Pokemon Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Fórum alapú szerepjáték a pokemonok világából.
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Alsan Good

Go down 
SzerzőÜzenet
Alsan Good

Alsan Good

Hozzászólások száma : 1
Hírnév : 0

Alsan Good Empty
TémanyitásTárgy: Alsan Good   Alsan Good Icon_minitimeCsüt. Jún. 18, 2015 10:11 pm

Név: Alsan Good
Nem: férfi
Rang: Tréner
Kor: 21
Régió: Kanto
Kezdő Pokemon: Spinda

Cél az életben
Eredeti célja felkutatni a Rakéta csapatot, így apját is, mivel eléggé sok kérdése van. Ha már a Rakéta csapat tevékenységeit nézzük, szeretné bebizonyítani a szervezet, és apja számára az új szemléletei helyességét. Emellett szeretné, hogy büszke legyen az anyja ő rá. Amivel szívesen foglalkozna az a Pokémonok megvizsgálása, kutatása.

Kedvenc időtöltése
Szeret információkat szerezni a Rakéta csapatról, ill. "leendő foglalkozása" érdekében bármit. Legfőbbként a legtöbb esetben Spindával, azaz Bocs-csal játszani ha van egy kis ideje.

Milyen a viszonya a pokémonokkal?
A pokémonok olyan lények számára, mintha emberek lennének, gyakorlatilag kisebb lelkek. Jó az ember és háziállat títulus közt inkább a "háziállat" felé húzódik a viszonya, de nem furcsa, hogy a háziállatokhoz az ember akár jobban is kötődhet, mint a többi emberhez?

Milyen típusú pokemon a kedvence?
Igaz vegyeset a különböző típusok miatt, de az ő kedvence a fű pokémonok. Azok állnak leginkább legközelebb a természethez.

Sorolj fel három dolgot, ami mindig feldobja
Sorolj fel három dolgot, ami mindig feldobja
- Az étel
- Boccsal való játékok
- kutatások

Sorolj fel három dolgot, amit nagyon utál
Sorolj fel három dolgot, amit nagyon utál
- kudarc
- tűz pokémonok, de igazából a rosszul lét
- eszköz teória (amit leginkább a Rakéta csapat használ, de nem csak ők. Eszközként tekinteni az élőlényeket legyen az pokémon, vagy ember, vagy egyszerűbb állat.)

Jellem
Jó kedvű, melegszívű, ámbár pesszimista és optimista... hát helyzettől függ. Mivel a csillagjegye mérleg, ezért próbál pártatlan maradni, és mindent egyensúlyban tartani, akár önmagában, a környezetében stb.  Csak a legvégső esetben veszti el a fejét, ha már megoldhatatlannak tűnik a helyzet. Végül nagy benne az igazság érzet, ezért tűnik úgy alkalmanként, hogy kegyetlen, de őszinte mindvégig. Hiszi, hogy őszintén kell élni az életet.

Bármi extra
Hol is kezdjem Alsan történetét? Talán ott, hogy kellene, ha jól be akarom mutatni, hogy ő amnéziás!
Apró foszlányokra emlékszik, de a legfőbbként, hogy Alsant kitagadta az apja a családból. Nem emlékszik miért, de emlékszik a kitagadás csatájának első pokémonjának alakjára. Az egy tűz pokémon volt, egyértelmű.  Valahányszor rágondol erre az emlék foszlányra, mindig érzi a tűz hevét arcán, és elkapja a rosszul lét. A kitagadásból végül nem lett komolyabb dolog, hiszen anyja magához vette nincstelen gyermekét. Hiába huszon éves Alsan, Cherry anya nem hagyja cserben a számára közelállókat. A jó hír az, hogy bár kitagadta Alsant az apja, de anyja régebben elvált tőle, s így Alsan felvehette a Good családnevet.
Igazából a következő emléksorozata ott kezdődött, hogy egy ágyban feküdt, ahol az édesanyja aludt mellette kezében egy játékmackó, amire haloványan emlékezett Alsan. Nagyon kedves volt neki az a mackó, s különösen nagyon kötődött hozzá.
A következő képek, amikor lement Alsan a konyhába és épp reggelit készített magának. Persze a tükörtojás nem nagy kunszt, de azt is a szakácskönyvből nézte ki. S miközben reggelizett, épp a bajnokságot adták a tévében. A tűz pokémon láttára görcsölni kezdett a gyomra, s émelyegni kezdett. Cherry tudta, hogy ez nem egy közönséges rosszul lét. Így hát, mindenképp megpróbálta a pokémon témát hanyagolni, s biztatta fiát, hogy szerezzen munkát. Viszont ebben a világban hogyan lehetne ezt teljesíteni? Kizárt.

Egyértelmű volt, hogy valamikor felbukkan egy pokémon, de nem gondolta volna Alsan, hogy pont a szomszéd fog dicsekedni egy új szerzeményről, ami természetesen egy tűz pokémon.  Ez az egybe esés eléggé komolyan érintette Alsant, viszont amikor egy Spinda - egy medve szabású fű pokémon - arra tévedett egy érdekes érzelem faktor szabadult fel. A félig ájuldozó Alsan azt hitte a pokémonra, hogy az a régi játék macija, ami "megvédte mindentől gyerekkorában". S ő véletlenül elnevezte Bocs-nak. Megsimogatta a Spinda kobakját, közben olyan tekintettel fogadta az ájulás pillanatáig, mintha egy régi barátot látott volna.
A vad Spinda megsajnálta az ájultat, így erőt adott hangjának! A tűz pokémonnak majd kiszakadt a dobhártyájának, végül hosszadalmas parancs megtagadás után csak visszatért a tűz pokémon a labdájába.
Cherry, kicsit óvatosan, de mint egy csecsemőt vette fel a fű pokémont, s fiát egy idő után bevitte a házba a helyi és egyben közeli házi orvos segítségével.
Alsan hamar megtudta a részleteket, miután felépült, nem beszélve lett egy kiskedvence, egy háziállat; Bocs.

A kelekóla, ügyetlen medve hamar belopta magát a fiú szívébe. Nem volt olyan nap, hogy ne játszottak volna. Így hát egyre kiváncsibb lett, mire képes Bocs. Érdeklődése gyorsan átformálódott a többi pokémon felé, s mire képesek. Így került sor, hogy bár eleinte csak egy tréner akart lenni, de későbbiekben kutató, ahogy halad a sztori Ms. Margaretta professzor megismerésével.
Vissza az elejére Go down
 
Alsan Good
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pokemon Szerepjáték :: KARAKTERGONDOZÓ :: ELŐTÖRTÉNETEK :: Félkész Előtörténetek-
Ugrás: