Pokemon Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Fórum alapú szerepjáték a pokemonok világából.
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 [event] Szilveszter éjjel

Go down 
SzerzőÜzenet
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
[event] Szilveszter éjjel Left_bar_bleue20/100[event] Szilveszter éjjel Empty_bar_bleue  (20/100)

[event] Szilveszter éjjel Empty
TémanyitásTárgy: [event] Szilveszter éjjel   [event] Szilveszter éjjel Icon_minitimeHétf. Jan. 27, 2014 1:45 pm

Mesélői reag:
A buli megnyítja kapuit mindenkinek már csak pár óra van az óévből. Mindenki nagyon izgatott a dolog miatt, főleg a két szervező Joe és Yamadachi. Rengeteg segítséget kaptak főleg Yama szüleitől, akik leszervezték a helyszínt, egy Joya nevű hajót, aminek a jelentése is Újév éjszakája, ami nem véletlen, hiszen a hajót direkt szilveszterre szokták csak kiadni. A szervezésen kívül nem igen kellett mást csinálniuk, ugyanis a hajó tulajdonosa minden szükséges dolgot adott a hajóhoz, szakácsokat, pincéreket, a díszítést sőt még egy kis ajándékkal is meglepte a bérlőket, amit most nem árulok el. A hajó teljesen elkészült már a buli estéjére és még annak is biztosítottak helyet, aki pokémonnal jön, ugyanis a hajó egy része csak a pokémonoknak van fenntartva, már ha az illető nem a labdájában tartja a barátját.

Yamadachi
Nagyon izgatott vagyok a buli miatt, ugyanis ekkora vendégsereget még sosem láttam el, mint házigazda, szerencsére a hajó tulajdonosa rengeteg minden fontos dologgal ellátott minket, így azok szervezésével sem kellett foglalkoznunk, csak a legénységet kellett irányítani és megmondani, hogy mit hova tegyenek. Szerencsére egy játék részletei is körvonalazódtak a fejemben, így el is kezdtem írni cetliket, amik rám jellemzők, viszont kevés lesz ez, így majd egy vendéget kell leszólítanom, hogy írjon 10 mondatot magáról, amit elrejtek a hajó különböző részeire, hogy az este a vendégek megkereshessék. Próbáltam olyan mondatokat írni, ami illik rám, de nem az lesz az első gondolata mindenkinek, hogy én vagyok, így elég nehéz lett kitalálni őket, de aztán a mondatokból kihagytam az árulkodó szavakat, inkább olyan típusú mondatokat írtam, ami fedi a valóságot, de nem árul el rólam túl sokat. Például: "Az első pokémonomat nem hagyományosan szereztem" vagy "A kalapom most is köztünk jár." Az öltözetem egy újonnan vásárolt, kényelmes rövid ujjú mintás ingből és egy kényelmes nadrágból állt, felül zakóval, még a barátaim is, mármint akire tudtam adni, kaptak egy csokornyakkendőt, bár úgyis csak addig lesz rajtuk, amíg az összes vendég meg nem érkezik, nem akarom, hogy tovább szenvedjenek, krabbyt pedig elő sem engedtem, ugyanis túl nagy bajt okozna az ollóival. Éppen csak elkészültem az előkészületek rám eső részével, amikor az első vendégek megérkeztek, így üdvözöltem őket és át is nyújtottam az ajándékukat, egy 300 PĐ-os kupont, amivel egy pokélabdát ingyen vehetnek a megfelelő helyen. Ebből már magamnak is elraktam egyet korábban és Joe is kapott belőle, így nem kell arra figyelnem, hogy maradjon nekünk.
Vissza az elejére Go down
Amaya Smith
Koordinátor
Koordinátor
Amaya Smith

Hozzászólások száma : 27
Hírnév : 1
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 10
Tapasztalat:
[event] Szilveszter éjjel Left_bar_bleue10/100[event] Szilveszter éjjel Empty_bar_bleue  (10/100)

[event] Szilveszter éjjel Empty
TémanyitásTárgy: Re: [event] Szilveszter éjjel   [event] Szilveszter éjjel Icon_minitimeSzer. Feb. 12, 2014 4:53 pm

Sunyt sikeresen utolértük, de nem is ez volt a lényeg, hanem egy hatalmas hajó volt előttünk, ami ki volt díszítve, fényekben tündökölt. A bámulás közben arra lettünk figyelmesek Carterrel, hogy Suny megindult a hajóra, Crocky próbálta megállítani aki utána sietett.
- Utánuk kellene menni.
- Csak úgy nem ronthatunk be, tuti privát rendezvény.
- Na nem mondod? Úgy látom kezelésbe kell vennem az ügyet!
Carter arcára félelem rajzolódott, tuti arra gondolt most mit fog tenni ez az őrült.
Próbált ellenkezni is, ő majd megvár, majd én megoldom, na persze. Megfogtam a kezét és egyenest felhúztam a hajóra. Nem nagyon ellenkezett, hisz megfogtam a kezét... nem volt nehéz kiismerni a gyenge pontját. Wink
A hajó feljáratának végén egy kicsi sor rajzolódott ki a vendégek voltak. Kiöltözve, meg minden. Kicsit sem feltűnősködünk a hétköznapi ruháinkba, de nem érdekelt meg kell keresni azt a két bajkeverőt.
Mérgesen szedtem a lábaim, Cartert húztam magam után, a sorba becsatlakoztunk, gyorsan sorra is kerültünk, egy fiatal ember fogadta a vendégeket. Nem nagyon érdekelt, el mentem mellette, mint aki észre sem vette, csak azon a két barmon járt az eszem, ha megtalálom őket hallottak! Az irányt már is a hajó fedett része felé vettem, egy nagy terem volt, a terem szélén asztalok, középen egy színpad szerűség volt, amin valaki ott ugrándozott és kornyikált.
Eszembe jutott, hogy Carter is velem van.
- Te meg mi a fenét csinálsz?! - tekintettem hátra, majd elengedtem a kezét. Ő valamiféle papírokat babrált.
- Pokélabda kuponok! A házigazda adta. - nézegette tovább a kuponokat.
- Akkor semmi probléma, nem kell bevetnem szuper képességeim, gond nélkül bejutottunk! - Carter csak forgatta szemeit.
- Én arra megyek, te pedig arra, így gyorsabb lesz a keresés. - héhé várjunk, mióta vagy te a vezető, ilyet nem többet nem akarok.
Nagy nehezen elindultam, a vendégek között dúródva nem volt könnyű a keresés, erre még rá tett az is, hogy minden hol mások Pokémonjai rohangáltak.
Vissza az elejére Go down
 
[event] Szilveszter éjjel
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pokemon Szerepjáték :: JÁTÉKTÉR :: KÖZTES TERÜLETEK-
Ugrás: