Fórum alapú szerepjáték a pokemonok világából.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 [Kaland] Erdő mélyén kőhalom...

Go down 
SzerzőÜzenet
N.

N.

Hozzászólások száma : 259
Hírnév : 6

[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty
TémanyitásTárgy: [Kaland] Erdő mélyén kőhalom...   [Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 1:17 pm


Hű de sokan vagytok… ennyi embert lereagálni nem lesz könnyű senkinek sem, így várhatóan külön lesztek, vagy a későbbiekben kisebb csoportokban, majd eldől. A határidő 3 nap/fő egyelőre, sorrend nélkül, meglátjuk, mennyire működőképes ez így.

Résztvevők:

Towa Carter
Mordon Ismur
Amaya
Noele Pride
Yamadachi
Zet
Ivy Sapphire
Annie Collins

------------------------------------------------

Lehet, hogy már jártatok itt, lehet, hogy még nem, de Levendulaváros mindenkinek tartogathat újdonságokat. Akár az utcákon söprő, furcsa szél, akár a csönd képében, amit meg-megtör egy-egy távoli koppanás. A Rock Tunnel felől jön, a barlang felől, ami a város északi végénél kezdődik, és aki megfelelően informált, esetleg utánakérdezett a helyiektől, az tudhatja: munkálatok folynak. Ha odamentek, mindenfelé táblák figyelmeztetnek, hogy omlásveszély, a továbbhaladás tilos. Páran már tapasztalhattátok is, ugye? Mit tesztek, vajon legyőz-e titeket a kíváncsiságotok, hogy a jelzések ellenére bemerészkedjetek, vagy inkább a biztonságos távolból nézitek az eseményeket?

_________________
#b3e3ba
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mordon Ismur

Mordon Ismur

Hozzászólások száma : 35
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Hol is vagyok?

Karakterlap
Szintpont: 45
Tapasztalat:
[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Left_bar_bleue15/100[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty_bar_bleue  (15/100)

[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Kaland] Erdő mélyén kőhalom...   [Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Icon_minitimeHétf. Okt. 28, 2013 12:43 pm

Hát mit mondhatnék. Pompás dolog ismét a napfényben sütkérezni, főleg azután a barlangos eset után, amit pár horzsolással, csípésnyommal és a becsületem elvesztésével ugyan, de sikeresen túléltem. A barlang óta tudom, hogy nem vagyok az a hősies és kötélidegzetű alak, és már azt is tudom, hogy Spearow még kezelhetetlenebbül viselkedik, hiszen teljesen elástam azt a kevés tekintélyemet is azzal, hogy egy óvodás módjára viselkedtem.
Summázva csak annyi, hogy valamit nagyon gyorsan ki kell találnom...
Mindenesetre most még nyugi van. Békésen sétálgatunk Levendula város utcácskáin, én nézelődtünk, miközben a város északi oldalából olyan hangok jöttek, mintha valakik felhőkarcolót akarnának ott felhúzni. Persze ez magával vonta azt, hogy felkeltse az érdeklődésünket, így hát kis barátommal egyetértésben, elindultunk a hangok irányába, és láthattuk, hogy mindenféle tábla óvott minket a további kíváncsiskodástól.
- Vigyázat! Omlásveszély! Na igen, ez jogos.- Jegyzem meg, a barlang bejáratától nem messze magasodó sziklakupacra mutatva. Persze Spearow még mindig világosan emlékezett a legutóbbi kis incidensre, és elég lenézően nézett rám, habár magasabb voltam nála, ezért biztosan csak képletesen nézett le. ezt követően elindult a bejárat felé, és elkezdett megint szekálni, mintha azt mondta volna, "Mi van gyáva kukac? Nem jössz?" Én persze mentem volna, ha a kövek nem aggasztottak volna annyira.
-Ne csináld már! Gyere vissza!- Parancsoltam rá, hiszen máshogy nemigen lehet vele bírni, de fittyet hányt rám és a kérésemre is, és besétált a barlangba, én meg mint jó tréner, mást nem tehettem, mentem utána, elvégre felelős vagyok érte, akár tetszik, akár nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Left_bar_bleue20/100[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty_bar_bleue  (20/100)

[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Kaland] Erdő mélyén kőhalom...   [Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 8:47 pm

A nap csodálatosan sütött végre kinn vagyok a barlangból és újra a fény éri a bőrömet, aminek nagyon örülök, hiszen érzem ahogy a D vitamin újra a bőrömbe ivódik és a félős Mordontól is megszabadultam, bár ami azt illeti az a bajszos bányász, aki kihozott minket, elég ijesztő volt, éshogy nem láttuk az arcát, a hatalmas kalaptól, amit hordott és a hatalmas bajsza, még inkább rejtélyessé tette, így kevésbé bizalomgerjesztő volt. Szerencsére ennek végre és néhány kaland során sikerült szereznem új pokémonokat, még a tojásban lévő is ki kelt és mint kiderült egy abra volt benne. Szerencsére sikerült jóba lennem vele, igaz csak aludni kellett hagyni és bárkinek bizalmat szavazott, ami igen csak egy pszicho pokéra vall, és végre egy csapattag, aki hajlandó volt a labdájába maradni, hiszen ott nyugodtan aludhat. A város, ahova akkor tartottam, amikor a barlangba ragadtam, igen csak érdekes volt. Hallottam már róla apától, de a látvány teljesen új volt, hiszen apa is már rég volt itt és valószínű az idő alatt sokat változott. A város eléggé csöndes volt amit a néhány, építkezésre emlékeztető hang törte meg. A helyiektől érdeklődve, akiket attól függően választottam ki, hogy Honda kihez ment oda szaglászni. Mint kiderült a barlang egyik végén, pontosan az északi oldalon építkezés van. Nem igazán volt kedvem újra a barlangba ragadni, de talán abra, ha meg is történik, akkor tud valami technikát, amivel kiszabadulhatunk, így csak távolról nézem, hogy mi az amit építenek egészen addig, amíg Honda úgy nem dönt, hogy őt jobban érdekli a dolog, így nekem is közelebb kellett merészkednem, ha azt akartam, hogy ne veszítsem el a barátomat a szemem elől és egyből visszahívhassam, ha valami olyat csinál, amit nem kéne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annie Collins
Koordinátor
Koordinátor
Annie Collins

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Left_bar_bleue15/100[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty_bar_bleue  (15/100)

[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Kaland] Erdő mélyén kőhalom...   [Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Icon_minitimeSzer. Okt. 30, 2013 10:03 am

A kalapom szokásomhoz híven a fejemen volt és azzal kínlódtam, hogy a szél le ne fújja onnan. Crocky látta a "szenvedésemet" ezért a kezemen felmászott és egyenesen a fejem tetejére ült, hogy ne csússzon le a fejfedőm.
- Mi is lenne velem nélküled... - mosolyogtam rá és elindultam, hogy körbenézzek a városban, hiszen először jártam ott. Furcsa zajokat hallottam a város északi része felől, mintha valami építkezés folyna. Sokszor építkeztünk otthon mi is, így teljesen biztos voltam benne, hogy valahol munkálatokat végeznek. Nagyon kíváncsi voltam, hogy min dolgozhatnak az emberek ezért gondoltam egyet és megindultam a hang irányába. Crocky nem nagyon bírta a zajt.. Érdekes, ez addig még ki sem derült számomra. Mármint, hogy ennyire nem bírja a kalapácsok valamint egyéb szerszámok és gépek együttes hangját. A fejéhez szorította a kezeit és csikorgatta a fogait, látszott, hogy szinte szenved.
- Mi a baj? - kérdeztem miközben óvatosan leemeltem a fejemről, ő pedig egyre csak a pokélabdájára mutogatott. Értettem a célzást, így megindítottam felé a vöröses fényt a pokélabdából, hogy visszatérjen és ne keljen az egyre közelebbi zajongást hallgatnia. Vele ellentétben én jobban örültem a zajnak mintha teljesen csend lett volna, amúgy is kirázott a hideg a város kísérteties hangulatától. Szóval mentem tovább a hang irányába. Minél közelebb értem a munkálatokhoz annál több tábla figyelmeztetett, hogy nem veszélytelen továbbmenni : omlásveszély és hasonló finomságok várhatnak az arra tévedőkre, én azonban túl kíváncsi voltam. Egyébként a zaj Rock Tunnel felől jött, amely a város északi végénél található barlangrendszer. Itt már konkrétan tilos volt a bemenet, azonban én amúgy is erre akartam menni és bár kissé hezitáltam, végül bementem, igaz, hogy remegő kézzel és ide-oda tekintgettem, hátha esetleg találok veszélyre utaló nyomokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zet
Tréner
Tréner
Zet

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Bárhol...

Karakterlap
Szintpont: 10
Tapasztalat:
[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Left_bar_bleue10/100[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty_bar_bleue  (10/100)

[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Kaland] Erdő mélyén kőhalom...   [Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Icon_minitimeCsüt. Okt. 31, 2013 2:30 pm

Megtorpantam. Egy újabb tábla állta utamat, rajta a következő felirattal: Omlásveszély! Idegeneknek belépni tilos és életveszélyes!
Ám ez már nem rémített meg engem. Néhány másodpercig a táblát figyeltem, majd tovább mentem, annak reményében hogy több tábla nem akad az utamba. A városiak is megmondták hogy most munkálatok folynak ott. Épp ezekre vagyok olyan kíváncsi.
Hirtelen valami megérintette a vállamat. Odapillantottam. Charmander volt az. Épp próbált felmászni a fejem tetejére, hogy ott megpihenjen. Fáradt volt már a gyaloglás miatt.
- Térj vissza a pokélabdádba.- mondtam neki és Charmander néhány perccel később már a labdában lapult. Kipihenhette magát végre.
Én haladtam tovább, ám ekkor kalapácsok zaja ütötte meg a fülemet. A munkálatok helyszínéről jöttek, ezt egyből megállapítottam. Akkor pedig most is lehettek ott munkások!
Hirtelen megpillantottam a Rock Tunnelt. Ez a hatalmas barlangrendszer veszélyeket is rejtett és én ezt tudtam jól. Mély levegőt vettem majd besétáltam a barlangba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
N.

N.

Hozzászólások száma : 259
Hírnév : 6

[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Kaland] Erdő mélyén kőhalom...   [Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Icon_minitimePént. Nov. 15, 2013 2:18 pm


Tehát mindannyian közelebb merészkedtetek, besétáltatok a barlangrendszerbe, egymástól függetlenül téve meg a tábla és az első kövek közötti távolságot. Páran máris ismerősökre akadhatnak a Zubatek képében, akik érdekes módon csak a plafonról függeszkedve, csöndben figyelnek titeket. Van amelyikőtök észre sem veszi őket, hiszen kezd egyre sötétebb lenni, a kijárat fénye azonban ott van a hátatok mögött, biztosítva a menekülésetek: nem omlik be semmi, nem zuhantok le, nem esik semmi bajotok.

A hangokat viszont mintha felhangosították volna, a kopácsolások testközelből érkeznek, és nemsokára egy Diglett bukkan fel előttetek, fején narancssárga munkasisakot hord. Titeket szemlél egy darabig, majd eltűnik, nemsokára társakat is hozva: nem tudhatjátok, mit szeretnének, lehet, hogy csak látványosság vagytok a számukra, ám lehet, hogy pont ők lesznek azok, akik lebuktatnak, hogy tilosban jártok?

------------------------------------------

Nos, nemtom mennyi időm lesz, igyekszem továbbvinni a mesélést, ám mivel eleve kevesen vagytok, valószínű mégiscsak fogtok in-game is találkozni majd. Határidő legyen mindenkinek 1 hét, sorrend nélkül. Elnézést a késésért, a többiekre sem várunk tovább.

_________________
#b3e3ba
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamadachi
Tréner
Tréner
Yamadachi

Hozzászólások száma : 172
Hírnév : 0

Karakterlap
Szintpont: 0
Tapasztalat:
[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Left_bar_bleue20/100[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty_bar_bleue  (20/100)

[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Kaland] Erdő mélyén kőhalom...   [Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 11:42 am

Valószínűleg nem lehetek egyedül, de nem igazán érdekelt a dolog, mert a kíváncsiság jobban hajtott, mint az, hogy éppen a tilosban járok és valószínűleg hamarosan rám lel egy munkás, aki kitessékel innen. Tudni akartam, hogy vajon ez legális-e és hogy emiatt lehetett-e a barlangban az omlás vagy egyáltalán van-e ahhoz köze vagy sincs és persze van néhány sötétet és sziklákat kedvelő pokémon, aki miatt érdemes bemenni egy tiltott helyre, legalábbis egy vérbeli trénert nem érdeklik a határok, csak a pokémonok és én ilyen vagyok legalábbis eddig annak tartottam magam, így nem hátrálok meg most sem. A táblákat már elhagytam és csak a kövek jelezték, hogy beléptem a barlangba, meg persze a fény egyre kisebb mennyisége, ahogy távolodtam a bejárattól és a barlang teteje árnyékot vetett. Szerencsére a bejárat még nem omlott be, így ha meggondolnám magam, akkor még bármikor elhagyhatom az építkezést, de ez maximum akkor történik meg, ha a munkások kiküldenek vagy Jenny rendőr bilincsben kivisz. A hangok, az építkezés hangjai ahogy beljebb haladok egyre hangosabbak és kezdem a saját gondolataimat sem hallani és ezzel egy időben Ted is egyre izgatottabb, hogy valami történik, annyira, hogy jelzi a leszállási szándékát és inkább Honda hátán folytatná, amit az nem ellenez, hiszen elég jóban van Teddel. Nekem végre nem izzad a tarkóm, amit Ted okozott azzal, hogy a bundája ontja a meleget és Hondának ebből a szempontból mindegy is. Lassan meg is jelennek az első pokémonok az általam már jól ismert zubat egyik fajtársa és egy diglett, az utóbbi azonosításához viszont elő kellett vennem a pokékódexem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annie Collins
Koordinátor
Koordinátor
Annie Collins

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Johto

Karakterlap
Szintpont: 40
Tapasztalat:
[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Left_bar_bleue15/100[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty_bar_bleue  (15/100)

[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Kaland] Erdő mélyén kőhalom...   [Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 7:15 pm

Még nem lehettem túl mélyen a barlangban amikor felsikoltottam. A barlang "plafonja" tele volt rémisztő, bőregér pokémonokkal. Crocky kicsit megugrott, majd harciasan nézett a denevér - zsebszörnyekre. A pokédexem óvatosan feléjük tartottam, így a szerkezet megkezdhette a szkennelést miközben én a másik kezemmel takartam magam, ha esetleg felbátorodnának. Féltem, de mivel még mindig tiszta volt a kiút annyira nem voltam megrémülve, hogy egyből el is szaladjak.

" Zubat, a denevérpokémon. Nincs szüksége szemekre, mert ultrahangok segítségével képes megfigyelni környezetét miközben repül. "

Az okos kis gépezet nem mondott sokat a denevérpokémonokról, ám ez éppen elég volt ahhoz, hogy furcsának tartsam őket. Még csak szemük sincs!
~ Mindegy... ~
Tovább mentem, így egyre erősödtek a munkálatok hangjai. Már szinte magamon éreztem a kopácsolásokat amikor hirtelen a semmiből egy narancssárga bukósisakos... földkupac? Szóval valami előbukkant. Nagyon megrémisztett, de egyben aranyos is volt.
~ Még egy pokémon? Azt hiszem ma sok adatot töltök a dexembe! ~
Totodile óvatosan közelített hozzá és megérintette a sisakját.
- Szia kis pajtás - guggoltam le várva a reakcióját. - Hogy s mint? - mosolyogtam rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zet
Tréner
Tréner
Zet

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Bárhol...

Karakterlap
Szintpont: 10
Tapasztalat:
[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Left_bar_bleue10/100[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty_bar_bleue  (10/100)

[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Kaland] Erdő mélyén kőhalom...   [Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Icon_minitimeSzer. Nov. 27, 2013 5:26 pm

Ahogy egyre beljebb hatoltam a barlangban, a sötétség kezdett körül venni, a napfénynek pedig már csak néhány apró nyomát láttam. Lépteimmel igyekeztem nem zajt csapni, mivel hamar észrevettem a plafonról lelógó Zubatek egy csoportját. Mivel Charmander a labdájában aludt és nem akartam most őt zavarni, ezért inkább a zseblámpámat vettem elő, így némi fényt biztosítva magamnak. A lámpa fénye kis körként érte el a talajt, így legalább láttam, hogy épp merre lépek.
- Ez nem lesz túl könnyű...- kezdtem belátni magamban, amikor hirtelen a zajok felerősődtek, így a lépteim halkítására már nem volt semmi szükség. Ám ekkor a zseblámpa fénye egy Diglettre vetült, aki munkássisakot viselt kobakján. Néhány pillanatra megtorpantam és rászegeztem pillantásomat, majd láttam, ahogy, kilépve a fényből, eltűnik a barlang sötétjében.
- Állj meg!- kiáltottam, ám nem jött semmi válasz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
[Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Empty
TémanyitásTárgy: Re: [Kaland] Erdő mélyén kőhalom...   [Kaland] Erdő mélyén kőhalom... Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
[Kaland] Erdő mélyén kőhalom...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pokemon Szerepjáték :: JÁTÉKTÉR :: KANTO RÉGIÓ :: Levendula Város / Lavander City-
Ugrás: