetve 5 pokélabdát és 1500 PD-t, azaz PokeDollárt. A karaktered 10-es tapasztalattal indul.
Amint a kezdő pokémonod is el lesz fogadva, az adatlapod elkészítése után már indulhat is a móka! Játékostársakat ebben a topicban kereshetsz, illetve chaten, vagy jelentkezhetsz kalandra/ versenyre is, ha szeretnél.
Jó játékot! Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Ivy Sapphire Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ivy Sapphire   Ivy Sapphire Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Ivy Sapphire
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pokemon Szerepjáték :: KARAKTERGONDOZÓ :: ELŐTÖRTÉNETEK :: Elfogadott Edzők-
Ugrás: